|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 9:23 pm
| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12902 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
Става и така, ама преди това водата на прах трябва да се разтвори във вода...
|
| Чет Апр 02, 2020 2:51 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Чет Апр 02, 2020 6:05 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1757 Местоположение: Варна
|
Помощ...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пет Апр 03, 2020 9:41 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Въобще не е за хумор - вече трябва в статистиката за умрелите от вируса да включат и самоубийците.
|
| Пет Апр 03, 2020 9:48 am |
|
 |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
Axa
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Пет Апр 03, 2020 11:10 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1512 Местоположение: София
|
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Съб Апр 04, 2020 6:13 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1757 Местоположение: Варна
|
Във влака се возят - бизнесмен , професор , студент и страхотна мадама. Мацката като ги видяла как се облизват казала директно: Момчета , няма какво да се мотаме тарифата ми е лев - вкарваш , лев - изкарваш отивам в тоалетната , кои колкото може да плати , да заповяда. Бизнесменът пръв отива 5 мин и се връща - скъпа е , ама е върхът!! Професорът - 3 мин. и свършил парите.. Студентът отишъл , а онези си говорят 30 секунди и е тук . Обаче студента го няма вече 30 мин . Отиват да видят какво става , а нашия надупил мацката стои и вика , моля ви , дайте ми лев , та да го извадя ...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Съб Апр 04, 2020 8:03 pm |
|
 |
|
Private
|
Колата на известния сърдечен хирург проф. Mайкъл Дебейки се развалила и той я закарал в сервиза. Монтьорът погледнал професора и попитал: – Професоре, все се каня да Ви питам. Двамата вършим, тъй да се каже, една и съща работа – грижим се за мотора. Ето, сега аз ще отворя капака, ще погледна мотора и ще разбера какво не е наред. Ако се налага ще продухам клапаните, ако трябва ще сменя кабелите, ще промия системите и моторът ще заработи. Но Вие получавате милиони, а аз дребни стотинки. Защо? Професор Дебейки се усмихнал и казал: – Опитайте се да направите всичко това, докато моторът работи. -------------------------------------------------- Професорът държи резервен мотор:  В тази връзка и на фона на събитията от последно време:  |  |  |  | Цитат: > Църква в Южна Корея заразила 46 души с коронавирус със спрей | Клуб 'Z'17.03.2020 Свещениците в църква в Южна Корея решили, че най-добрият начин да се грижат за миряните е да им дадат солена вода, разказва Парк Чан-Кьон за South China Morning Post. Вярващите били пръскани в устата с една и съща бутилка, без да бъде дезинфекциран накрайникът. 46 от тях се заразили от коронавирус, съобщиха властите вчера. Видео от църквата в провинция Геонги, на юг от Сеул, показва човек от персонала на църквата, който пъха спрея в устата на десетки миряни по време на молитва, на която са присъствали над 100 души. "Това е направило разпространяването на вируса неизбежно", обяснява местният шеф на щаба за борба с коронавирус Лий Хи-юнг. Това е станало между 1 и 8 март, когато в страната има вече над 4000 заразени. Църквата е затворила и всички миряни са били тествани. Подходът на южнокорейската църква е практически идентичен с препоръките на БПЦ, които от миналата седмица твърдят, че е невъзможно човек да се зарази с вируса в българските църкви (ако вярата му е достатъчно силна, както уточни софийският митрополит). И че ще продължат с масовите събирания, целуването на икони и раздаването на причастие с обща лъжичка. Защото то не може да пренася вируса - поне така твърди самият патриарх. Същата теза изказа пред Нова тв и депутатът от ДПС Йордан Цонев. |  |  |  |  |
|
| Нед Апр 05, 2020 6:19 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
 [/img]
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Нед Апр 05, 2020 11:58 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
На тези попове трябва да им теглят по един куршум в главата. Аз вярвам че господ ще ги предпази.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Апр 06, 2020 6:32 am |
|
 |
|
Private
|
|
| Пон Апр 06, 2020 9:00 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Апр 06, 2020 4:57 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пон Апр 06, 2020 8:48 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
По улиците нa UK са почнали да разполагат оръжия за масов геноцид на населението: https://www.youtube.com/watch?v=qWzIh1OOa8Y
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Апр 08, 2020 2:55 am |
|
 |
|
nik
|
ти остави че са се навъдили толкоз големи малоумници ами как компетентно обясняват неща за които си нямат ама грам идея... не съм набожен ама ми иде да се прекръстя няколко пъти като го гледам тоя... и отдолу в коментарите на тълпи му благодарят че ги предупредил...
а тоя малоумник със следващия коментар съм сигурен че още същия ден е звънял в общината да реве There everywhere in Milton Keynes I’m disgusted with my Council!!
|
| Сря Апр 08, 2020 3:07 am |
|
|