| Автор |
Съобщение |
|
Stanislav
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
 Изтриване на мненията ми и още нещо
Реших да си изтрия всички постове и да започна начисто.Проблема е че когато изтрия моя тема се изтриват и постовете на хората писали в нея  .Пускам тази анкета да ви питам дали сте съгласни да загубите известно количство мнения)по груби сметки ~15 на потребител).
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Пон Май 22, 2006 10:09 pm |
|
 |
|
zz_stefanov
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 3:19 pm Мнения: 336 Местоположение: Varna
|
Ти пак изби рибата!
Как сам ще си изтриеш темите. Ще хакнеш форума ли?
Аз не ценя толкова моите мнения, но съм прочел много светни на други хора. Започналия темата губи контрол върху нея след първия пост на друг участник.
Изтриване, но само докато съобщението не е последвано от друго!
Само админа може да реши изтриването на теми.
Успех 
|
| Пон Май 22, 2006 10:23 pm |
|
 |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Изтриване на мненията ми и още нещо
Това, че ще изтриеш темите дето си писал (ако можеше де), няма да направи така, че да забравим какво си писал. Така, че нека си стоят за да ти напомнят колко глупав си бил, когато си бил малък (като всички нас де  ) . Пък ти ако искаш да се промениш, можеш да го направиш въпреки всичко и всекиго. 
|
| Пон Май 22, 2006 10:31 pm |
|
 |
|
asp
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
Що обиждаш момчето бе?!!! Той е талисманът на форума ако не е той да подхване някоя весела тема тоя форум ще е много сух и скучен а не бива. По добре е да е и малко по така. Веселяшки. В темите на момчето има толкова бисери написани от другите участници че ще е голяма загуба ако се изтрият.
|
| Пон Май 22, 2006 10:36 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
|
| Пон Май 22, 2006 10:38 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Казаното отлита, написаното остава!
Вярваш ли в прераждането? Ако вярваш, направи си нов акаунт, с ново име и започвай на чисто. А когато много ти домъчнее за стария имидж - връщай се и пиши. Няма лошо, ние сме тук все хора с чувство за хумор.
Успех!
|
| Пон Май 22, 2006 10:44 pm |
|
 |
|
zz_stefanov
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 3:19 pm Мнения: 336 Местоположение: Varna
|
Примерно @BGIT  и си готов. Но ми се струва че пак ще те познаем
Успех 
|
| Пон Май 22, 2006 10:48 pm |
|
 |
|
asp
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
Това предполагам означава че си размислил или в момента размисляваш. А може би се разкайваш. На шифърът на леонардо един типси стискаше крака с верига за да се самонакаже в името на господ. И с камшиксе удряше 
|
| Пон Май 22, 2006 11:00 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
IGBT, за мен проблема не е в това, че ще се изтрият някола поста от тема. Проблема е защо джанъм си решил това да правиш ? Човек е такъв какъвто е. И да се преродиш, както Лупус ти предлага, пак ще си си IGBT. Така че, заеби тия триенета. Един ден ще четеш тия постове на дяцата си като приказки преди лека нощ  и ще ти става весело на душата.
Гледай от към веселата страна на нещата.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Май 23, 2006 12:46 am |
|
 |
|
Stanislav
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
Обмислих всички варианти и реших да не се регвам наново а да карам този си ник.Ако може да забравите какво съм писал до сега и да си пиша като нов юзър.Пак ще си пиша само че без глупости и т.н. .Ще ви кажа и още нещо-темата ''Повдигач на напрежение'' я написах защото исках да пробвам новия си подпис.Айде със здраве.
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Вто Май 23, 2006 8:13 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Мъдро решение 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Май 23, 2006 11:24 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ти да не си паднал по стълбите нещо? Какви са тия личностни промени?
От опит знаем, че хормоналния дисбаланс по време на пубертета не се превъзмогва за няколко седмици.
Според околните ми, мен още ме гонел пубертета. Че, кво лошо, викам си?
Мнението ми да не се приема на сериозно.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Май 23, 2006 1:15 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Това как да го разбираме:
- гузна съвест?
- покаяние?
- извинение към останалите участници във форума?
- нова мания?
- решил си да искаш помощ и за сега трябва да те вземем на сериозно?
- пораснал си и си осмислил че си се държал лигаво и сега се срамуваш?
- взимаш си думите назад?
- ...
Виж колко много неща могат да се включат в твоето " ... и още нещо."
Само да ти припомня че подобно отричане от постовете си вече си го правил в един друг форум преди известно време. И това сега ми намирисва на някакъв пореден номер.
|
| Вто Май 23, 2006 5:19 pm |
|
 |
|
Stanislav
|
3 с 6.Никъде не съм писал да ми изтрият всички постове  писах че се извинявам и ако напиша глупост да ми трият поста 
|
| Вто Май 23, 2006 6:52 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
нещо маи не си свикнал да си четеш постовете.
|
| Вто Май 23, 2006 7:29 pm |
|
|