Отговори на тема  [ 8634 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421 ... 576  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Хумор
Bai Ui написа:
защото докато са отворени стелт технологията не работи и самолета става видим за радарите.

Толкова и си разбрал по какво си работил. Няма невидим за радарите самолет - има самолет с различна сигнатура и стелт технологията позволява тая сигнатура да се намали, но не и да изчезне. Отворената врата увеличава сигнатурата, а не прави стелт технологията да не работи. Бил видял неща от кухнята на F-35 - това беше един от най-големите вицове, дето съм чел в тоя форум. Предварително се извинявам, ако се окаже че работиш в Локхийд Мартин, в Скънк уоркс сайта им по програмата на F-35. Ако поне едно от тия неща не е вярно, значи си просто лаладжия като tutiv.

Пет Яну 31, 2020 12:21 am
Профил

Dimitar написа:
Bai Ui написа:
защото докато са отворени стелт технологията не работи и самолета става видим за радарите.

Толкова и си разбрал по какво си работил. Няма невидим за радарите самолет - има самолет с различна сигнатура и стелт технологията позволява тая сигнатура да се намали, но не и да изчезне. Отворената врата увеличава сигнатурата, а не прави стелт технологията да не работи. Бил видял неща от кухнята на F-35 - това беше един от най-големите вицове, дето съм чел в тоя форум. Предварително се извинявам, ако се окаже че работиш в Локхийд Мартин, в Скънк уоркс сайта им по програмата на F-35. Ако поне едно от тия неща не е вярно, значи си просто лаладжия като tutiv.

нека съм лаладжия за теб

Пет Яну 31, 2020 12:25 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
То това не е за да се джавкаме..
Може да се погледне идва няколко ъгъла:
За чий му е на самальот 5то поколение 20мм оръдие.
То концепта на този тип самолети е да остане невидим макс време, да пущи високо прецизната бомбичка или ракетка, и да бега. Това не е разработено за близък бой в стил филма "топгън"

А иначе за лялянето -байХой е печен, с него от една каска вода сме пили в ШЗОПлевен. И наистина ги работи тез работи, не е шега. ;)

Пет Яну 31, 2020 12:37 am
Профил

MYXATA написа:
А иначе за лялянето -байХой е печен, с него от една каска вода сме пили в ШЗОПлевен. И наистина ги работи тез работи, не е шега. ;)

Еееее, изпроси си едно черпене, трябва само да се разберем кога и къде.

Пет Яну 31, 2020 12:41 am
Профил
Аватар

Bai Ui написа:
нека съм лаладжия за теб

Цитат:
какво съм видял от кухнята не е за разправяне, този проект е пълен провал

Една баба казала на друга баба на опашката за хляб. Бил видял в кухнята, че проекта бил пълен провал - до момента са доставени около 500 самолета много от които за други държави. Демек хората си го пропизвеждат, продават и доставят. Със сигурност има проблеми като с всяко едно производство, ама да се изцепи някой, че проекта бил пълен провал щото бил чул някакви си слухове уж от кухнята е не лаладжийство, ами даже повече. Особено за човек, дето има претенциите да е технически грамотен. Такива лафове вървят само в селските кръчми.
Иначе лошо няма да пиеш вода от каски с който си искаш - това в никакъв случай не прави вица по-малко смешен.

Изображение

Пет Яну 31, 2020 1:20 am
Профил
Аватар

MYXATA написа:
То това не е за да се джавкаме..
Може да се погледне идва няколко ъгъла:
За чий му е на самальот 5то поколение 20мм оръдие.
То концепта на този тип самолети е да остане невидим макс време, да пущи високо прецизната бомбичка или ракетка, и да бега. Това не е разработено за близък бой в стил филма "топгън"

Това е ако искаш да бомбиш некви папуаси с радари от 50-та година. Оръдието е за всеки случай, ако се наложи да участва в сериозна война (друг е въпроса колко от тях биха запазили техническа изправност и боеспособност в мизерията на тая война).

Пет Яну 31, 2020 1:36 am
Профил
Аватар

Забравихме че сме в темата за Хумор - те хората просто се били шегували ей така смях да става :D .

Пет Яну 31, 2020 1:45 am
Профил

как смеете вие простолюдие да хулите хамериканската техника, там няма нищо лошо, всичко е най-доброто :D нищо че се търгува с тоягата :D

Пет Яну 31, 2020 2:13 am
Профил

Dimitar написа:
Забравихме че сме в темата за Хумор - те хората просто се били шегували ей така смях да става :D .

Ей, загря накрая, всичко е както го казваш, успокой се накрая, лягай да спиш сега.

Пет Яну 31, 2020 11:03 am
Профил
Аватар

MYXATA написа:

мдам... пусни го в тема Русия на вниманието на байЛъв :)
че според него всичко руско е неточно, напасвано с тъпото на теслата и като цяло не работи, пък видите ли хайтек страните какви хайтек оръжия правят.... тц тц тц

Това е толкова смешно, че е наистина в правилния раздел. :) МУХА, къде прочете, мой коментар за оръжия различни от руските? А руските мога да коментирам не само защото с някои от тях съм имал работа, а защото познавам условията при които са проектирани. И не става въпрос, че не работят, а правят проблеми, които и на мен са образували нерви. Та от тук и неприязънта, особено като чета хвалебствия без подробности или премълчани такива. :evil:

Dimitar, я кажи в американско има ли такива хвалби на собственото оръжие и критикуване на чуждото, както правят рашките и нашенските рашофили??

Пет Яну 31, 2020 11:08 am
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Най-смешното за хамериканските F-35 е, че всички знаят, че са си абсолютно видими за руските радари, и само хамериканците с техните си стари радари си мислят че не са :D

Чудя се също, като били толкова нови и прочие ала-бала тия самолетчета, защо турците си накупиха руските С-400, а не некакви си хвърчила, дето в една реална бойна обстановка няма да има откъде да изхвърчат, а по случайност някое вече изхвърчало ще представлява не нещо друга, а най обикновена и чудесна учебна цел за руските ЗРК. :D

Пет Яну 31, 2020 12:14 pm
Профил
Аватар

tutiv написа:
Най-смешното за хамериканските F-35 е, че всички знаят, че са си абсолютно видими за руските радари...

Аз пък не знам, щото не съм бил пред екрана на руски радар. Ти бил ли си пред екрана на руски радар и наблюдавал ли си F-35?

Пет Яну 31, 2020 12:28 pm
Профил

Интервю за работа.
- Какви са вашите силни черти?
- Упорит съм.
- Благодаря, ще се свържем с Вас.
- Ще почакам тук.

Пет Яну 31, 2020 12:47 pm
Профил
Аватар

Без майтап да кажа че Стелт технологията е измислена от руснак който в последствие е привлечен за военни разработки в които се раждат самолетите Ф117 и Б2
За справка Уикипедия - Petr Ufimtsev

Пет Яну 31, 2020 7:16 pm
Профил

И аз без майтап да кажа - F-35 използват технология за вертикалното излитане, разработена от Яковлев и използвана в Як-141 още 1987г..

Пет Яну 31, 2020 8:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8634 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421 ... 576  Следваща