|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 11:21 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
и аз съм плащал за да се оттърва от стока, като ти стои 10 тона желязо в склада и не можеш нищо д сложиш викаш да го вземат за скрап, нищо че е материал, и понеже изкупните цени са ниски, разходката на камиона е повече от това което ти дават за джилезото. Като няма къде да го слагат предпочитат явно да дават пари вместо да спират производството. Няма нещо очудващо, покрай корона истерията потреблението на петрол рязко е спаднало.
|
| Вто Апр 21, 2020 2:07 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Е има известна разлика, ти си имал джелезо, а тия имат хартишки... Които плащат на някой друг да им прибере  Реалния петрол естествено, че не се търгува на отрицателни стойности. А Тръмп с ново 20, спирал всички имигрантски визи. Това е писал сутринта в клюкарника де, до обед може да са му набили канчето и да пее друго вече.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Апр 21, 2020 8:06 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами то не е ясно какво точно е писал и какво има в предвид, ще видим като си по изясни какво точно е искал да напише 
|
| Вто Апр 21, 2020 8:52 am |
|
 |
|
Цецо
|
А верно ли? Не, че нещо ама президент на САЩ да дращи из Туитър и после всички да се чудят какво е искал да каже автора... Щеше да е смешно, ако не се касаеше за държава дето рисува дневния ред на света.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Апр 21, 2020 9:00 am |
|
 |
|
ToHu
|
Аз изобщо не разбирам защо някой чете Туитър, за Тръмп това е канал да достига до гласоподавателите си, какво казва там едва ли трябва да се взема толкова на сериозно, ама както и да е. Дали е Туитър или NYT едва ли има значение, това е медия, когато излезе като заповед или някакъв закон тогава е важно какво има.
|
| Вто Апр 21, 2020 10:03 am |
|
 |
|
Цецо
|
Е нищо... ама някак си ми е едно такова несериозно... Да го прави Бибитко... ок. Ама онова нещо там е президент на САЩ. Ебахти стайлинга... тоя така свали летвата...
|
| Вто Апр 21, 2020 10:06 am |
|
 |
|
nik
|
|
| Вто Апр 21, 2020 12:46 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Много добре ама какво правим с нашите тикви тука ? Ник ако го слушаме тоя вашия и той не се различава много от тръмпчо, а за БГ няма да говорим, добре поне че не знае как да ползва браузер нашия тиквичко, иначе представяте ли си какво щеше да е в туитъра, явно и ап си няма 
|
| Вто Апр 21, 2020 12:54 pm |
|
 |
|
nik
|
ама аз нееднократно съм им сравнявал малоумието на двамцата - добре че спрях да се бия по челото при всяка простотия че син щях да ходя по улиците вече... просто и зад двамата в сянка стоят много влиятелни хора които ги държат там като кукли на конци, да водят кукленото шоу и да забавляват малоумниците, и в хамериката и в БГ едно и също куклено шоу се води от години, дет се казва - стигнахме ги... по малоумие ама тва е друг въпрос...
|
| Вто Апр 21, 2020 1:36 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Абе има си разлики - тоя нашия си направо предвидим. В смисъл интелекта не му е силна черта, но като цяло имаш идея какво ще му се завърти в главата. Докато с Тръмп е ... Пък и какво да си говорим, нашия управлява 6 млн. човека. Троха. Оня като пръдне в ефир, половината свят се насира.
|
| Вто Апр 21, 2020 2:01 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Точно така трябва да е - аз поне много се кефя как света се насира, крайно време е и по-сериозни неща да почнат да се случват на света, не само едно просто цапане на гащите  .
|
| Вто Апр 21, 2020 2:33 pm |
|
 |
|
nik
|
аз пък много се кефя що малоумник се е навъдил там, става все по-вероятно да изкара още един мандат за пълното си осиране оказа се че тръмп е най хубавото нещо което може да се случи на целия свят, няма по-отрезвителен шамар за всичките грешки през годините които са правени по отношение на паразитите
|
| Вто Апр 21, 2020 3:08 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
Не бих се съгласил, че така "трябва"... щото съм от страната на булката. Просто така си беше досега. Дали ще продължи да бъде е въпрос за 1М$. За съжаление колкото и да не ни харесва статуквото, то това е най-оптимистичният вариант към момента.
|
| Вто Апр 21, 2020 3:47 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Миро, ами точно това е идеята - винаги има две страни и интересите им са различни. Така че за теб е нормално да не се съгласиш, за мен пък е нормално да го искам  .
|
| Вто Апр 21, 2020 3:50 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Сиреч твоя кеф минава през нашето (и на останалия свят) нещастие... Екстра си, "америка фърст". Тука се омаза яко... Да знам, ние сме си виновни.
|
| Вто Апр 21, 2020 3:52 pm |
|
|