Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 211  Следваща
Русия 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение Re: Русия
Ике, то ако се погледне исторически повечето глобални проблеми последните 100-на години са заложени предимно от британците - не случайно "балканизация" е станало нарицателно. Американците не падат по долу но тяхното "наследство" тепърва ще дава плодове. За наше съжаление обаче за България най много злини последно време идват с "братската" руска любов ... така са ни "освободили" от турско "робство", че след това сме водили сумати войни да се съберем наново като държава против традиционния руски съюзник сърбия.

Съб Апр 04, 2020 3:37 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Та кой прави нещо от добра воля :), не ставайте наивни. Едно е да питаш абе намира ли ти се тоя чарк и ако му се намира да ти го даде, или пък да ти свърши някой дребна услуга, но това са дреболии под някакъв праг на значимост за коя и да е от страните, ама едва ли ще дойде някой да ти копае лозето ей така от добри чувства. То и аз помагам на непознати съвсем безкористно, но или са дребни неща, или пък го правя щото ми е хоби или пък ми е нужно някакво разнообразяване, или пък не ми струва нищо ... та ако някой ти два безплатен обед, или обяда на него не му струва нищо, или не е безплатен, но не винаги плащането е свързано с пари, може да му е кеф да ти го сготви, това вече не е безплатен :)

Съб Апр 04, 2020 3:51 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
в случая помощта на русия има 2 роли - едната е да покаже кой дефакто помага
и другата е да се гаврят с хамериканосите - пращат помощ произведена точно от фирмата срещу която има наложени санкции

Съб Апр 04, 2020 3:59 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
просто PR който не служи пред никого освен пред самите руснаци, отделно ако забеляза не става въпрос за помощи а за покупка ...покупка е много различно от помощ, аз поне така прочетох.

Съб Апр 04, 2020 4:01 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
покупка ама не точно, дарение, което хамериканосите от кумова срама са искали да си платят, а руснаците за да си продължат с гаврата са им казали - колкото платихте още толкова ви пращаме дарение
а мазните хамериканоси пък за да излязат от срамната позиция започнаха да извъртат - ние всичко си платихме ама все пак благодарим на руснаците че са ни го дали на половин цена

тъй че гавра си е от всякъде :D

Съб Апр 04, 2020 4:05 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Професионалист

Отговори с цитат
https://www.facebook.com/groups/Rusland ... 2/?__xts__[0]=68.ARCzcEU4L_RlVehr1_srTq5N4ItSAWnvU_PxA489FFjZ1GTGv5anqxefDQou25c6VblgiF3dwAxCN52YaBsJyxOAfqk3EOZU_gAYQJNZHk14dd9YMct3GwcF97IUm1ypaHpNrlOFzgWsVOp0x-c_xMW_IBMdZpioJyvg-1CghUHayyN2D3o9XTcS8PrVt71_II2ztdBPbGOtew39yupIe53ycVdBu22X9lkhZ9OE0TCGwgB9m_cwD0AbuBgMGFYbEblscsAbAVskAGK6nT5zKOcG4d4I8mPYmcxIIhyJnsnHDxpnb8Vajgh6Fp9OKBmBPjbbBP35U2s6DILcDkFZ7dsGmEwLzbuFrNJat2NtCJKgCtVyGTM&__tn__=CH-R

Съб Апр 04, 2020 4:09 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
ник пак ти казвам, това е гавра единствено в очите на руснаците, за мен не изглежда така, ясна е целта, а утре ако кацне американски самолет в Русия също няма да го приема за гавра, това са политически игрички, да се бием кой колко може.

Съб Апр 04, 2020 4:22 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
за можене щеше да е ако беше от друг производител, тук целта е дарението да е ТОЧНО от фирмата на която са наложили санкции

Съб Апр 04, 2020 4:24 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Демек излиза, че е по-важно да се направи PR, от колкото да се помогне на някой. Типично по руски - няма какво да ядат и техните хора мрат като мухи от какво ли не в мизерията, ама те тръгнали да помагат на американците и на италианците, щото става як PR и трябвало да покажат там, каквото трябва да покажат. Точно като някакво улично псе - ти го биеш, то ти се умилква и ти квичи насреща. После американците били не знам си какви.

Съб Апр 04, 2020 4:34 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Точно това беше целта на тая гавра - ей така да бърка в гъза на хамериканосите :D

Съб Апр 04, 2020 4:40 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Един го възприема, като бъркане в гъз, друг като нескопосана пропаганда..... Всеки, според умствения си багаж. :D

Съб Апр 04, 2020 4:45 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
ако говорим за умствен багаж - би трябвало да правиш разлика между пропаганда (бездействие) и дарение (действие) нали така? дали умствения ти багаж прави тая разлика? :D

абе ценков, вземи се научи най накрая как се пускат линкове, или са ти счупени (повечето) линковете или като последния ти осра чата и сега даже на голям монитор трябва да скролвам наляво надясно, срамота, уж глолемото специалист тук се събрали а един обикновен линк да не можем да оправим

Съб Апр 04, 2020 4:49 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
то така излиза:

- ИСКАШ ли да ти бръкна в гъзо
- ДА! ... ох! що ми бръкна в гъза?

:)

Съб Апр 04, 2020 5:20 pm
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/04/04 ... _editorial

Съб Апр 04, 2020 6:20 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ценков - това са ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ
дай ФАКТОЛОГИЯ по темата корона
ето ти фактология още: Сърбия
https://tvzvezda.ru/news/ekskluziv/cont ... QipCT.html

по принцим мен ме боли кура за фоби и фили... ама покажи нещо реално

Съб Апр 04, 2020 6:57 pm
Докладвай
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 211  Следваща