Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
Снощи се се завъртяхме из центъра на Брюксел и се оказа, че имало по рано някакъв гей прайд ... е нема такова нещо, чудя се как да обясня на детето коя дъска му лопа на тоя чичо със скъсния мрежещ чорапогашник на голо ... интересно ако WW2 беше свършила по друг начин и фашагите бяха рехабилитирали геовете какво ли щеше да е сега ... изтрещяването е стигнало до там, че толерантни родители си водят децата и те да са съпричастни и да развяват знаменца с дъгички - банките си нашарили емблемите и те в цветовете на дъгата - абе потрес ...

Нед Май 19, 2019 10:29 pm
Профил

Най-перверзното в тази пропаганда е именно дъгата. Който е чел поне първите глави на Библията знае какво визирам

Нед Май 19, 2019 10:42 pm
Профил

Ами аз му говоря директно за всичко, включително негри, роби и т.н. трябва от малко да знае че негъра е негър а не афро американец или каквото там му промиват мозъка, че циганин е циганин и че няма нужда да съчувстват на никого. Естествено промивката в училище е яка, а приятелките и са корейско негърски мелезчета, това още не сме го дискутира ли щото ще ме изгонят, но един ден и до там ще стигнем. Няма нищо лошо в никого, но истината не трябва да се изкривява с измислени имена.

Пон Май 20, 2019 12:53 am
Профил
Аватар

А бе те децата на хората почнаха да КОНФИСКУВАТ заради няк'ва викингска приказка... и да ги дават на приемни семейства срещу 1000лв месечно (в БГ), ха познайте от кое малцинство са тези семейства, и обяснете що тези пари не се дават на майката вместо 40лв детски...

Пък мноомъйяд за дъгата: масово се продават едни шарени чадърчета, гледам в отсрещната детска градина са си направили украса с тях, а като си представя к'ви (...) са си ги присвоили за символ...

Пон Май 20, 2019 1:22 am
Профил

Е Димитър трябва да сменя щата, кмета му хем черен хем лесбийка :D

Пон Май 20, 2019 2:35 am
Профил
Аватар

Тони, аз живея на село - който живее в града да му мисли :D . Аз не знаех че тая е лесбийка, докато не се появи на сцената в деня на изборите след като рабра че е спечелила и вика искам да благодаря на моята съпруга и излезна една 2 метра бяла леля и аз гледам ей така 8O . СТанахме тук бетер Калифорния. По принцип на мен разни гейове и педераси въобще не ми пречат, докато не почнат да си навират педераските изцепки в лицето ми. Тогава много почват да ми пречат, ама то не е далеч времето, дето пак ще почнат да ги горят - историята мине се не мине и почва да се повтаря :D .

Пон Май 20, 2019 4:06 am
Профил

Голямо падение...

Пон Май 20, 2019 4:19 am
Профил
Аватар

ToHu написа:
Някой да се сеща за държава в която има силна религия граничеща с фанатизъм и в кято д аима някакъв технически прогрес, няма такава държава, двете неща са противоположност.

Точно Турция е добър пример в тази насока. Истанбул и Бурса движат техническият прогрес в страната. От средната класе нагоре там са толкова религиозни колкото аз и ти. Останалата част продуцира евтини и съвестни работници, които като се замогнат малко и децата им изненадващо си преразглеждат свтогледа. Въпросът е колко време ще може да поддържа такъв баланс. По моя преценка няма да е дълго, но напълно достатъчно за да оставят много други нации зад себе си. Ердоган му хлопа дъската, но нито е фанатизиран, нито е оглупял. Пренасочва огромни суми пари в университетите, които не бълват задължително поддръжници на неговата политика. Има дългосрочна визия за Турция, която ако нашите политици я имаха, щяхме да имаме както стабилен АЕЦ и изгодни доставки на газ, така и Европейски инвестици. Но Борисов не е Живков.

ToHu написа:
Нито в Израел, нито в Иран, религията не е на ниво фанатизъм, и едните и другите са почти толкова вярващи колкото сме и ние

За иранчаните съм съгласен, Пакистан също влизат в сметката, но Израел определено не. Предполагам знаеш колко пари излизат от джоба на всеки израелтянин за да хрантунят онези откачалки с дългите плитки и никой не смее да се оплачи за това.

Пон Май 20, 2019 5:11 am
Профил WWW
Аватар

В Германия интересно взеха да се обръщат нещата. Наследничката дето Меркел си я избра идва от консервативното крило на партията и нито аборта, нито браковете между еднополови са и на сърце. Иначе аз не виждам какъв ви е проблема с това кой с кого се пращи зад пуснати завеси. Вярно, че парадите са демонстративни, но на който не му харесват да не ходи. За мен това е психическо изкривяване и мисля, че хората имат право да си го извижяват както намерят за добре. По-странни са ми тези дето се гнусят, сякаш някой ги кара те да лапа пи*ки.

Пон Май 20, 2019 5:18 am
Профил WWW
Аватар

palavrov написа:
Снощи се се завъртяхме из центъра на Брюксел и се оказа, че имало по рано някакъв гей прайд ... е нема такова нещо, чудя се как да обясня на детето коя дъска му лопа на тоя чичо със скъсния мрежещ чорапогашник на голо ... интересно ако WW2 беше свършила по друг начин и фашагите бяха рехабилитирали геовете какво ли щеше да е сега ... изтрещяването е стигнало до там, че толерантни родители си водят децата и те да са съпричастни и да развяват знаменца с дъгички - банките си нашарили емблемите и те в цветовете на дъгата - абе потрес ...

Свиквай. Искахте свобода и демокрация, радвайте им се. :D

Пон Май 20, 2019 11:06 am
Профил
Аватар

Американците сериозно се захванаха с Хуйвей, отрязоха ги от Андроида...

Пон Май 20, 2019 11:30 am
Профил ICQ
Аватар

А кризата в Гърция официално свърши: намалят си ДДС за храни, ресторанти и енергия на почти предишното ниво.
В БГ всичко е спокойно.

Пон Май 20, 2019 12:12 pm
Профил
Аватар

Цецо написа:
Американците сериозно се захванаха с Хуйвей, отрязоха ги от Андроида...

Ти остъй това, освен телефоните ще ги порежат и в мрежовата екипировка, а там боли най-много. Който държи мрежите държи и стандартите, а сега нито QCOM, нито INTC ще им продават. Стана наистина интересно.

Пон Май 20, 2019 12:48 pm
Профил WWW
Аватар

То инфраструктурата е проблема със сигурността всъщност. Крайната слушалка е безинтересна, някой и да подслушва там е лесно да се ограничи... Обаче инфраструктурата като си предадеш на врага... Както е у нас и цяла Европа например...

Пон Май 20, 2019 1:12 pm
Профил ICQ

Цецо написа:
Лихвите по кредитити му скочиха яко и се наложи да банката да девлвира силно лирата.

обикновено такива сценарии се развиват след като се забъркат с МВФ, всички заеми за свързани с тайни договори за доброзорно сътрудничество в различни аспекти, лихвата е нормална ако слушаш и изпълняваш, и ако не слушаш лихвата ще скочи до непосилни нива, целта е да хванат за топките както сегашите, да не вземат да размислят, така и дори бъдещи правителства, да не вземе случайно следващия да реши да е непослушен, така принуждават всеки следващ да играе по свирката иначе изпада в криза моментално

Последна промяна nik на Пон Май 20, 2019 3:23 pm, променена общо 1 път

Пон Май 20, 2019 3:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612 ... 1197  Следваща