|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 6:38 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Е па естествено, че е така - то Волвото те състарява с 20 години само като се качиш в него  Точно обратен ефект има БМВ-то. Доказано е опитно при експерименти с жени - на БМВ кълват много повече и по-млади  Ако имам желание да потроша толкова пари за кола, определено ще взема БМВ или Ауди пред Волво. ТеслИте наистина вървят бясно, ама пък много-много не ги настъпват по магистралата, че не е ясно дали ще успее след това да стигне до контакта. Че там заветния пробег дето го дават по диплянките е при бабешко каране. 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Апр 23, 2020 6:04 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
Абе качи се ти в едно Т6 dual engine като Теслинките, или в Polestar или най-старо-безобидно C30 T5. Гарантирам ти подмладяване, защото сме го правили докато Волво не стана скучно на жена ми, като работодател. Приятно се надбягваш с немците, особено ако разбират от закачка. А ако тестваш на експедиции по света, и ти е удоволствие да караш, никак не е зле. Спряха кабриолетите, там е още по-забавно.
Е като няма кабриолети, има яхти.
|
| Чет Апр 23, 2020 6:43 pm |
|
 |
|
nik
|
|
| Чет Апр 23, 2020 9:09 pm |
|
 |
|
Цецо
|
То си е до имидж, не до технически възможности. Чуваш Волво и си представяш чичак с шалче, каскет и кожени ръкавици. Направи си социален екеперимент, питай една по млада госпожица какво си представя като чуе БМВ и какво като чуе Волво  Иначе - кола с история... https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2020/04/2 ... atastrofa/
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Апр 23, 2020 9:36 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
даа, старата идея за база данни регистрационни номера за коли участвали в ежедневни нарушения и произшествия..., нищо че нарушава личните данни и пасивен радар/доплер в задна полусфера за да имаш поне секунден шанс да реагираш
Последна промяна Grubi на Чет Апр 23, 2020 11:40 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Апр 23, 2020 10:34 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Еее това ако 2015 е удряно на колко годинки е, със сигурност няма да е на лизинг, ама и не се води вече много луксозно, или,по-скоро може да се води луксозно но на нас служителите ни карат по-нови и скъпи, та ..... За BMW, ако ще и сами да скачат вътре не мога да се прежаля, не ми понасят и това е, за момент Аудито ми пасва много по-добре. Сега с тесла не съм се пробвал, но 0-100 4.7 като за кола 2.5 тона не е зле, обаче тая кола не предразполага да караш много спортно, не че не стои добре и не е динамична, ама някак като я карам особенно в града рядко минавам 50, което пък е повод всякакви да се пробват да минават отляво, отдясно, понякога и отгоре, което много дразни. Виж на извънградско я опъвам колкото позволява пътя, въпреки че някой път се отплесвам с разни мисли и се усещам че карам в най-лява лента със 120  Не е колата причината за агресивно каране, и кайена така го карах, пък той уж по-малък, по-спортен ...сега ако съм се забързал, или някой ми е скъсал нервите вече е друго, ама интересно напоследък рядко се случва, може би одъртявам.
|
| Чет Апр 23, 2020 11:34 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
По спомен глобите за нарушаване на GDPR бяха доста "запомнящи се". Май нямаше лимит и на броя опити. Тоест, можеш да нарушаваш докато им умалеят ръцете от писане на глоби или им свърши кочанът с бланки. 
|
| Пет Апр 24, 2020 12:37 am |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2664 Местоположение: София / Велико Търново
|
Тони, колко стотин коня е тази Q7-ца, 600 ? А в едно оредаване обясняваха как ускорението на ел. колите се променяло, не можело 10 пъти подред все за 2,5 сек 0-100 
|
| Пет Апр 24, 2020 6:32 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ха па де да знам, те тук какво пише : https://fastestlaps.com/models/audi-sq7-tdiАз като купувам кола не ме интересува колко коня, това 4.7 ми е останало в главата щото търговеца ме облъчва нещо, сега в тоя линк гледам 4.9 ... аз исках с 4 л двигател, защото за тройката има доста неприятни отзиви, старата беше 4.2, няколко такива сме сменили и са железни. Аз не се бях и интересувал много, то се оказа че двата двигателя нямат много общо ама да видим. p.s. новия линк наистина пише 4.7 може да има разлика и в годините, 4.9 дават на това 2016, в новите може да са изсмукали още някоя друго канска сила.
|
| Пет Апр 24, 2020 6:40 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Дупки пробиваме - всякакви........ https://www.24chasa.bg/novini/article/8501992Абе туй чудо СУ Климент Охридски не трябваше ли да е нещо, като люлката на българския интелект? Толкова ли няма там някой, който да знае, как се аклиматизира една сграда, без да се дупчи фасадата?
|
| Съб Апр 25, 2020 5:35 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ректорите на тоя университет в последните години са такива жалки Ганьовци, че ония двамата отпред ако можеха да ходят - щяха да избягат от срам.
|
| Съб Апр 25, 2020 5:45 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Тук нещата са много специфични, реално няма никакъв работещ и що годе ценово ефективен начин да климатизираш такава сграда без да нарушиш фасадата. За да стане трябва да се направи много сериозна реконструкция, не ремонт. Хубавото е че сградата го позволява, лошото е че струва много $$$. Може би единственият по-безполезен начин е с красиво прикрити прозоречни климатици, отново ще има нарушение на фасадата но може да се направи доста незабележимо, обаче всички такива са доста шумни, дори и безшумните, освен това са пригодни само за малки помещения. Абе това си е дърво. Но ако трябва да си говорим честно, най-вероятно нямат, не само в СУ, също и в МЕИ също и в Минногеоложкия нито в УСАГ .... преподавателите у нас живеят специално в тези специалности живеят 50 години назад и поне 60 в ляво. А момента имаме доста сериозен проект в Милениум център, поисках им проста дисплейсмънт климатизация, дадох им всичко, доставчици, консултанти, и проект можеше да им дадем, да ама не. Изредиха ни всички светила в ОВиК-то да ни обяснят как няма да стане, защото никой от тях не е чувал за нещо такова, камоли да е виждал или смятал. Има тук таме светлина, най-вече тия занимаващи се със IT центрове но и на тях вижданията им са твърде правоъгълни, ако изключим 1-2 консултанта в тази сфера които обаче работят само с чужди проектанти  В резултат след някой друг месец като отворим ще видим какво ще се получи.
|
| Съб Апр 25, 2020 5:55 pm |
|
 |
|
Grubi
|
|
| Нед Апр 26, 2020 9:06 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
Чух. Джендъраси! В неделя в 9ч. решили да взривяват. Пеадли!
|
| Нед Апр 26, 2020 10:07 am |
|
 |
|
Grubi
|
Ами ти що запояваш до трети петли, после те са виновни? Хората с малки деца са станали в 6...да гледат шоуто.
|
| Нед Апр 26, 2020 10:22 am |
|
|