|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 1:57 pm
| Автор |
Съобщение |
|
pipilica
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2766 Местоположение: София
|
 Re: Търся цифрова лампа.
Тоя съмм го гледал отдавна ма ся пак го гледах, много труд и пипкава работа, евала на човеко. Интересно що ги пълнят тия лампи само с неон и аргон и светят само в оранжево, мое да слагат и други смески за зелено или синьо примерно. Между другото поръчах едни с 9мм цифра, да видя дали ще си подхождат с наличните.
|
| Пет Мар 13, 2020 4:31 am |
|
 |
|
ig_ivanov
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Съб Май 21, 2016 9:47 pm Мнения: 582 Местоположение: Бургас
|
За феновете на електролуминисценцията има и по-модерни начини за правене на индикации: http://youtu.be/Z2o_Sp2-aBo
|
| Пет Мар 13, 2020 11:33 am |
|
 |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Някъде из мазетата може да имам и таквоз нещу - от първите Елки. Не знам дали ще ги изкопая, последно ползвах няколко за индикация 1/0 на захранването, ама беше преди многая лета. Ама вий сте луди за връзване, бре: да изхарчиш две БГ пенсии за няк'ва изгъзена цифра! Сега им викат Lixie, има и други начини (светловоди няк'ви - всяк'ви). Но мен най ме кефи прожектор за стена. Лошото е, че още не ми е дошъл меракът да избарам някой купешки за да стане като хората.
|
| Съб Мар 14, 2020 2:20 am |
|
|