|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:58 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: Любопитно
мдаааа, ще скокна отзад до гетото да питам дали не им се намира някоя глава във фризер .. в хладилен камион дали става, тук на близо са, мога да щракна няколко стотин 
|
| Пон Апр 01, 2019 3:48 am |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пон Апр 01, 2019 6:29 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
 |  |  |  | ToHu написа: охх не се сещам, лошото е че ми свиха лаптопа и нямам нищо, обаче аз сега се сещам, аз го търсих в офиса, и бях на солидската станция, след малко ще тръгвам към фабриката че досега чаках тъп мексиканец да установи че оптиката до апартамента е скъсана, нещо което им обяснявам от 6 месеца .. мнда, от 6 месеца, да не кажа година, нямам нет в апартамента, карам на телефона .. ама така е в Мексико, догодина може и да са го оправили. |  |  |  |  |
 Как стана кражбата.....кофти експириънс
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Сря Апр 03, 2019 8:53 pm |
|
 |
|
ToHu
|
балъшки ... точно толкова балъшки колкото и не си бекъпнах данните въпреки че видях повреденият диск ... на паркинга пред била на опълченска. Тръгнах да влизам, натиснах два пъти копчелъка, на 10 м от колата някакъв ме спря да иска пари, ...от сърбия съм, закъсах за гориво, дай 20 лева ... на развален сръбски, тия ги знаем продължих нататък, натиснах трети път. Тъкмо да вляза и си мисля, абе това дистанционно странно свети, не видях мигачи да мигат .. да се върна ли .... обърнах се, оня се навърташе наоколо и ме домързя да се върна .. и те така. Да ти кажа бях си с нагласата че чантата няма да я има още преди да изляза ... това малко по оная тема с наличието на избор, на два три пъти можех да направя по-добър избор, и съвсем съзнателно направих грешния и друг път съм го казвал, тъп и упорит ... кой ми е виновен, крадеца че е искал да открадне, колата че не се е заключила, това че някой китаец продава джамери за по 15$, държавата че не опандизила всички крадци .... или мързела ми ... тъпата ми кратуна е виновна. Иначе всички схеми са ми ясни, консултирам клиенти как да се пазят, какво да правят и да не правят ... и знаеш ли кое е най-тъпото, в момента в мексико пак така си оставям чантата, даже се хвашам че не заключвам .... тъп и упорит, друга квалификация няма ... 3 семдици разнасях 10 хил в мен щото всеки път забравям да ги извадя, много глупава постъпка сама по себе си, от две седмици паспорта ми е в чантата, всеки ден се сещам че е там и си казвам като се прибера е го извадя, още е там ... това което сам можеш да си го направиш, никой не може да ти го направи.
|
| Сря Апр 03, 2019 10:37 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Явно китайчугите също нямат радиационно-устойчиви чипове собствено производство.
|
| Сря Апр 03, 2019 11:03 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Те много неща нямат, те са ползватели на технологии, каквото им се даде, а това явно не им е давано. То не са много които имат, и колкото стари и допотопни да са руските, все пак имат нещо свое, не знам имат ли нещо модерно.
|
| Чет Апр 04, 2019 1:19 am |
|
 |
|
Реконструктор
|
Глупости, няма тайни в тая работа, просто QA е много скъп.  Руснаците скърцат със зъби, но бутат, китайците явно не се решават, все още.
|
| Чет Апр 04, 2019 10:07 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Що да няма тайни - има и то още какви. То рдно е да наоравиш процесор, друго е да е хардрад и трето е наистина да работи в такива условия. Как се дублират шини за адреси и данни, къде и кога ае правят проверки за грешни битове...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Апр 04, 2019 3:47 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
|
| Нед Апр 07, 2019 10:15 am |
|
 |
|
Реконструктор
|
Еми и аз го казах, и ти го каза - едно е да го направиш, друго е да се тества и наистина да работи. Примерно, понеже знаят, че още не са силни с радхард електрониката, на "Спектр-Р" са сложили 3 комплекта радио апаратура, 3-тия спря да работи в началото на тая година.  Стъпка по стъпка, ще се научат да правят достатъчно надеждна, радиационно-устойчива електроника.
|
| Нед Апр 07, 2019 3:41 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
|
| Пон Апр 08, 2019 9:31 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Точно такива скенери правим но с друг софтуер за фотограметри - за съжаление бъдещето е в други технологии - time of flight ... фотограметрията е прекалено ресурсоемка т.е. иска много изчисления и от там е непрактична за повечето приложения.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пон Апр 08, 2019 6:29 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
 |  |  |  | ToHu написа: балъшки ... точно толкова балъшки колкото и не си бекъпнах данните въпреки че видях повреденият диск ... на паркинга пред била на опълченска. Тръгнах да влизам, натиснах два пъти копчелъка, на 10 м от колата някакъв ме спря да иска пари, ...от сърбия съм, закъсах за гориво, дай 20 лева ... на развален сръбски, тия ги знаем продължих нататък, натиснах трети път. Тъкмо да вляза и си мисля, абе това дистанционно странно свети, не видях мигачи да мигат .. да се върна ли .... обърнах се, оня се навърташе наоколо и ме домързя да се върна .. и те така. Да ти кажа бях си с нагласата че чантата няма да я има още преди да изляза ... това малко по оная тема с наличието на избор, на два три пъти можех да направя по-добър избор, и съвсем съзнателно направих грешния и друг път съм го казвал, тъп и упорит ... кой ми е виновен, крадеца че е искал да открадне, колата че не се е заключила, това че някой китаец продава джамери за по 15$, държавата че не опандизила всички крадци .... или мързела ми ... тъпата ми кратуна е виновна. Иначе всички схеми са ми ясни, консултирам клиенти как да се пазят, какво да правят и да не правят ... и знаеш ли кое е най-тъпото, в момента в мексико пак така си оставям чантата, даже се хвашам че не заключвам .... тъп и упорит, друга квалификация няма ... 3 семдици разнасях 10 хил в мен щото всеки път забравям да ги извадя, много глупава постъпка сама по себе си, от две седмици паспорта ми е в чантата, всеки ден се сещам че е там и си казвам като се прибера е го извадя, още е там ... това което сам можеш да си го направиш, никой не може да ти го направи. |  |  |  |  |
https://www.youtube.com/watch?v=bV-qnz3ihE0Smart AM EAS sensormatic jammer (for Anti-Jammer) 58kHz Last update: 07/07/2018 Fully modified version of the conventional interference AM EAS Sensormatic. They can not be detected by anti-theft gates, equipped with the latest firmware “interference detection, anti-interference.” It has the ability to suppress the gate, which include an alarm in normal operation interference. And so, the problem is solved “freezes, bugs” and other reactions are not adequate gate. The problem of inappropriate reactions of the gate is also solved. all_AM VERIFIED to Europe, Russia (Moscow, Saint-Petersburg), ZARA, Stradivarius, Massimo Dutti (INDITEX), Etoile and other stores gates with built-in anti-distortion. CROSSPOINT AM NEXUS, GateWay AM, AMERSEC AM, DetexLine AM, Sensormatic AM. The device has VIBRATION : operating mode of the device, the battery level or stable operation of the discharge. Just operation is also highly dependent on the on-off periods, ask me and get more information. Also operating time depends on the type of case and disguise. At the personal request can be combined with: 1) The frequency of the generator, which is operated by a remote security signal switch gates. It can be obtained in separate devices; 2) Armored suppression coil radius reaches 4-5 meters. May 2018 changes are introduced: AM EAS Smart Jammer is sold only with disguise(camouflage, masking) in PowerBank. COST: • $ 600 / € 550 • ONLY With camouflage • FREE EMS-express delivery.
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Вто Апр 09, 2019 1:19 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Researchers Exploit Undocumented Intel VISA Debug Controller To Intercept System Data... https://hothardware.com/news/researcher ... ystem-data
|
| Сря Апр 10, 2019 11:51 am |
|
 |
|
ToHu
|
am_stereo, както казах проблема си беше изцяло в мен, нали знаеш за баницата, не че ако го бях хванал нямаше да му начупя всички кокали, но като съм му дал възможност да открадне естествено че ще открадне, няма на кого да се сърдя, нито на тия дето продават джамери и др. подобни, нито на тия които ги използват ... то навремето и аз съм правил разни благини за автоджамбазите. някой път ме изкарват извън нерви, на баба алфа и бяха счупили прозорец, не знам защо, то няма какво да откраднеш от нея, и то е очевидно, и не ми беше проблема в прозореца, ами че малумната машина следи стъклото и се опитва да го дозатваря, и като е счупено се самопрецаква, 2 дена търсих машинка. Те такива вече живи да ги одереш, разбирам а имах някакво скъпо радио, да съм оставил чанта или нещо друго, а то празно като хамбар, оригиналното радио с касетка кво путка си майна са искали да откраднат. Иначе на Q-то вече 2 или 3 пъти му крадът мигачите, приемам го много спокойно, имам си гараж, никой не ме е карал да я оставям на улицата, е псувам по малко ама ... такъв е живота. Та тия с тоя джамер от тубата, 500 евра не са много, сигурно имат доста клиенти. като го гледах това се сетих, беше пазарувала жената от рос ли .. не помня, някакви дрешки на малкото, и на едната бяха забравили да махнат пискуна. Магазина ми се видя далеч, викам и айде дето ще се връщаме до там, сега ще го резна, да ама не знам сечките ли бяха куци, аз ли нещо го напънах лошо, счупих му ампулата и дрехата стана красива ... след това им я върнах естетсвено 
|
| Сря Апр 10, 2019 6:50 pm |
|
|