| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Абе сгрдата не беше лоша, дано накрая собствениците са се разбрали какво да правят. В днешно време ще построят нещо модерно, но за офиси и производство си ставаше поне преди 15 години. Навремето доста сериозно мислехме за нея но избрахме друга, и по-добре, че там имаше голяма драма между наследниците.
|
| Нед Апр 26, 2020 11:40 am |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2664 Местоположение: София / Велико Търново
|
|
| Вто Апр 28, 2020 11:08 am |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2768 Местоположение: София
|
Баси кефа днеска заредих нафта на 1.45
|
| Чет Апр 30, 2020 5:09 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Кога ще ги стигнем американците  Оня ден и аз зареждах ама то при мене и без това няма чак такива сериозни флуктоации в абсолютна стойност - от 1.05 на 0.83 - с 20-тина стотинки. Та беше познат на работа и каза че вече имало хора с варели - пълнят бензин, нафта... Само за газ още не са идвали с цистерните  Ама тя газта все още не е паднала под нормалните си цени.
|
| Чет Апр 30, 2020 10:13 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
Сега е перфектно време за пътувания. 
|
| Чет Апр 30, 2020 10:14 am |
|
 |
|
ToHu
|
Мда ама къде да ходим ??? В момента зареждам веднъж в месеца, че и по-рядко.
|
| Чет Апр 30, 2020 11:04 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
 Има си причина тунджата да е евтина
|
| Чет Апр 30, 2020 11:12 am |
|
 |
|
stewie
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Фев 20, 2013 5:18 pm Мнения: 381 Местоположение: България
|
Каква е ситуацията с пристигащите от чужбина? Всички ли се слагат под карантина?
Имам планирана отпуска през юни и по всичко личи, че коронавирусът ще ми я изяде.
|
| Чет Апр 30, 2020 1:28 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
даже и не си помислям за зад-гранична или БГ ваканция, ще има достатъчно неща да се вършат, и май нито ще лятя, нито ще карам. Може пък и да е по-интересно.
Но дано развитието на събитията да ме опровергае.
|
| Чет Апр 30, 2020 1:37 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Даже и болните не са под карантина - тука всичко е тотална парлама - който иска да се пази - се пази. Его сега щели да отварят детските градини септември 2021-ва ?!?!?! Ми майките дето си гледат децата в момента кво да праят - пускат децата на "бабина градина" и възрастните пак се омешват с останалите. Не очаквах да са толкова тъпи. Майка ми и баща ми са решили да се изолират - е не мога да ги заставя да ми гледат децата и жена ми седи и ги гледа. Работи от вкъщи ама колко да работи - е сега искат поне един ден да идва на работа. Ще трябва аз да седя в къщи. Бе въобще идвай си няма страшно - казаха на плажа 1.5 метра между хавлиите и това е. Че то и досега по 1-2 винаги си имаше - иначе трябва да се лети …
Пък за идващите - ква карантина - вчера няква кацнала със самолета и чак са и пускали кислород в самолета. И от летището си се качили на тяхна си кола и се прибрали в къщи. Вечерта "се влошила" та бърза помощ/болница. С нея още двама - и те светнали на теста - ама после.
|
| Чет Апр 30, 2020 1:56 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Това пък за детските градини от къде си го измисли. Не ми казвай, че си чел фантазиите на мисирките.
Единственото, което се знае е, че няма планове да ги отворят средата на Май. Това е. Другото са интерпретации на мисирки.
Относно почивките в чужбина - до Юли е несериозно човек да планира, каквото и да е. Аз лично горя с една Турция, още не съм звънял на агенцията, че са ми приятели и ми е съвестно...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Апр 30, 2020 2:05 pm |
|
 |
|
stewie
|
Аз съм си планирал почивката в България от януари, купил съм билети за цялото семейство и сега ми мирише на загубени пари. Ryanair още не са отменили полетите за юни, ама ако това не стане и летят, а в България искат да държат хората две седмици вкъщи, по-добре да не се пътува.
Даже ако ситуацията е разграден двор, хич няма да ми е приятно комшиите да се обаждат на милицията, като ме видят навън. А и от друга страна не искам да докарам някой вирус на бабите и дядовците.
|
| Чет Апр 30, 2020 3:34 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
Ще информираш комшиите, че отиваш на почивка в Созопол. 
|
| Чет Апр 30, 2020 8:37 pm |
|
 |
|
stewie
|
Ситуацията се разреши сама - Ryanair няма да летят през юни и ще връщат пари или ваучери.
|
| Пет Май 01, 2020 10:21 am |
|
 |
|
ToHu
|
У нас не знам някой някого да докладва  То и ние имахме планове ама те отдавна останаха история, бяхме планирали март да ходим с децата до еквадор, после и до коста рика ... даже и до мексико не стигнах, дебелея си в офиса 
|
| Пет Май 01, 2020 10:45 am |
|
|