|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 10:47 pm
| Автор |
Съобщение |
|
mitko_el
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1757 Местоположение: Варна
|
 Re: Хумор
Карантина...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Чет Мар 05, 2020 1:43 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
- Къде беше две седмици бе.... - Скъпа, няма да повярваш! Генчо кихна и две седмици бяхме под карантина на вилата му!
_________________ main[-1u]={1};
|
| Чет Мар 05, 2020 2:20 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Нед Мар 08, 2020 8:17 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Мар 08, 2020 8:18 pm |
|
 |
|
ig_ivanov
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Съб Май 21, 2016 9:47 pm Мнения: 594 Местоположение: Бургас
|
Жените са най-големите душмани- хем не дават, хем не дават на други да дават.
|
| Пон Мар 09, 2020 3:38 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Само за протокола
Скоро в магазина едно бабе се опита да плати с фалшива двулевка - мнооо калпаво беше направена. Не от бабето, де.
|
| Вто Мар 10, 2020 1:32 am |
|
 |
|
mitko_el
|
за цирка... (с 7zip)
|
| Вто Мар 10, 2020 8:48 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Мар 10, 2020 6:18 pm |
|
 |
|
After_Dark
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Авг 09, 2012 8:42 am Мнения: 351 Местоположение: Бургас
|
_________________Химик-галфон съм аз. 
|
| Вто Мар 10, 2020 9:53 pm |
|
 |
|
nik
|
вицове покрай короната
защо в някои магазини свърши тоалетната хартия толкова рано - защото тоя вирус излезе много страшен, един да кихне и 1000 се насират
в градския транспорт също се наблюдава тенденция - преди за да прикриеш пръднята се покашляш, сега за да не всяваме излишна паника, правим наобратно
|
| Чет Мар 12, 2020 4:46 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Нали първите случаи на корона вирус били в Плевен и Габрово. Та Районната Здравна Инспекция на Плевен успокоила гражданите: - Корона вирусът е най-безобидното, което можете да лепнете в Плевен 
_________________ Хайде де!
|
| Чет Мар 12, 2020 5:12 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
|
| Чет Мар 12, 2020 5:20 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Е па ти и кажи ..тая от 3 седмици не съм я ползвал що ми маха ....
|
| Чет Мар 12, 2020 5:55 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Еххх, спомени от ШЗО-то... по хорски приказки в плевен даже вятъра навява сифилиса...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Мар 12, 2020 6:51 pm |
|
 |
|
mitko_el
|
Купувам одеве гащи. Не точно гащи, а три ивици дантела, които не целят да топлят. Не за мен, за подарък. Не в работно време, в обедната почивка. Не че се оправдавам, обяснявам. Докато чакам продавачката да ги опакова красиво, като за подарък, зяпам през прозореца. Малка уличка в центъра. От тия, дето пешеходци почти не минават, за да не пречат на колите. Спира пежо, червено. Слиза дама, която влиза в магазина за гащи, смотва под нос "офчийстудену" и започва да си избира нещо, което не че ще я стопли де. В тоз момент на уличката се появява камионче с минерална вода. Шофьорът, хърбав тип с обърната захапка, спира и зачаква, кротко облегнат на клаксона. Аз вече имам опакованите гащи, но не искам да изтърва сеира и се зазяпвам в някакви прозрачни неща на витрината, през които чудесно се вижда какво става навън. Дамата излиза, изслушва напълно коректните, като цяло доста семпли реплики на шофьора, отговаря му учтиво "простак" и сяда зад волана. Но пред нея има спряна друга кола, край която спокойно би могла да премине, ако не бяха я лъгали като малка за ония прословути 20 сантиметра, не че аз я умея тая маневра де. След няколко мига от пролетта, изпълнени с напрежение, ругатни и клаксони, дамата прави това, което всяка истинска дама би направила - заебава тъжното лашкане напред-назад на колата, излиза, ритва ядно гумата на камиончето и влиза пак в магазина. Аз се скривам зад щендер със сутиени, а очилата ми пробляскват в такт със сатена по стоката. Естествено, че камионджийчето влезе в магазина. Естествено, че каза някои неща, които заради детската аудитория ще премълча. Но като истински джентълмен, вместо да строши крик в главата на тая проскубана фитка/извинете, само цитирам /, пичът взе ключовете и извози пежото нагоре по уличката. Бяха мила гледка- той с мръсна газ напред, тя в свински тръс отзад. Аз съм доволна, мисля, че купих хубави гащи..... за подарък, де
|
| Пет Мар 13, 2020 11:57 am |
|
|