Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 211  Следваща
Русия 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Отговори с цитат
Мнение Re: Русия
itso.t написа:
По думите на един юнак от спортните среди, всички вземат алхимии. Тънкият момент бил да се открие химия която все още не е забранена. Естествено алхимичните лабове не си бъркат в носа, и правят нови и нови "хапове". Съвсем закономерно, по някое време те също влизат в списъка със забранените алхимии.
А междувременно колелото не спира да се върти. Пак нови химии и т.н...
Е, било въпрос и на бюджет на съответната спортна организация де - какво може да си позволи.

В момента на мода е да се пишеш с няква болест, за която съвсем легално пиеш разни забавни "лекарства". Примерно всичките норвежки скиори са астматици. Самата Серена Уилямс е ужким болна от това.

Вто Дек 10, 2019 4:46 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Освен малоумните коментари на русофилистиците, виждам и разни от рода на "всички правят така" - вземете и прегледайте видеото на Навални (линка по-горе). Той директно го казва:
Допинга е национална политика на Русия - в цялата "процедура" са замесени КГБ,ГРУ и всичките им структури вкл. и допинговите им лаборатории.
Няма друга страна в света, която да лъже така нагло като Путинска Русия!
Затова и ги изритват руснаците от всякъде - защото не може да им се вярва (също като от времето на СССР, както и на нас от онова време!)

Вто Дек 10, 2019 7:09 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Отговори с цитат
ps66 написа:
Освен малоумните коментари на русофилистиците, виждам и разни от рода на "всички правят така" - вземете и прегледайте видеото на Навални (линка по-горе). Той директно го казва:
Допинга е национална политика на Русия - в цялата "процедура" са замесени КГБ,ГРУ и всичките им структури вкл. и допинговите им лаборатории.
Няма друга страна в света, която да лъже така нагло като Путинска Русия!
Затова и ги изритват руснаците от всякъде - защото не може да им се вярва (също като от времето на СССР, както и на нас от онова време!)

мдаммм, затова допинг резултатите на хамериканските оплимпийци мистериозно се "загубиха".... и от лабораторията какзаха ми какво да се прави, следващият път ще внимаваме повече .....
за съжаление пак се връщаме на това как всички са равни, но някои са по-равни :!:

Вто Дек 10, 2019 7:23 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Американски спортист без допинг и химия сигурно няма от 70-те насам, въпросите са два, колко е легален зобът дето го зобът, и дали ще ги хванат, или по-точно като ги хванат дали ще ги покрият.
Навални е достатъчно смешен за да му се раздват а не да му се ядосват, аз ако бях отдавна да съм го пратил да копае в сибир. На тоя и 5 мин не мога да му изтрая видеата.

Вто Дек 10, 2019 8:20 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Почетен член

Отговори с цитат
Тоя дурак Навални едва хваща мижавите 0,4 процента от гласовете в Русия. Kато полит. коментаторите по родните телевизии - пълен фарс :D.

Сря Дек 11, 2019 12:09 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Като оставим настрана Навални, на последните местни избори в Москва, путинската партия загуби около 1/3 от местата си в полза на опозицията.

Така че, г-н Тролив, първо си извадете тиквата от там, където не Ви огрява слънцето и вземете да мислите, ако можете.

https://www.mediapool.bg/partiyata-na-p ... 97735.html

Сря Дек 11, 2019 1:12 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
lcr написа:
Като оставим настрана Навални, на последните местни избори в Москва, путинската партия загуби около 1/3 от местата си в полза на опозицията.

Така че, г-н Тролив, първо си извадете тиквата от там, където не Ви огрява слънцето и вземете да мислите, ако можете.

https://www.mediapool.bg/partiyata-na-p ... 97735.html

Ха-ха-ха, Ицере, знаем си те ние тебе, че ти си по-кръгла придурка и дурака Навални!

Сря Дек 11, 2019 1:35 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
От средата на миналия век, спорта е зобене и надлъгване с тестовете и контрола. За да си в челната 10ка по какъвто и да е спорт, без фармация не става.

А китайците скоро ще почната да произвеждат ГМО спортисти. То и сега има такива, Серена Уилямс, Майкъл Фелбс са хора с анормална физика, която им помага в техните си дисциплини. Но скоро такива ще се отглеждат в лаборатории...

Допинга и стероидите ще ни се видят като безобидни в сравнение с това... И тогава вече спокойно можем да закриваме всичкия професионален спорт.

Сря Дек 11, 2019 1:43 pm
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
то скоро имаше скандал с трансджендърите в спорта, сега остава и гмо-та...

Сря Дек 11, 2019 4:51 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Докато малоумния офиснен планктон счита професионалния спорт за няква витрина на нацията, ще гледаме бая извращения.

Сря Дек 11, 2019 5:13 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Изобщо не гледам спорт и ми е много добре :)

Сря Дек 11, 2019 5:40 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Навални е пич, и брат му - тоже.
- проект ли е на ФСБ? Не знам.
- ще го гръмнат ли ? Не знам.

Съдят го, арестуват го... той е там, хората го четат и гледат...
някой го псуват, някой не...
Хъш, та дрънка.
IQ - то му едва ли е под 130...ама няма никакво значение ..пред духа му.

Сря Дек 11, 2019 9:59 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Ако го гръмнат, ще го направят от опозицията. Путин не може да си позволи този лукс.

Сря Дек 11, 2019 10:14 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Путин може да си позволи всичко според мен, причината да не го прави е, че е малък дразнител, и оставяйки го да плямпа не търпи негативи, дори обратното. Аз ако бях нямаше да го изтрая, досега не съм могъл да излгедам нито едно негово видео до край.

Сря Дек 11, 2019 10:26 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Не съм се и опитвал да му гледам видеата...да не съм руснак :D .
Обикновено има текстов вариант...

Не мисля , че Путин е наредил нечие убийство... системата, която възроди- убива и без нареждания.

Сря Дек 11, 2019 10:46 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 211  Следваща