Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 211  Следваща
Русия 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член

Отговори с цитат
Мнение Re: Русия
Jig-tak, нещо са ти объркали поляритета, когато са ти просветлявали мозъка, та мислиш наопаки. Гъзолизци на хамериканците си баш ти и такива като Stoi и подобни. Ама, как да си го проумееш с ограничения си умствен капацитет? Нема начин, сори!

Пък и историк се пишеш, мани, мани! Още некой факти да добавиш, ама с положителен знак, че да не те помислислиме, че си прост платено-пристрастен щатен дурак!?

Съб Май 25, 2019 3:21 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Отговори с цитат
Мнение Броня крепка и танки наши быстры ...
музикален поздрав за всички путинофили:
https://www.youtube.com/watch?v=YgtHKxVTz4k

Съб Май 25, 2019 5:12 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Българофили не виждам, българофилииии!

Съб Май 25, 2019 5:16 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Специално за ps66 една съсем малка част от това, какво могат да правят и успешно правят руснаците под ръководството на своя президент Путин, и никоя друга държава по света не може - 60МВт атомен ледоразбивач с два реактора конструирани от Росатом и заредени за 40 години напред. Имат вече два такива и ще направят още два плюс два с двойна мощност. Реже лед дебел до 3 метра със скорост от 5 до 20 км/час, корпус естествено от титан.

https://tass.ru/ekonomika/6470931?utm_s ... um=desktop

Съб Май 25, 2019 5:29 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Тутив, и сега, какво? Трябва да ахкам по руското техническо "могъщество" и да се опитам да забравя, че майка ми живее с 210 лв пенсия именно заради руската мегаломанщина?

Съб Май 25, 2019 6:37 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Icr, притежаваш удивителна логиката и невероятно ненормала асоциативност, ето защо не се учудвам че нещо никак на нас не ни е ясна. Може би си се увредил нещо в мисловно отношение, като това най-вероятно е станало съвем неусетно по време на процеса на гледане на банално простите икономическо-пропагандни канали. Често срещано явление - някои много обичат да гледат интересни реклами. Възможно е и да си гледал много интересни тв сериали, при това изпъстрени с реклами за тоалетна хартия, дамски тупфери или немиришеща лошо суха храна за животни или нови пасти за зъби на съответните наличните ти тв канали. За други интересни неща от биг брадър не са се сетили да ти покажат, сори.

Съб Май 25, 2019 7:53 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Тутив, виждам че бълваш от смислени, по-смислени мисли и че обясняваш всичко с пропагандата и с вменените мисли и нагласи.

Замислял ли си се някога, че съществуват и хора, които градят мирогледа си въз онсова на собствено познаване и синтез на исторически обективни събития?

Точно ти, трудно можеш да опонираш на такива хора.

По-добре не се хаби.

Да правиш пък психопортрети на опонентите си, ти се получава още по-плачевно :D .

Ето ти задачка за второклсаник:

Представи си, че сега кацне един марсианец и ние го разходим из Русия и из Германия а после му кажем че преди 74 години тези 2 държави са завършили война помежду си и едната е била победител а другата тотално опустошена...
И накрая му кажем да отгатне, коя от двете е била победителя.

Какъв мислиш, че ще бъде отговорът?

Съб Май 25, 2019 8:09 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
tutiv написа:
Специално за ps66 една съсем малка част от това, какво могат да правят и успешно правят руснаците под ръководството на своя президент Путин, и никоя друга държава по света не може - 60МВт атомен ледоразбивач с два реактора конструирани от Росатом и заредени за 40 години напред. Имат вече два такива и ще направят още два плюс два с двойна мощност. Реже лед дебел до 3 метра със скорост от 5 до 20 км/час, корпус естествено от титан.

https://tass.ru/ekonomika/6470931?utm_s ... um=desktop

това е от любимия ти (предполагам) телеканал Дзвезда:
https://www.youtube.com/watch?v=CyX9Bu_ixAY
коментирай думите на водещия от 18:30 (само 30 сек!).

Съб Май 25, 2019 8:28 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
lcr написа:
Тутив, виждам че бълваш от смислени, по-смислени мисли и че обясняваш всичко с пропагандата и с вменените мисли и нагласи.

Замислял ли си се някога, че съществуват и хора, които градят мирогледа си въз онсова на собствено познаване и синтез на исторически обективни събития?

Точно ти, трудно можеш да опонираш на такива хора.

По-добре не се хаби.

Да правиш пък психопортрети на опонентите си, ти се получава още по-плачевно :D .

Ето ти задачка за второклсаник:

Представи си, че сега кацне един марсианец и ние го разходим из Русия и из Германия а после му кажем че преди 74 години тези 2 държави са завършили война помежду си и едната е била победител а другата тотално опустошена...
И накрая му кажем да отгатне, коя от двете е била победителя.

Какъв мислиш, че ще бъде отговорът?

Icr, не мисли че някой е решил да се хаби заради тебе, и не си мисли че всички са дураци, а пък че ти си по-умен. Всички пенсионери в България знаят каква е истината, ама понеже ти не я знаеш, вземи да прочетеш който и да е от пенсионерските вестници, дето се четат със седмичен тираж от повече от 300 000 броя. Точка.

А да ми задаваш задачки? Ами много са ти банални, пък и който задава глупави въпроси, може да има само глупави отговори. А и прекалено си ми суперфишъл, понял?

Съб Май 25, 2019 8:56 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Ами понеже гледам, че се обръщаш персонално към мен, та затова си правя и труда да ти отговарям.
Не че си ми интересен.
И с всеки следващ пост ми ставаш все по-безинтересен. :D

PS:

Не знам доколко ти се струват глупави задачките, но съм сигурен, че отговорите им, ти се явяват силно неудобни :D

"суперфишъл" и "понял" звучат много яко, но непознаването на българските им еквиваленти не ми прави добро впечатление.

Ама те и изразните ти средтва са в тон с мирогледа ти, тъй, че всичко си е в реда на нещата :D

Съб Май 25, 2019 9:02 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Ще трябва да те разочеровамн, не само баналностите и дуращините, които синтезираш са ни омръзнали на всички, но и специално за начина по-който пишеш всяко изречение на нов абзац, е характерно за едно психо-патолочично състояние. Но поне си много голям умник, ще те оставя да си го намериш формулирано в някой хамерикански психотерапевтичен сайт с ребуси за идиоти.

Съб Май 25, 2019 9:17 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
А ве при вас не валя ли дъжд днес?!?
Ако сте на сухо ето един виц за компенсация:

Рускиня на касата в БГ магазин:
- Спички можна?
Продавачът притеснен:
- Нет, нет, только с деньги!

Съб Май 25, 2019 9:18 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Който се разпознава за него си е :)

Прикачени файлове:
giphy.gif
giphy.gif [ 118.75 KiB | Прегледано 2883 пъти ]
Съб Май 25, 2019 9:48 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Аз пък проследих линка на ps66 в ютубата, прегледах и доста други, стигнах чак до Чапай... Естествено, че четох внимателно коментарите отдолу - те са по-ценни от самото видео. Руснаците на 95% реагират адекватно, не хулят и не си мерят пишките с никого, дори подхвърлят някоя закачка към Путю, отдават чест както на своите така и на враговете си.
К'ва е тази мания в БГ сайтовете?! В новинарските бих го отдал на платени тролове, ама и тук: русофили, русофоби, пък българите били гаден мат'рял... Като гледам и темата за асансьорните чипове почвам да се чувствам късметлия, попаднал в райското кътче на БГ.
Ще взема да търкам билетчета :)

ПС: Аз пия само бутилирана вода!

Съб Май 25, 2019 11:18 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Бонго, ако случайно си останал с впечатлението, че съм русофоб, не съм.
Аз съм само един българофил. И като такъв мисля върху причините заради които живеем, както живеем.

И така, като гледам, че кажи речи няма европейска държава, която да не е била под руския ботуш и която да е по-зле от която и да е такава, която е била, все си мисля, че причината е ясна.

Тези 45 години ще ги лекуваме още много дълго, за съжаление.
Ако не бяха те, сигурно нямаше да сме правили Правец, но пък щяхме да имаме едно модерно селско стопанство и лека промишленост и това, съчетано с туризма, щеше да представлява един приемлив поминък за народа.
Да не говорим, че след войната, сме могли да се възползваме и от плана Маршал, но не сме, защото условието е било на власт да е некомунистическо правителство.
Демек и за това е бил виновен СССР.

Накратко - нямам против руснака. Искам обаче, никога повече той да не ни казва, кой ще кара влака.

Съб Май 25, 2019 11:35 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 211  Следваща