Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
А оправяйте се... Щом нощното пикане е икономически проблем, а липсата на три полова тоалетна е морален проблем... бал съм ви аз "общественото развитие". :)

Половин век без глад и бой и еволюцията хвана в грешна посока... Жалко, но факт.

Пон Дек 30, 2019 4:33 pm
Профил ICQ
Аватар

Цецо написа:
А оправяйте се... Щом нощното пикане е икономически проблем, а липсата на три полова тоалетна е морален проблем... бал съм ви аз "общественото развитие". :)

Половин век без глад и бой и еволюцията хвана в грешна посока... Жалко, но факт.

Скоро и тука, бат Цецо, не се нервирай.:D

Пон Дек 30, 2019 5:33 pm
Профил

Война си требе, като измират 3-4 млрд нещата ще си дойдат на мястото

Пон Дек 30, 2019 5:56 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Война си требе, като измират 3-4 млрд нещата ще си дойдат на мястото

Хм, ама ако може ти да не си от тия 3-4млрд.

Пет Яну 03, 2020 5:38 pm
Профил

Каквото дойде мен не ме смущава идеята, че може да съм, все пак шанса да съм е 75%.

Пет Яну 03, 2020 7:34 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

То не е много хумор ама като го гледаш смеейки се по се понася
https://www.youtube.com/watch?v=TFa35hNgEmo

Съб Яну 04, 2020 10:08 am
Профил
Аватар

AA написа:
То не е много хумор ама като го гледаш смеейки се по се понася
https://www.youtube.com/watch?v=TFa35hNgEmo

Сбъркал съм раздела - извинявам се.

Съб Яну 04, 2020 2:38 pm
Профил
Аватар

Прикачени файлове:
The Juice media.jpg
The Juice media.jpg [ 26.92 KiB | Прегледано 5336 пъти ]
Цитат:
> Honest Government Ad | Visit Hawai'i!

The US Government made a tourism ad for Hawai'i, and it's surprisingly honest and informative. I had the opportunity to visit Hawai'i at the start of the month and talk with local and native Hawaiians. They all said the biggest problem they face is the fact that so few people are aware of the history of US military occupation. So on my return to Australia, I decided to make a video about it. Giordano
Цитат:
> Honest Government Ad | Visit Puerto Rico!

The US Government just released this tourism ad for Puerto Rico and it's surprisingly honest and informative.
Цитат:
> Honest Government Ad | Visit the Northern Territory

The Australien Government has made a tourism ad for the Northern Territory and it's surprisingly honest and informative.
Цитат:
> Honest Government Ad | Visit West Papua! [Blocked in Indonesia]

The Australien Government has made an ad about West Papua and it’s surprisingly honest and informative!
Цитат:
> Honest Government Ad | 2019 Election (Season 1 Finale)

The Australien Government has made a final ad before the 2019 Federal Election, and it’s surprisingly honest and informative.
Цитат:
> Honest Government Ad | Visit Australia! (2019)

The Australien Government has made a new tourism ad, and it's surprisingly honest and informative!

Нед Яну 05, 2020 11:04 am
Профил
Ранг: Професионалист

С една дума Иранците изхабиха 22 ракети представляващи модернизирани стари руски барутници за да бутна 102 кокошкарника в US базите.

Друго си е с две ракети да пратиш при девствениците вече общо тея дни се събраха сигурно над 100 загорелки.

https://news.bg/world/tramp-nyama-postradali-amerikantsi-pri-atakata-na-iran.html

Сря Яну 08, 2020 7:49 pm
Профил WWW

тва няма никакво значение, важното е че имаха топки да отговорят на терористичния акт
сега ирак ще се чуди как да ги изгони, докато нашия тиквоч ходи да сам да подава дупе

сега гледах изявлението на тромпетчо, явно вече са му обяснили каква безумна глупост е направил докато е правил услуга на лобитата, беше видимо притеснен, подви опашка и каза че не искал война, щял да мине на икономически санкции
тъй че за сега война няма да има, ресета се отлага :D

Сря Яну 08, 2020 7:55 pm
Профил
Аватар

А бе ннам, но си представете, че утре тромпетчо реши да атакува летище Бургас. Ние с к'во ще му отвърнем?! Най-много да пратим бат Бойко да му рИве на рамото.

Сря Яну 08, 2020 9:50 pm
Профил

Лично мен ме кефи че го утепаха чалмата, точно така се прави. А дали ще отговорят е друг въпрос, иранците трябваше да направят нещо, това е най малкото, макар и без щети е отговор. Война не могат да започнат, терористите така и така ги спонсорират, трябваше да има някакво действие.

Сря Яну 08, 2020 11:17 pm
Профил

значи дали ме кефи или не ме кефи чалмата няма особено значение, но не ме кефи че хамериканосите се правят на господ, това си беше чиста терористична атака от където и да го погледнеш, и като сменят посоката толкова бързо както им изнася утре и по България може да запуцат, а от нашите мишоци няма кой даже да си помисли да отвърне
иначе чалмата си беше ходещ мъртвец от бая време насам
докато хамериканосите опитват да развъждат терористи и да дестабилизират сирия, чалмата да вземе да измисли как да ги пребори
https://www.reuters.com/article/uk-mide ... NY20151216
после докато хамериканосите се опитват да плетат интриги между иран и ирак, той да вземе да сдобри двете държави, след толкова наляти милиарди в района във военни, терористи и дестабилизация от хамериканосите тоя им разваля плановете постоянно, нормално е да го убият, и докато за тръмп са събрали само 80 милиона за чалманта може и милиард да са платили лобитата, при толкова петрол и оръжия в района хамериканосите обикалят и дебнат като бесни кучки
да ама тромпетчо като е толкова калпав, постигна точно обратното на това което искаше, сега всички чалми искат хамериканосите да се махат от ирак, гласували са го в парламента и сега ще се мъчат всячески да ги изгонят, а успеят ли да ги изгонят от ирак, ще ги изгонят и от сирия

Сря Яну 08, 2020 11:41 pm
Профил

Днес вече излиза информация, че чалмите от параноя със сигурност са бутнали и цивилния Боинга в който между другото се намират още доста чалми. Та като теглим чертата ефективността на тия 2 американски ракети изпреварва с многооооооооо ефективността на 22-те балистични ирански пръчки :D То не бяха висши военни, то не бяха стъпкани малоумници , сега и няколко десетки техни пасажери... и това само за два дни. По принцип не съм фен на Тръмп , ама в случая направи иранците за як смях. А щом се смеем на иранците това със сигурност дразни ушанките, което е още по якото ! :D

Пет Яну 10, 2020 12:40 pm
Профил WWW
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Stoi написа:
Днес вече излиза информация, че чалмите от параноя със сигурност са бутнали и цивилния Боинга в който между другото се намират още доста чалми. Та като теглим чертата ефективността на тия 2 американски ракети изпреварва с многооооооооо ефективността на 22-те балистични ирански пръчки :D То не бяха висши военни, то не бяха стъпкани малоумници , сега и няколко десетки техни пасажери... и това само за два дни. По принцип не съм фен на Тръмп , ама в случая направи иранците за як смях. А щом се смеем на иранците това със сигурност дразни ушанките, което е още по якото ! :D

гледаш много едностранчиво и повърхностно на нещата...
от цялалта тази дандания станаха неща коио иначе нямаше никога да станат - напримеркак меркел отиде на червеното килимче при путин....
и да не мислиш че са обсъждали толкова убитият генерал или двете колиби(100 ако трябва да сме точни)дето иран ги е сринал като предвидливо е уведомил иракчаните да кажат на американците да се махнат оттам....
бабата си е дисутирала безпроблемните доставки на газ най-вече по тръбите дето токущо ги пуснаха и трбъбите дето малко се бавят в северно море.
а пък инче тръмп показа на американците че е голям пич, конгреса иска да му ограничи правата да прави война в ирак/иран.... а пък ирнците гордо въртят по телевизиите как на всякак агресия отговварят с балистични ракети...
с две думи зрелища за масите и разговори на уше за властимащите....
другото е вятър в ушите и плюнки от устата :)

Пет Яну 10, 2020 2:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 1197  Следваща