| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12902 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
 |  |  |  | Grubi написа: Е не - той просто е пропуснал най-важния метод, дишане на изпарена водка (сигурно е патент на Путин). Май го бях описвал преди време - т.е. най-добре да приложат Тръмпи методите в дискотека https://www.wired.com/2015/08/brilliant ... lic-cloud/Значи: -UV лампи, вътрешно и външно -алкохолни изпарения, може да добавят малко хлор или белина за разнообразие -коктейли с дезинфектант -кратко прилагане на 1кV модулиран с резонансната честота на съоветния вирус, може и музиката и светлините в бара да са модулирани за пълен ефект -китка здравец зад ухото и Дунавско хоро в полунощ или на кръгъл час Оцелелите ще разказват, а ако се излекуват всички ще е революция. .... |  |  |  |  |
А терапия с Веско Маринов?
|
| Пет Апр 24, 2020 12:04 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
в Русия много отдавна са въвели превенция с водка чучурче за водка, дори в подвижния дом. дори не ми се мисли какво си е инсталирал в къщи...
|
| Пет Апр 24, 2020 12:06 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
еее... спрете се де! Търсят се методи за евентуално лечение, не за уморяване на половината население 
|
| Пет Апр 24, 2020 12:10 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Мен пък тая песен на Веско Маринов много ме накефи... Незнам що, явно с годините оглупявам катастрофално, ама две зими с приятели в Австрия почти всяка вечер се правехме на кокЪл с нея. Сигурно затова не съм видял хората с корони наоколо https://www.youtube.com/watch?v=_TwVbDbfbyQОсвен всичко ми е и тематична и като я чуя, почвам да усещам вкус на хинин в устата 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
Последна промяна Цецо на Пет Апр 24, 2020 3:53 pm, променена общо 4 пъти
|
| Пет Апр 24, 2020 3:47 pm |
|
 |
|
nik
|
|
| Пет Апр 24, 2020 3:49 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2664 Местоположение: София / Велико Търново
|
https://www.standartnews.com/svyat/kakv ... 22078.htmlНе за Новини от страната, не е и за цивилизования свят, но го пускам тука, понеже е международния свят. Ако е вярно ще стане доста интересно, защото ми се струва, че не е нагласен наследник. п.с. Сега видях сестра му са я гласили от мин. година.
|
| Нед Апр 26, 2020 12:21 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
не знам какво са гласили от миналата година на сестра му, но доколкото ги знам корейците някак си тяхното общество не може да приеме жена да ги управлява.... най-вероятно ще я гътнат (в полекият случай ще я изгонят в китай) и ще се почнат вътрешно политически борби, кой да застане начело... отвънка ще почнат да натискат - китай за един, сащ за втори, южна корея за трети.... лошото е че си имат атомни заряди, и някой лумпен може и тов да почне да ползва като заплаха.....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Нед Апр 26, 2020 1:01 am |
|
 |
|
nik
|
ако вземат да се сдушат сега северна и южна корея и хамериканосите ще пият студена вода с доенето там
|
| Нед Апр 26, 2020 1:20 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
по скоро може да стане обратното,и северна да стане про американска.
|
| Нед Апр 26, 2020 1:28 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тоя пък - върти сучи и все американците му бъркат в задника  . Аз много ще се накефя свинчо да се е гътнал наистина и сега да стане някаква лудница там кой да го наследява.
|
| Нед Апр 26, 2020 2:30 am |
|
 |
|
nik
|
предвид че южна корея напоследък не понасят паразитите и се чудят как да се отърват няма да пропуснат да се отърват първо от плашилото за да стане про американска някой трябва да се намърда в управлението, а борбата там ще е жестока, за тва си мисля че южна корея ще са първите, и ако има нещо вярно в новината то те вече са се задействали, нищо чудно тромпетчо тъпото да отърве момента докато си пее неговите наизустени брътвежи, че не вярвал... че били много близки с ким чен... че всеки ден си пиели кафето заедно и т.н. пък и сега е зает да ваксинира хамериканосите с дезинфектант 
|
| Нед Апр 26, 2020 2:44 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Нищо такова няма. Даже по едно време Тръмп като се "сдобряваше" с прасето, пускаше фитили да си изтегли част от военните ресурси, че им струвало много... Тогава южняците скочиха като ужилени - сакън, недей. Те не могат да си позволят аналогичен на севрно корейския арсенал, а за личен състав пък съвсем.
Въобще обединението на Корея е желано основно от страна на Северняците, Южняците хич не са вдъхновени. Даже и да мине безкръвно, ще е като в Германия, следващите 100 години едните ще носят другите на гърба си и ще се питат... е що ни трябваше.
А прасето най-вероятно е фира. Сега зидат мавзолея за кокаляците.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Апр 26, 2020 10:21 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
Ким е бил отровен от Тръмп при срещата преди много време - американеца му е дъхнал бавно действаща отрова...за която той самия е имал антидот. Чакам това да излезе скоро по жълтите вестници... Бонго не се надявай - видя ли какво пишат - ще назначат отговорна другарка, докато дечицата пораснат...
Последна промяна Grubi на Нед Апр 26, 2020 11:10 am, променена общо 1 път
|
| Нед Апр 26, 2020 10:45 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Готиното е, че тази свиня поизби роднините си и има надежда това да е краят на династията.
|
| Нед Апр 26, 2020 11:00 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
Политици, от мин.здрав. на Мин.Строителството...дошло му в повече https://m.dir.bg/dnes/svyat/izraelskiya ... ronavirusa
|
| Нед Апр 26, 2020 11:11 am |
|
|