|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 7:12 pm
| Автор |
Съобщение |
|
pipilica
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2768 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Споделям гнева ти, сигурно и много други са това мнение. Но бат Милен се е споминл от вътрешен кръвоизлив, най-вероятно далак или черен дроб, щом го изкараха от колата, стигна до тротоара и не дочака линейката. Лека му пръст.
Какъв пророк е бил Петко Славейков как пък ни е описал преди толкова много години.
|
| Сря Апр 22, 2020 4:06 am |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Не е толкова сложно ако го погледнеш. Линейки, полиция, журналисти, коментари, политически реакции, "правосъдие" винаги идват следварително. Какъв смисъл да дълбаем в тази насока? Освен ако не можем да изправяме мъртъвци от гроба.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Сря Апр 22, 2020 8:17 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
Демонстрирате завидно самочувствие... И да ме извинявате, ама аз не съм от вашата групичка.
|
| Сря Апр 22, 2020 10:15 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
_________________ Хайде де!
|
| Сря Апр 22, 2020 10:43 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
За щастие не можем да връщаме мъртъвци, но какъв е проблема да се дискутира, някой се чувства гузен или му е кофти? Аз лично се интересувам от фактите, реалните факти, а не такива измислени от репортери, очевидци, прокурори. Слабо ме вълнува смъртта на точно тоя журналист, а и по принцип на никой журналист в БГ ако има останали читави журналисти то те са като белите лястовици, а от това което съм виждал а и чувал, тоя не се различава много от всички останали. Сега може да го изкарат светец, аз нямам подобна потребност, жив или мъртъв човека си е все същия, и тая глупава поговорка за мъртвите или добро или нищо.... напомня ми на една песничка на хиподил... знаеше че прошка търсят, не от него, от пръстта... А за всички които толкова много се възмущава от дискусията, я да кажат кой и къде е казал че лигльото няма вина, или може би за тях самият факт че някой задава и дискутира въпроси е толкова срамен и опасен защото току виж пък се оказал с различна вина, не бил богат надрусан лигльо натискаш педала до дупка, а се окаже младо объркано момче като всички останали което е допуснал глупава грешка.... не звучи толкова трагично нали, разчупва стереотипа... или въпросът не е дали всъщност той е виновен и какво се е случило, а в това дали то отговаря на обществените разбирания и очаквания, дали обществото ще получи своят доза увереност какви боклуци са всички хора разполагащи с повече средства и купуващи на децата си скъпи коли.... как всички са боклуци а те масата, са най-праведните.....за всички тях мога да отправя същото пожелание, дано всички вие се окаже те на мястото на момчето, пожелавам ви го от все сърце, и ще ми достави огромно удоволствие да гледам как се гърчите като червей чета и как веднага ще смените песента. ЛИЦЕМЕРИ....
|
| Сря Апр 22, 2020 10:48 am |
|
 |
|
TheWizard
|
тва че мисирките са лицемери не стана ли ясно къде бяха до сега? трябваше да е "звезда" ( чак пък звезда... мисирка като тях ) та да крякат...
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Апр 22, 2020 10:56 am |
|
 |
|
ToHu
|
Така е когато кучето стане месар, този идея си няма за какво говори.
|
| Сря Апр 22, 2020 10:58 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Да сори, аз затова го изтрих, щото като го прегледах и видях, че са глупости.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Апр 22, 2020 11:09 am |
|
 |
|
Zdrav
|
ToHu, ти си ебати демагога. Тръгваш да коментираш часове след катастрофата и кълвеш "фактите" от първите реакции. После обаче излиза че си "реалист" който се интересува само от фактите. Всъщност чак сега директно пишеш че е заради личното ти отношение към журналистите въобще и по индукция и за Милен Цветков конкретно. Е какво разбираш под това да си не-ЛИЦЕМЕР?!? Защо трябваше да въртиш и сучеш "фактите" а не си каза направо? За какво беше нужна тая сложна политико-мутренска нишка, която накрая навърза? Махни от фактите това, че е журналист, и то този конкретен. Представи си само за момент, че е просто един обикновен човек, баща. Можеше да е всеки. Щеше ли да вкараш такъв апломб в "дискусията". Какво се промени за теб от факта, че жертвата е Милен Цветков? И после да говорим за "обективност" и "факти". Избърши си очилата и прочети първия ми пост. И аз не обвинявам "объркания" младеж, но и никъде не защитавам журналиста Милен Цветков. Много е комфортно да се чувстваш в групичката на не-ЛИЦЕМЕРИТЕ, но ToHu ти самия каза, че чувствата и емоциите са враг на свободата. Бай дъ уей. В днешно време лицемерието е кежюъл - демек без драма, тука е така. И някой да се слага извън групата на лицемерите е лицемерие на квадрат.
|
| Сря Апр 22, 2020 12:07 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Аз не се чувствам в никаква група. Няма нищо общо с личното ми отношение към журналиста, аз за разлика от повечето тук мога да бъда съвсем обективен, и при мен личното отношение не влияе по никакъв начин, не аз съм тоя който тръби какво ако ти беше син, или какво ако твоите родители загинат от вируса, не веднъж казах, каквото е такова, личното ми отношение по никакъв начин не влияе на решенията ми, и мненията ми, те са в резултат на мисловна дейност в която чувствата са изключени, а дали са правилни това е един съвсем друг въпрос. Лицемерието е от всички ония които съдят без дори за миг да си помислят че могат да бъдат на мястото на съдения, ония които съдят без да признават или помнят своите грешки, ония които не осъзнават че прекрасното ни общество мрази тези които са малко повече от средното нищо. Както днес се кефят и са готови да обесят мамино синче само защото семейството е по-заможно, така утре ще са готови да обесят всеки който е повече от средното нищо, а в тая група спадаш и ти, и много от пишещите тук. Може да не си забелязал но IT специалистите в момента са може би най-мразената от хората професия просто защото те вземат 2-3 пъти повече и повярвай за масата разликата между надрусаното мамино синче, и охолно живеещият ИТ специалист е почти никаква, особено ако пък кара Q7, BMW или някоя друга малко по-лъскава кола. Няма нищо,виновни са богатите, тия които са постигнали нещо, тия които могат да си позволят повече, тия които живеят добре ... помисли по този въпрос, много често в историята се случва тия котио днес съдят утре да бъдат съдени, тия котио днес бесят утре да са на бесилото.
|
| Сря Апр 22, 2020 12:47 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
Тази позиция не само я споделям, но я живея всеки божи ден. Така че нямаше нужда "да ми отваряш очите".
Към определението ти за лицемерие аз бих добавил и това някой да говори зад гърба на някого. Да коментира в комфортната среда на форум, лични съобщения, чатове... на кафе, на по бира. Това вече е станало норма на поведение. Така че отдавна никой не се слага в групата на лицемерите заради такива невинни забавления.
|
| Сря Апр 22, 2020 1:41 pm |
|
 |
|
ToHu
|
За мен няма значение дали говоря във форум или го говоря на живо, всичко което съм написал съм готов да го изрека публично пред всички. Ако някой друг го е страх, срам или се чувства некомфортно да изрича публично и на глас това което мисли е изцяло негов проблем. А за това което казваш, може да е станало норма, никой да не му обръща внимание но то си е все същото нещо.
|
| Сря Апр 22, 2020 1:49 pm |
|
 |
|
nik
|
до тук беше с невинното детенце, след кръвна проба открили 4 вида вещества "амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам" https://dnes.dir.bg/temida/promeniha-ob ... n-tsvetkov
|
| Сря Апр 22, 2020 5:49 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Никой не е казал невинно, казах че трябва да се потвърди полевият тест тъй като често той е неточен. Също така тук обвинението трябва да се фокусира да докаже че той ги е използвал в деня на инцидента най-малкото, а не 2-3 -5 дни преди това. Това е един от основните проблеми и в извън БГ, т.е. да управляваш под въздействие на не е същото като да си използвал .... та затова са свидетелите, но те пък са поставени в ситуация която може да не им се иска да го потвърдят, ако беше пиян щеше да е много по-лесно за обвинението.
|
| Сря Апр 22, 2020 7:34 pm |
|
 |
|
syscop
|
Ако приемем, че е употребил преди време съгласно видеото е умишлено - бил е наред с акъла и нарочно е ударил колата пред него. Не може хем да е бил наред, хем да види колата пред него и да не се опита да спре.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Сря Апр 22, 2020 8:28 pm |
|
|