|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:36 am
4 ядрен пик процесорен модул - въпрос за комуникация
| Автор |
Съобщение |
|
ps66
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
 Re: 4 ядрен пик процесорен модул - въпрос за комуникация
може би е завършил … Харвард или Бъркли !?
|
| Вто Окт 08, 2019 12:07 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Не знам дали е завършил Харвард или Бъркли, но знам със сигурност, че не е завършил детската градина. Там ни учиха на елементарно възпитание и уважение. Очевидно е, че на karadev първите 7 години му липсват.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Окт 09, 2019 5:29 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Дааа... платките са направо трепач 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Окт 09, 2019 10:21 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Обогати ли знанията си? Щото аз допълних моите. Делител на напрежение винаги ми е звучало много превзето. Чудех се дали би могло да бъде променено в положителна посока - да звучи "по-народно". До днес.
|
| Сря Окт 09, 2019 10:37 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Е как, естествено! Иначе как ще се науча и аз да правя такива?  Тая тема подозрително почна да ми напомня за една друга от миналото. Ето тая: viewtopic.php?f=6&t=15306
|
| Сря Окт 09, 2019 10:49 am |
|
 |
|
karadev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
аве нещо губите форма в плюенето по въпросите за знанията, уменията, опитът и уважението преди бяхте по пикантни. имаше така острота във всички постове, нещо да не са уморихте да са задавяте във собствените си глупости, че и ги говорите на хората.
гледам тука сте изкарали поста със таблото , таблото в момента е 24 матрици на ред по хоризонтал което е малко повече от 6 метра  и 16 реда по вертикал има и нов софт аве доста подобрения .
по въпроса за уважението, не сте показали никакво уважение към мен, с малки изключения от вас, че да ви уважавам.  по въпроса за образованието - като ви гледам ваще съм доста доволен че не са ма занимавали със глупости във който и да е "институт" в българия. нищо не ги учат, пълни простотии ги занимават 5 години. 
по въпроса за 25-30 годишните технологии, може ли някой да ми каже кои са актуалните че да са науча и аз нещо от вас """ВЕЛИКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ """"" и да ми каже някой как се управляват 16 релета със 5 различни режима на управление при задаване на времената от операторите в киселинна среда с изпарения през линия 485 на 500 метра 
не мога да отговоря на всичките ви най-големи глупости по мой адрес, ама и няма смисъл, чакам да видя кой от всички вас ще си направи труда да спре със плюенето и ще земе да пита нещо смислено и продуктивно и след колко хиляди години ще спрете с тая мръсна практика да плюете по хората със и без причина 
кога най-накрая ще спрете да са мислите за единствените, най-великите ФОРУМНИ БОГОВЕ дето не можете два кабела да вържете в 90% от вас ако някой има път към варна може да ми са обади да са видим, ще почерпя кафе и пепси няма грижи 
в другите си постове преди да са ИЗСЕ..ЕТЕ първо питайте. не почвайте да обяснявате кой колко е умен, опитен, струва или не струва. ама сте големи само зад монитора и клавиатурата 
нещо сте загубили тренниг в плюенето. повтарям щот знам че вече сте забравили ко прочетахте в началото 
Последна промяна karadev на Сря Окт 09, 2019 1:33 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Окт 09, 2019 12:43 pm |
|
 |
|
Bai Ui
|
Тоя последният пост ми заприлича на играта PACMAN
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Сря Окт 09, 2019 12:55 pm |
|
 |
|
karadev
|
добра игрица беше едно време сега я има само на симулатор мерси за добрия спомен колега 
|
| Сря Окт 09, 2019 1:16 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
karadev, младежо, не мога на 100% да те преценя колко можеш като конструктор, нито като менажер. Но по постовете ти мога да се ориентирам как ти се ориентираш с хората. Ами никак. Жалко, иначе като цирк бива.
|
| Сря Окт 09, 2019 1:41 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Точно в момента разработвам(направих прототипа и съм част от екипа дето прави) интефейсен чип за10мбита етернет по една усукана двойка на 1км кабел(със и без ширмовка, работи с повечето кабели дето може да ги намериш инсталирани по фабриките и заводите). едно от приложенията е за индустрията е в опасни среди - киселинни/взривоопасни и т.н..... и не 16 релета ами 1024 ако искаш може да си управляваш на 1 км, с възможно на-смотаният микроконтролер.. така че не си мисли, че ти откриваш топлата вода или кръглото колело и имаш патент за това  а това, че си мислиш как ти си най-великият, и другите трябва затаили дъх да ти четат писанията от които се леее светлина и знания, малко си се заблудил, и то не малко 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Окт 09, 2019 1:54 pm |
|
 |
|
karadev
|
нещо грешно сте ме разбрали май, ама от самото начало, първо, не казвам и не съм парадирал че съм най-великият. просто исках в началото да питам някои неща, добре че се намери от този форум сериозен колега че помогна. после реших да не са занимавам с вас и с ваще мнения.
очаквах от хората в този форум да ми дадат съвет в началото. получих само пълни глупости в отговорите на 90% от хората.
второ, правя това което иска да получи клиента, чипове като твоя и цели решения, има бол на пазара. адмирации за работата нека да е по-добър от другите.
уважавам бг електрониката, продукцията и специалистите, ама да питам нещо кое как се прави и да получа отговор = ти си такъв, ти си онакъв, не са занимавай с тез неща щот си ала-бала.
това според вас много ли е добре. пример някакъв много добър ли давате на хлапетата. ко прайте изобщо
|
| Сря Окт 09, 2019 2:09 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Всеки тук е бил на грила. Някои даже по много пъти Първите няколко мнения в темата ти дават отговор на въпроса. Останалото е типичния форумски стил за разтоварване. Пък и човек може да понаучи това-онова измежду клюките. Не знам за какво се нервиш толкова... 
|
| Сря Окт 09, 2019 2:21 pm |
|
 |
|
karadev
|
американски форум = питаш нещо >>> отговарят на дълго и широко, примери, помощ и т.н.
руски форум = питаш нещо >> и те та питат нещо по същата тема. отговор с въпрос, три дена обяснения, пълно нищо
български форум = питаш нещо >> и всички ти обясняват колко си прост
ако това е идеята а този форум = формат ц: на хостинга и до там
|
| Сря Окт 09, 2019 2:34 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Карадев, питай майка си дали не те е изпускала по глава като малък. Предполагам, че това би обяснило поведението ти.
_________________ Хайде де!
|
| Сря Окт 09, 2019 2:54 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Нелекуван менингит също може да бъде.
_________________ Хайде де!
|
| Сря Окт 09, 2019 2:57 pm |
|
|