|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 8:57 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Е то българите си носим термитника в гените... Това е ясно. И аз на какви неща се нагледах покрай ликвидацията на социализма... не ми се реве, дере ми се... Ама толкоз си може племето.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Апр 16, 2020 1:52 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
Тони, много добре знаеш, че работата си е живо бачкане. Хората искат да работят на бюро и да кликат с мишката. Кой идиот ще се мърля да дялка железа? 
|
| Чет Апр 16, 2020 1:57 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Е добре де, примера със струга не е точен, защото тогава не ставаше въпрос за струг, а за заводи, с директори, инженери, стругари, снабдители ... никой не ги е карал да дялкат
|
| Чет Апр 16, 2020 5:15 pm |
|
 |
|
nik
|
тони, погледни го от другата страна - човека вече си има професия - бандит, ти ще го караш да си сменя професията заради някакъв си завод... един от многото... пореден... не става... той си кара по специалността и колкото толкоз
|
| Чет Апр 16, 2020 5:23 pm |
|
 |
|
ToHu
|
тъй тъй, за ония в началото бяха си такива, не случайно карамнски им беше "кръстник", кръщавал ги е по пандизите, обаче тия новите кога пък станаха мутри ибандити, свинчо да реем, каква мутра е тая свиня, кога стана професионален крадец ...
|
| Чет Апр 16, 2020 5:56 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Свинчо е просто едно сако, което се показва на медиите.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Апр 16, 2020 6:02 pm |
|
 |
|
ToHu
|
там е проблема да ти кажа, свинчо някак е надраснал етапа чучело за пред медите, не знам как но вече е далеч от всякакъв контрол, свинчо започва да става този който контролира което е най-опасното. Докато слушаше мустакатия или доган всичко беше наред, и единия и другия са доста разумни хора, не казвам честни а разумни ...
|
| Чет Апр 16, 2020 6:11 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Еманципирал се викаш... знам ли, все си мисля, че няма толкоз акъл тая дървена кукла.... ама може и да бъркам. Майка му беше/е играч, ама тоя...
|
| Чет Апр 16, 2020 6:17 pm |
|
 |
|
ToHu
|
този в момента е съвсем независим май, но за разлика от преди 10 години вече не е баш нищо да не зависи от него, само се чудя защо още е жив.
|
| Чет Апр 16, 2020 6:19 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Нали за Дид0 Пеювски става дума, че може и да бъркам. Скоро говорих с върли ДПС-ари (такова ми стана селото) и те му правеха маанета как раздавал помощи. Попитах ги при кого отиват парите от билетчетата, дето търкат. В интерес на истината напоследък почти не съм виждал някой да търка билетче.
|
| Чет Апр 16, 2020 7:45 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е как ще търка като ги забраниха 
|
| Чет Апр 16, 2020 8:56 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1757 Местоположение: Варна
|
 Искам младите да знаят истината! - Киро Брейка
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пет Апр 17, 2020 8:50 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Тоя генерал трябва да бъде разстрелян, ако не за друго за малоумие... при общо има няма 850 заразени ресурса на системата бил намалял поради заразените лекари и сестри... колко лекари и сестри има в тая държава бре, и всички 850 да бяха медицински персонал.... и после, самолет с има няма 600 хил маски критично нужни за медицинския персонал, за кой, нали няма, нали били болни.... абе майка ви мръсна, иде време за обесени по уличните стълбове..
|
| Пет Апр 17, 2020 9:17 pm |
|
 |
|
nik
|
И аз се чудя що ги говори тия приказки. Или се опитват да плашат щото се чувстват безсилни пред малоумниците които още не им увират главите, или наистина и той е малоумник. Щото на негово място с толкова малоумници насреща и аз бих пробвал да ги сплаша до един момент обаче. После следва едно я си е*ете майката, мрете като сте прости и тва е. С говеда трудно се постига нещо дори да имаш перфектния план. А те за капак на всичко май още нямат план и се чудят напред ли назад ли.
|
| Пет Апр 17, 2020 9:45 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Малко се престарава ми се случва, а и ефекта изобщо не е ясен какъв ще е , това да насаждаш страх и паника е много по-вредно от самият вирус, и още по лошо ще е за бъдещето, щото следващият път може да е чума или ебола ама никой няма да му се върже.
|
| Пет Апр 17, 2020 10:31 pm |
|
|