Отговори на тема  [ 8634 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400 ... 576  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Хумор
Разговор между руски пилоти в Сирия:
- Как си брат, къде се губиш?
- Връщам се от полет. Току що унищожих щаба на ИДИЛ.
- Кой? Главният?
- Еее, не, за главният ще трябва да летя до Вашингтон...

Съб Май 11, 2019 1:37 am
Профил

Мара

Прикачени файлове:
Mara.jpg
Mara.jpg [ 33.37 KiB | Прегледано 4087 пъти ]

Съб Май 11, 2019 6:36 am
Профил ICQ

Днес, докато пазарувах в Кауфланд, няколко човека ме питаха за разни стоки в магазина.
Повече няма да обличам червена фланелка, когато ходя там :)

Нед Май 12, 2019 4:44 pm
Профил

А мен редовно си ме питат, в БГ ходя с баджа на врата по цял ден, и явно ме вземат за персонала. В САЩ пък имам връзка с ключове, щото ги губя като първолак, и въпреки че там са с баджове на ревера явно им замязвам на персонал, особено в лоис. В Мексико пък е неизбежно, аз не си свалям работните дрехи, навсякъде ходя с тях и си прилича на тия в хом дипо, по цвят не аматакъв по беличък, с друга униформа сигурно ме вземат за някой мениджър :)

Нед Май 12, 2019 4:54 pm
Профил
Аватар

Ааа, нищо работа! Да бяхте видяли аз какво изпатих като се юрнах по червена фланелка и анцунг в бърза помощ заради близък...

Нед Май 12, 2019 11:24 pm
Профил
Аватар

lcr написа:
Днес, докато пазарувах в Кауфланд, няколко човека ме питаха за разни стоки в магазина.
Повече няма да обличам червена фланелка, когато ходя там :)

А защо не покани хората да се възползват от промоционалната оферта за пресни котлети - на една четвърт от цената? :lol:

Пон Май 13, 2019 12:18 am
Профил

.

Прикачени файлове:
just-in-case.png
just-in-case.png [ 96.57 KiB | Прегледано 3919 пъти ]
Пон Май 13, 2019 6:55 pm
Профил
Аватар

Проверете своята ерудиция. Постарайте се да не гледате отговорите. И така, що е то:
1. Устройство, позволяващо да се видят далечни небесни обекти? Отговорихте ли? Правилно, телескоп.
2. Устройство, позволяващо да се видят много малки обекти? Разбира се, микроскоп.
3. Малко по-трудно. Устройство, позволяващо да се вижда, какво е горе, когато сте под водата? Отново вярно. Перископ.
4. И накрая - устройство, позоволяващо да се вижда през стените? Не си спомнихте? Или не знаете? Помислете още!!!
Да, не сте много ерудиран. Налага се да ви кажем отговора, че това устройство се казва прозорец.

Вто Май 14, 2019 12:27 am
Профил
Аватар

https://dnes.dir.bg/comments/borisov-ob ... porozhanov

Като ти изгори цялото табло с бушони накрая ще ти дръпнем шалтера и на теб. Баце скоро ще гледа стреснато както гледаше шефът му бай Тошо на 10.11.1989 г.Това правителство винаги е било мафиотско и вредно за България, но сега вече води страната към икономическа криза и то истинска, не предизвикана отвън. Разликата е, че при предизвиканите кризи нещата се възстановяват за 1 година, а когато наистина блъснеш икономиката в стената, трябват 10 години. След ГЕРБ ще трябват 10+ години за възстановяване. Каквото не успяха да откраднат, го забатачиха. Младите бягат от страната, а ромовете се размножават като едноклетъчни. Само чудо може да паси България. Спасявайте се както можете. Наистина не е розово положението.Борисов е селски хитрец. Ще върти, ще суче, той винаги ще е чист като сълза. Според него, де.Пълен хаос! Какъвто премиерът - такива и министрите му! Оставка и разпускане на несполучливия партиен проект герб! Видя се, че хора без подготовка не могат да управляват държава. Колкото и да им се иска.

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Вто Май 14, 2019 1:01 pm
Профил WWW

Ами не знам какво общо има тая новина с кризите, някой си някъде имал къща за гости, друг краднал, трети не знам си какво, събуди се, това е светът от има няма 12 хил години ... от това никоя страна не е фалирала, няма и да фалира, други са нещата които водят към фалит. Но избор винаги има .. гласувайте за мен, аз обещавам няма да крада, ще изтребя циганите, всички ще са добре или мъртви, ще обеся всички адвокати, журналисти и съдии, и естествено всички бивши и настоящи депутати и министри, обещавам една много хуманна и справедлива диктатура защитаваща държавните интереси, оо и обещавма излизане от ЕС на секундата.

Вто Май 14, 2019 6:28 pm
Профил
Аватар

Аз отдавна съм обещал, че ще гласувам за ТоНи!
Колкото до Боко - къса ви е паметта. Далеч съм от мисълта, че при него не се краде - трябва да съм луд или гьон-сурат партиен активист. Но при Него даже се прави нещо, а толкова десетилетия преди само се крадеше (и събаряше) и се разпъваха лакърдии, без две тухли да се поставят една върху друга. И сега същите тези предишни излизат за изборите да разпъват пак същите лакърдии как ще оправят БГ и колко е грешен Боко и колко безгрешни са те...

Вто Май 14, 2019 7:20 pm
Профил
Аватар

https://www.deviantart.com/sascha-feet/ ... -773827882 :lol: I am jealous of this carrot...

itso.t написа:

Сря Май 15, 2019 5:15 am
Профил WWW
Аватар

am stereo написа:
https://dnes.dir.bg/comments/borisov-obyavi-zashto-e-priel-ostavkata-na-porozhanov

Като ти изгори цялото табло с бушони накрая ще ти дръпнем шалтера и на теб. Баце скоро ще гледа стреснато както гледаше шефът му бай Тошо на 10.11.1989 г.Това правителство винаги е било мафиотско и вредно за България, но сега вече води страната към икономическа криза и то истинска, не предизвикана отвън. Разликата е, че при предизвиканите кризи нещата се възстановяват за 1 година, а когато наистина блъснеш икономиката в стената, трябват 10 години. След ГЕРБ ще трябват 10+ години за възстановяване. Каквото не успяха да откраднат, го забатачиха. Младите бягат от страната, а ромовете се размножават като едноклетъчни. Само чудо може да паси България. Спасявайте се както можете. Наистина не е розово положението.Борисов е селски хитрец. Ще върти, ще суче, той винаги ще е чист като сълза. Според него, де.Пълен хаос! Какъвто премиерът - такива и министрите му! Оставка и разпускане на несполучливия партиен проект герб! Видя се, че хора без подготовка не могат да управляват държава. Колкото и да им се иска.

Предизборната помия, заради която не гледам телевизия се довлече и тук. Отврат!

Сря Май 15, 2019 8:16 am
Профил ICQ
Аватар

а,гласуваш ли :?:

itso.t написа:

Сря Май 15, 2019 11:00 am
Профил WWW
Аватар

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение 8) :lol:ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

itso.t написа:

Сря Май 15, 2019 11:05 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8634 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400 ... 576  Следваща