| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Коронавирус 2019
На Бонго темата отдавна му е безинтересна. Тук, на село, зарязахме всяк'ви мерки още с отмяната на извънредното полюжение. Никой не е виждал или чувал за някой болен, а доста сиган се върна от чужденеция. В града ме изненадаха, че в по-големите магазини все още ползват и настояват за защитни средства, иначе положението е яко олабено. Истината ще почне да лъщи поне след година, така че всяко фърчене на слюнки по монитора и клавиатурата е излишно. Бонго продължава да е на мнение, че цялата история е да се реализира икономическата криза за която ни предупреждаваха от началото на миналата година.
Честити ви 200 страници глупости!
|
| Съб Май 23, 2020 11:01 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Айде след респираторите и хидроксихлорина го отрекоха официално: Прав ще излезне Мангъров...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
Последна промяна Цецо на Вто Май 26, 2020 10:09 am, променена общо 1 път
|
| Вто Май 26, 2020 10:03 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Абе може и нещо да съм с много старо инфо, но не съм чувал да има лекарство против вирус .... не знам какво лекуват и какво правят, при вируси се лекуват симптоми ама нали медицината ми е много далеч, може да съм чел накриво ....
|
| Вто Май 26, 2020 10:05 am |
|
 |
|
Цецо
|
Лекараство, в смисъл да го трепе - не. Има клас инхибитори, които пречат на вируса да се разпространява, за да може организма да го претрепе. Но са със строго ограничен спектър на вируси, които таргетират.
Те даже хидроксихлорина дето лекуват малария с него, не знаят как точно работи... Всъщност в съвременната медицина има огромно количество препарати, които не се знае как работят. Тъпо звучи, но е факт.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
Последна промяна Цецо на Вто Май 26, 2020 10:18 am, променена общо 1 път
|
| Вто Май 26, 2020 10:11 am |
|
 |
|
ToHu
|
Мда и после шаманите били шарлатани 
|
| Вто Май 26, 2020 10:17 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
Е то голямата патардия беше точно заради това, че нямаше и още няма вълшебни отвари  А под лечение се разбира да се следи състоянието и показателите да не излязат извън допустимото. Организмът сам трябва да си се справи с бацила, но за целта не трябва да има отказ на някой орган примерно. Затова лекарите гледат да поддържат показателите до колкото могат и както могат. Пак си е лечение. Освен това вирусите често увреждат само определени клетки или части от тях и това само по себе си не е фатално. Но отслабва защитата и почват други инфекции или усложнения, които могат да доведат до отказ на цели органи. А доста от тия неща са си лечими със съответните антибиотици и други илачи. Тъй че има си работа за докторите и добре се видя, че много от фаталните случаи са следствие от неадекватно лечение. И същото вероятно важи и за обичайните грипове.
|
| Вто Май 26, 2020 11:04 am |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
По-коректно би било: доц. Мангъров. Човека има дипломи, научни титли ... Нищо че е против хомеопатията, доцент е все пак. А никой тук (поне до колкото аз знам) не е компетентен в неговата област.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Вто Май 26, 2020 11:11 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
Не бъркайте хабилитацията с индулгенцията  Аз като съм гласувал кой да се хабилитира излиза, че съм много умен и не приказвам глупости изобщо, нали?
|
| Вто Май 26, 2020 11:48 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
https://www.youtube.com/watch?v=xk2v6WyoHUYсъщинското лечение след 43 секунда..... те зтва там корона нема 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Май 26, 2020 3:49 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
Те и без корона мрат, от малария, тиф и какво ли още не, та короната няма да я усетят. Хининовите дървета можеш да ги познаеш по обелената кора.
|
| Вто Май 26, 2020 4:38 pm |
|
 |
|
AA
Ранг: Популярен
|
Не знам дали има някаква връзка - преди седмица на колежка на жена ми и звъни личната лекарка - така и така ред е по график да се направи БЦЖ ваксина на детето и е уговорен ден и час (за утре). Днес лекарката пак се обажда за да съобщи че е получено нареждане ваксината БЦЖ да не се преви (евентуално ще се прави на есен). Медицинско обяснение не е дадено - има нареждане и това е. Може обяснението да е тривиално, може и да се правят конспиративни теории - на който както му харесва. Не можах да намеря нищо писано по въпроса - може и да е някакво недоразумение.
|
| Вто Май 26, 2020 7:37 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
В много страни от западнала евопа от 2015 година насам не се прави БЦЖ. официалната версия поне на ирландската здравна агенция е, че фирмата производител не може да смогне с доставките - което е адски тъпа версия. но такава е официалната линия. мойта щерка последна закачи БЦЖ и след имунизацията седя 2 седмици в болница(то и аз седях там щото беше бебе на 5 седмици.). и те така. всеки вярва на каквото си иска, но след тази одисея с БЦЖ-то, ние правихме ебати гимнастиките да за забавим всички други имуницзажии до 4.5 - 5 годишна възраст та да порасне.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Май 26, 2020 7:57 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Добрата новина: това там хлор-алабала не помагало за коронавирус! Щото е лекарството за ревматизъм на жената, тя в момента е мнооо зле и твърди, че болнците са пълни с такива препарати, но навън не се пуща нищо. Аман от откачалки! Наистина смъртността ще се вдигне яко години след като сме забравили за "пандемията".
|
| Вто Май 26, 2020 8:48 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Миро, още ли сме сред двойкаджиите? Пупу, да чукаме на дърво де, ама мисля, че сбърка, справяме се повече от добре. Защо и как е друга тема.
А щатите минаха 100к, поне тенденцията към забавяне е видима... Бразилия и Мексико тепърва ускоряват. Европа като цяло се кротна, изкючае ония дето се отцепиха.
Типична респираторна гад, овърша северното полукълбо и се прехвърля в южното.
|
| Чет Май 28, 2020 10:09 am |
|
 |
|
ToHu
|
Нищо им няма на отцепилите се, дреми им на ... хората просто приемат нещата много по трезво и реалистично и не правят трагедия от всяка умряла пенсия.
|
| Чет Май 28, 2020 10:40 am |
|
|