|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 2:27 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Хахаха - явно трябва да сложа очилата  . Ама сега пък това емигриране хептем не го разбирам какво е - къде са емигрирали тия акции  ?
|
| Вто Фев 04, 2020 3:03 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Емигрираха  таблетът ме поправя. Какво има да обяснявам. Емитираха, защото го бяха яко закъсали. Никъде не съм писал, че печалбата им е (от)акциите 
_________________ Хайде де!
|
| Вто Фев 04, 2020 6:16 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Ако ще е заяждане заради спорта, опитай да обясниш пак. Какво съм искал да кажа с това: "имитиране на собствени акции" в твоя пост.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Вто Фев 04, 2020 9:44 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Гледай сега - първо въобще не се заяждам, за да подскачате всички като ужилени  . АКо си мислете, че си нямам друга работа и само се заяждам за спорта, нещо сте се объркали доста жестоко. Просто исках да разбера какво точно си имал предвид. Второ сега казваш че не си писал, че печалбата им е от акциите но така както си го написал: Излиза, че емитирането на акции е било повратната точка, щото докато не са го направили все още са били на загуба и като са емитирали акциите са излезнали на печалба. Сега дали си искал да кажеш че емитирането на акции прави печалба (сега казваш че не си искал да кажеш това) или пък косвено води до печалба, щото прави нещо друго, което пък води директно до печалбата не е много ясно. Затова и аз написах, че емитирането на акции е просто друг начин за финансиране, за сметка на разводняване на наличното екюти на акционерите. Сега определено това финансиране може да доведе до печалба в зависимост какво ще се направи с наличния нов кеш, ама това обикновено ще почне да дава отражение след доста време, а не веднага. Демек ако трябва да сме точни трябва да се внимава какво се пише, щото може фактологично да има логика и да е станало така, ама не може да се сложи така в едно изречение. Явно в тоя форум вече не можеш да поправиш мнението на никой и да му кажеш че греши, щото всичко се приема като заяждане и всеки подскача до небето. Ако спрем да поправяме мненията на другите и да казваме какво мислим за тях форума ще стане проста дъска за обяви. Ако това ви е целта - ми кажете си и да го затваряме вече.
|
| Вто Фев 04, 2020 9:55 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Пък ако спрете да се дърлите за глупости 
|
| Вто Фев 04, 2020 11:47 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Бонго, може ли да направиш списък за какво можем да се дърляме и за какво не може за да не вземем случайно да ти развалим пенсионерския рахат  ? Или най-добре що не вземеш вече да се разкараш щото ми писна на оная работа да даваш наклон кой какво да прави. Това е една от най-големите идиотщини по форумите, дето разни кибици нон стоп рИват като вдовици как не им било интересно вече, никой не пишел смислени работи, форумите се били политизирали и т.н. Не се ли усещаш случайно, че се опитваш да упражняваш цензура без никой да ти я иска. Ако се нарушават някакви правила на форума има си хора, дето могат да вземат мерки. В противен случай просто имаш избора да четеш или да не четеш. Друг избор нямаш.
|
| Сря Фев 05, 2020 2:37 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
Тая работа с печалба и загуба е логична, но при тия мащаби някои хора влизат в затвора за дълго, тук ще се разминат със затварянето на няколко офиса и 2021 шефовете пак ще получат бонуси за "успешна година". Някак си...абе звучи зле и не-нормално. Нищо, че мащабът е друг.
|
| Сря Фев 05, 2020 10:29 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Би трябвало да влезнат в затвора ако има престъпление. Дали фирмата е на загуба или печалба си е чисто бизнес процес и обикновено няма нищо общо с престъпления - двете неща са напълно различни. Това че е банка и то голяма не значи, че непременно трябва да е на печалба  .
|
| Сря Фев 05, 2020 3:05 pm |
|
 |
|
syscop
|
Имам някакъв спомен, че "Големият брат" ги окраде. По същия начин сега се мъчи да окраде/съсипе Huawei.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Сря Фев 05, 2020 4:20 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Няма как големия брат да не ги е окрал - за всичко все големия брат е виновен.
|
| Сря Фев 05, 2020 5:26 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Сря Фев 05, 2020 7:46 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Защо не пише кой модел е самальота... Че онази тема за боингите позатихна....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Фев 05, 2020 8:01 pm |
|
 |
|
Stoimen
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пет Юни 25, 2010 3:18 pm Мнения: 363 Местоположение: Varna
|
Boeing 737-86J, serial number 37742, registration TC-IZK
|
| Сря Фев 05, 2020 8:54 pm |
|
 |
|
nik
|
|
| Чет Фев 06, 2020 4:28 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Да, бе! За сметка на това ми пуснаха оранжев надпис, че бразуърът ми скоро няма да се поддържа и е крайно време да го ъпдейтна с Chrome.
|
| Чет Фев 06, 2020 4:43 pm |
|
|