|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 1:54 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ps662
Ранг: Минаващ
|
 Re: Русия
голяма работа сте руснаците - после да не се чудите защо всички Ви мразят!
|
| Пон Мар 23, 2020 12:52 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Едва ли се чудят, и едва ли им пука. То като със всяка нация имат и добри и лоши черти, особено като са извън Русия. По нова година бяхме на една вила на наш познат, като сме БГ последните години там караме нова година, човека има две в един парцел, хубави луксозни как да е. Нормално вземаме голямата а той нормално е в малката. Тая година не му потвърдихме и голямата я беше дал на други, но знае човека че всички идват от другия крайна света, реши да ни даде малката а той да кара нова година другаде. Та двете вили с общо барбекю, ама то под навеса на голямата. И първите 3-4 дни имаше някакви западни гости, проблеми никакви. Да ама точно за нова година се домъкнаха едни руснаци. Първо ама защо ни вземате от дървата, абе майна тия дърва са за двете къщи .. дойде нова година и ще пека нещо на скарата, ама това към 7 те тъкмо се прибират. Не не може ние ще я ползваме, абе ние имаме за 30 мин да опечем нещо вие още не сте го извадили от хладилника, не не може, тя е на нашата вила ние сме си платили.... звъннах на местния който се грижи за къщите, човека им звънна обясни им ама тия инати, не били си платили та идва момчето на нова година да ми носи скара и пекохме пред градинката,омазахме камъка а той попива, вика човека какво да ги правя. Бая се зачудих дали да не им тегля един бой или да ги разходим из планината малко ама после се замислих че само проблеми ще му създам на собственика а той човека услуга ни направи. Та такова поведение е много типично за Руснаци, може и за Българи да е не знам, аз избягвам Българи дори когато съм в България и няма наблюдения. Интересно е че в Русия докато съм бил много рядко съм срещал такова поведение, може и хората да са били други, може и да го правят само когато са навън,не знам. Не е нещо за което ще ми се промени отношението към Руснаците ама е неприятно.
|
| Пон Мар 23, 2020 1:20 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
ps662 "вас" не ви ли мразят? ( Гузен негонен бяга... )
Аз лично нямам НИЩО общо с Русия и НЯМАМ симпатии нито към едните нито към другите, просто следя "клюките/пресата" и едните и другите са си прави за тях си - защитават си собствените интереси ... Ти чии интереси защитаваш?
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пон Мар 23, 2020 1:52 pm |
|
 |
|
ps662
|
ти (@nik, @dan, @Рек) си русофил - радваш се когато пунин заплашва ЕС и НАТО (съответно България) - не си Българин! нищо добро за света не е дошло от СССР/Русия - няма и да дойде!
|
| Пон Мар 23, 2020 2:00 pm |
|
 |
|
nik
|
ОбъркАл си рейса пич. Аз не съм русофил. Аз съм против наглярите. И подкрепям всеки който им сипва подобаващо. В случая са няколко и в частност руснаците. Ако утре и нашите тиквочи спрат да подават дупе и тях ще подкрепям. А дано ама надали.
|
| Пон Мар 23, 2020 2:05 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А, те "новоруснаците" са далеч по-големи идиоти от сесесерите! Бях разправял как навремето в гръчко бяха нахлули на частен плаж, на който само аз имах основание да бъда. Той достъпът до брега е свободен, но не и по-нагоре, а те изпозаеха шезлонгите в явно заградената територия. И по едно време ги чувам: "Тоя защо пуши? Направи му забележка, нали знаеш английски!". В първия момент помислих, че овчаря прибира стадото някъде горе откъдето се чуваха чановете. После разбрах, че този развален руски би трябвало да мине за английски в очите на "бабите", които междувременно бяха почнали да точат лиги по мен.
ПС: Горното трябваше да се вмести под коментара на ТоНи.
Последна промяна bongo_x2 на Пон Мар 23, 2020 2:14 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Мар 23, 2020 2:06 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
Всички мразят красивите и умните. 
|
|
 |
|
TheWizard
|
ха ха ха - без коментар...
|
|
 |
|
TheWizard
|
Еееех, к'ви вируси имаше при соца! Истински, червени вируси! 3 месеца след 9-ти септември - 30 000 жертви..... Т'ва, днешното, вируси ли са?
|
| Пон Мар 23, 2020 2:25 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
само дето тая песен не е Руска а Българска Аз харесвам Русия, по-малко Руснаците, сигурно спадам към Русофилите, ама то мойто филване е малко шизофренично, ама то аз по принцип съм си така, едновременно мога да харесвам и да не харесвам и изобщо ... психиатрия си трябва за такива ама 
|
| Пон Мар 23, 2020 2:26 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Бая корона-вируси ще трябва да се пръкнат още за да могат бегло да се доближат до "постиженията" на СССР в областта на човешкото изтребление (пряко - физическо и косвено - икономическо).
|
| Пон Мар 23, 2020 2:34 pm |
|
 |
|
ps662
|
прави си - всички сте млади - няма руснак доживял до пенсия 
|
| Пон Мар 23, 2020 2:52 pm |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
Руската помощ за Италия продължава, но къде са хамериканците, ЕУ-то и НАТО? Тринадцатый и четырнадцатый Ил-76 ВКС РФ прибыли в Италию. https://tvzvezda.ru/news/forces/content ... .ru%2Fnews
|
| Вто Мар 24, 2020 2:05 am |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Г-н Тролив, поискайте от Кремъл да ви дадат някое по-ново издание на наръчника на руския трол. Така ще се осведомите, че октомврийската революция вече победи, влакове вече не взривяват, доларът е малко над 60 копейки, но пък враговете на государството продължават да гният. 
|
| Вто Мар 24, 2020 12:45 pm |
|
 |
|
nkk
Регистриран на: Съб Фев 13, 2010 6:39 pm Мнения: 28 Местоположение: Пловдив
|
tutiv-чето удря всички в земята, отдавна не съм срещал толкова "болен мозък"  Чудно ми е, вЕрва ли си на всички писания или кара опорките по хронологичен ред?
|
| Вто Мар 24, 2020 2:25 pm |
|
|