Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 211  Следваща
Русия 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Отговори с цитат
Мнение Re: Русия
>>>военни с цивилни
да де ама тази "война" е друга... ВСЕКИ против хората (без значение военни, цивилни, джендъри...) е враг на народа :)

Съб Апр 04, 2020 11:56 am
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
или Америка преди всичко...
https://www.24chasa.bg/novini/article/8406591
https://www.bbc.com/news/world-52161995

Съб Апр 04, 2020 12:40 pm
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
Ами ако маските са произведени от САЩ компания имат пълното право да ги задържат и да не позволят износ без значение на чия територия се намират.

Съб Апр 04, 2020 12:51 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
TheWizard написа:

Най-забавното е, че евроолигофрените продължават с фантазиите, че Юесей са им некви приятели, съюзници и т.н.

Съб Апр 04, 2020 12:56 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Рек не бъркай приятел и съюзник с глупак, кактро едно време се казваше, приятелите са си приятели но сиренето е с пари. Може да са ти всякакви но винаги собственото благополучие е пред това на приятели и близки, същото важи и в личен план, ако трбява да избирам между дъщеря си и брат ми или майка ми няма да има замисляне и за десета от секундата, това не значи че не ми пука за тях, или че са ми по-малко роднини или нещо друго, но има приоритети, и човек трябва да живее с ясната мисъл че всяконещо има граница и цена. Ако някой живее с други илюзии просто няма да живее дълго и щастливо :)

Съб Апр 04, 2020 1:00 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Такива случки с конфискувани, купени от летището, и по всякакъв друг начин откраднати маски предназначени за други държави вече чувам няколко пъти. Нека да продължават. Пък дано европа започне да се събужда кой е истинския враг.

Съб Апр 04, 2020 1:14 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ToHu написа:
Рек не бъркай приятел и съюзник с глупак, кактро едно време се казваше, приятелите са си приятели но сиренето е с пари. Може да са ти всякакви но винаги собственото благополучие е пред това на приятели и близки, същото важи и в личен план, ако трбява да избирам между дъщеря си и брат ми или майка ми няма да има замисляне и за десета от секундата, това не значи че не ми пука за тях, или че са ми по-малко роднини или нещо друго, но има приоритети, и човек трябва да живее с ясната мисъл че всяконещо има граница и цена. Ако някой живее с други илюзии просто няма да живее дълго и щастливо :)

Сключваш сделка с някой човек, стискате си ръцете, той получава кинтите, ти - това, което ти трябва. После, обаче, се появява някъв, дето ти го имаш за приятел, шибва ти една в зъбите и ти взима квото си купил с аргумента "мен ми трябва повече".
Трябва да си много тъп за да продължиш да поддържаш отношения с тоя човек и пълен олигофрен, да го имаш за приятел.

Съб Апр 04, 2020 1:32 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Аз сега се сетих кои са тия конфискувани маски - оня ден тромпетовите хора са направили поредния гаф. Попаднах на някаква история където администрацията на тромпетчо се обаждат на тайланд - дайте ни маски. От там отговарят - абе вие бъзикате ли се? Нали вчера от същата тази администрация друг човек ни продаде маски? И станал гаф.... И явно сега са отишли да ги откраднат

Съб Апр 04, 2020 1:45 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
След като се насладите на оргазмите си, путофилите, започнете да мислите и си задайте въпроса:

Ако нямаше санкции и САЩ и Русия бяха в "топли" взаимоотношения, щеше ли Русия пак така "грижовно" да помага на САЩ?

Още ли не сте разбрали, че геополитическата война ползва всички възможни средства - в т.ч. и пандемиите?

Съб Апр 04, 2020 1:47 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Русия... сащ... няма голяма разлика...Русия помага на много държави. Хамериканосите крадат от много държави. То същото...

Съб Апр 04, 2020 1:49 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Руската помощ за многото държави, често пъти се описва с израза "мечешка услуга".

Ако все още не разбираш, какво ти казвам, помисли върху всичката помощ, която е оказала Русия (СССР) на този и онзи през втората половина на 20 ти век, после анализирай последиците и имаш някакъв шанс да проумееш.

Съб Апр 04, 2020 1:56 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Няма какво да проумявам неща от миналия век. Сега сме нов век с нов враг. Който още живее в миналия век и не го проумява си е негов проблем.

Съб Апр 04, 2020 2:08 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
ник ... :)

Съб Апр 04, 2020 2:13 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Реконструктор написа:
...Трябва да си много тъп за да продължиш да поддържаш отношения с тоя човек и пълен олигофрен, да го имаш за приятел.

Е, точно по тази логика излиза, че сме пълни олигофрени щом още поддържаме отношения с мадарашата ...

Последна промяна palavrov на Съб Апр 04, 2020 3:31 pm, променена общо 1 път

Съб Апр 04, 2020 3:27 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
lcr написа:
Руската помощ за многото държави, често пъти се описва с израза "мечешка услуга".

Същото важи и за американското "освобождаване".
За мен няма никаква разлика между американци и руснаци.
Нищо не правят от добра воля, а само гледат максимално да прецакат робите си.

Съб Апр 04, 2020 3:28 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 211  Следваща