| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
тъкмо преди 3-4 седмици я препрочетох, тъй де слушах че беше аудиобук ...
|
| Пет Апр 17, 2020 1:46 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12902 Местоположение: София
|
Ееее, щом толкова я фалите тая мрежа, ще купя малко от нея за да заградя на кокошките.
|
| Пет Апр 17, 2020 1:48 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
кокошките по принцип са си социални същества - спят в общ курник, кудкудякат си взаимно, дори и петела си споделят. но ако ги оградиш баш с тази Мрежа, ще укълват целия двор.
|
| Пет Апр 17, 2020 1:52 pm |
|
 |
|
nik
|
Определено ме хвърлиха в размисъл. Как така не могат да се преборят с фалшивите новини, но могат да дават наклон кое е истина и кое лъжа... Пък потребителите... След тоя вирус вече се убедих колко са лесни за манипулация. Пускат една муха, всички споделят и от муха става истина. Пускат друга муха 15 пъти през ден и всички казват писна ми, не искам да чувам повече за тоя... дори да е имал добри намерения. Тотална манипулация. Оръжие за мозъчно поразяване.
|
| Пет Апр 17, 2020 1:59 pm |
|
 |
|
ToHu
|
няма акаун и никога не съм имал, не искам и да има и идея си нямам какво върви в тоя клюкарник, единствената социална мрежа в която има акаунт е линкин и май скоро ще го затрия защото запозна да става пълна боза.
|
| Пет Апр 17, 2020 2:05 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Не съм съгласен с теб. Да не искаш да кажеш че ние не сме облъчени, за това че нямаме FB акаунти. Даже и по 1 000 акаунта на човек да имахме и да бяхме задължени да четем за корона и 5G пак нямаше да се вържим на тази глупост. Просто приеми че глупаците са мнозинството и имено заради тях се въртят тъпите реклами и понеже купуват нещата от рекламите за това и им пускат още повече тъпи реклами.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Апр 17, 2020 4:05 pm |
|
 |
|
nik
|
https://www.youtube.com/watch?v=HL9hYwRULWEинтересно видео, не знам до колко е истина всичко, но горе долу обяснява кой в сянка дърпа конците на тромпетчо и колко хитри и богати хора трябва да има зад един пълен малоумник като тромпета за да стане президент, и защо вече не се говори за руснаците след като се оказало че зад кеймбридж аналитика дефакто стоят хамериканоси иронията е че сами са си жертва на опорочената си система задвижвана изцяло от корупция прикрита като лобизъм, т.е. всичко е дошло от хамериканоси, не от руснаци...
|
| Пет Апр 17, 2020 5:13 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
при мен, ако въобще се промъкне някоя реклама през адблока, обикновено е за чипове още по-рядко, от тези чипове излиза някой интересен. записвам си го, за бъдещи сведения. и съвсем, ама съвсем рядко може и да си купя такъв чип при следващата доставка.
|
| Пет Апр 17, 2020 6:50 pm |
|
 |
|
nik
|
Рекламите са най безобидното нещо във фейса. Обаче умишлената манипулация на цели държави не е толкова безобидно
|
| Пет Апр 17, 2020 7:18 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
|
| Пет Апр 17, 2020 9:06 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Не е неочаквано, стигне ли до по малките места там е по зле и от нашите малки градове, само дето те са доста повече и по многолюдни.
|
| Пет Апр 17, 2020 9:11 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Не си мисли че ние в българия сме по-различни. Ако дойде някой и каже: "Гласувайте за мен и всеки ще получи по 1 000 000 лева, защото го заслужава." Този кандидат веднага ще получи 80% от гласовете. И като почнеш да спориш с тях, веднага ще ти заявят: "Аз заслужавам милиона и ще те убия само и само да не ми попречиш да си го взема." Ето ти пример List of religious populations: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_religious_populations#Adherents_in_2020Виж колко хора вярват че магическия невидим розов еднорог ще им даде безкрайно щастие и удоволствие - защото го заслужават.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Апр 18, 2020 12:08 am |
|
 |
|
ToHu
|
Само има една малка разлика, всичко което тръмп обеща на тия които го избраха го изпълни ...или почти всичко, при всички положения многократно повече от който и да е друг от последните 10-на президенти.
|
| Съб Апр 18, 2020 12:19 am |
|
 |
|
nik
|
 -37 долара за барел?? взеха заеми за да го изкопаят, сега ще трябва да вземат заеми и да го прода.... всъщност не знам точната дума... https://business.dir.bg/ikonomika/rekor ... t-za-barel
|
| Пон Апр 20, 2020 10:51 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Това си е ирония, плащаш за да се отървеш от едни хартийки без стойност.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Апр 20, 2020 11:08 pm |
|
|