|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 9:04 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
преди години познавах такъв русофил, бивш военен (май само чиновник на бюро е бил, нищо повече) подуваше се зачервен и с пяна на устата само ако нещо някъде се намекне, че американско оръжие било добро (дори без да се казва, че руското е лошо)
|
| Нед Фев 03, 2019 6:56 pm |
|
 |
|
fred
|
Истинското оръжие на руснаците не са оръжията а рускините  От моите приятели които отидоха да следват в Русия нито един не успя да се спаси, всички се върнаха с руски булки. Преди години, още в социализма имах много интересна случка. Взел съм картата за профсъюзната станция и гледам на плажа една от станцията ама мнооого засукана. Ама толкова, че дори спасителите не можеха да откъснат поглед от нея а те са доста разглезени от женско внимание. Примъкнах се аз полека до нея, завързвам разговор с ясни цели  И я попитах за семейното и положение, ясно защо. А тя ми отговаря, че не знае дали е омъжена! Втрещен я питам защо и ми разправя следната история: Мъжът и бил на работа в Коми, по онова време имахме такъв договор. Връща се той и след известно време хоп, идва една рускиня и се настанява при тях. Също доста надарена с прелести. Настанява се и няма намерение да си тръгва, явно "спомен" на мъжа и от Русия. "Ами мъжът ти?" я питам аз. "Ами той едната вечер при нея следващата при мен" ми отговаря тя. Тук тихичко въздъхвам завистливо  Нашата търпяла известно време и се изнесла, затова не знае дали е омъжена. Рускиня захапе ли пускане няма, да знаете да се пазите.
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Нед Фев 03, 2019 7:14 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2664 Местоположение: София / Велико Търново
|
Ами той космосът почва от 100км височина, даже и по-малко май, не почва от Луната. На каква височина е летял Гагарин ? Не мисля, че е нещо нереално. fred , това съм го чувал като "никой не се е върнал от Русия без куфарче" 
|
| Нед Фев 03, 2019 10:31 pm |
|
 |
|
fred
|
Те не спорят, че ракетата е летяла а за това дали Гагарин е бил вътре. При регистриране на рекорд има човек който с подписа си гарантира влизането в капсулата и после приземяването и /може и двама различни/. Е, твърдят че този който е подписвал го няма в нито една от комисиите допуснати до старта. Така е според документи. Нещо казват, и че при приземяването не е бил в капсулата ами се е спуснал с парашут... Но както казах не обръщам много внимание, като ми попадне поглед на диагонал и толкова. Те за къде по-големи и важни неща ни лъжеха та тук някакъв космонавт.
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Пон Фев 04, 2019 1:30 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30858 Местоположение: София
|
Аматьори.... друго не мога да кажа, ни съм си довел нито рускиня, нито украинска нито казакстанка, от трите най-зле са рускините, на никого не пожелавам жена рускиня. Сега като се замислям имаше една симпатяга от Ростов която си правеше устата да я вземам в България, но много бързо я отказах и формирайки че аз не съм ревнив и ще трябва да заработва с вдигнати крачка до де изплати билета и наема.
|
| Пон Фев 04, 2019 4:22 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
През соца, да си доведеш рускинче, имаше полза. Най-малко получаваш ведомствен апартамент "вне очереди". А ако си внимавал при избора, можеше и други екстри да получиш. Във военната фабрика имахме доста рускинчета. Едно беше решило, че с 2 деца не може да чака за двустаен и след оплакване в консулството си го получи, а българско семейство с 3 деца получи едностайния.  Почти всички рускинчета не бяха приели българско гражданство и с гордост размахваха руския паспорт ... докато в един момен в зората на "демокрацията" излезе някаква наредба, че всеки чужд гражданин, пребиваващ тук трябва да покаже, че има на разположение определена сума дневно. Та рускинчетата направиха опашка за бг паспорти... 
|
| Пон Фев 04, 2019 11:11 am |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Що за език е този в който думата "мъж" е от женски род? 
|
| Пон Фев 04, 2019 12:15 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Имам един приятел върл русофил. Живее и работи в Харков (Украйна). Жена му е украинка … уж. Отдавна не съм говорил с него (всъщност откатко си махнах скайп-а) но преди като го хване носталгията и почваше да пише - там пада яка пропаганда. Не че тука няма ама там е направо умопомрачителна.
|
| Пон Фев 04, 2019 1:47 pm |
|
 |
|
nik
|
абе да поддадеш на пропаганда при информационно затъмнение - разбирам го ама в други държави има достъп до всичко, всичко се знае, и пак се ловят на пропагандите дори има едни такива групи, дето вярвали че земята е плоска.... 21ви век... нямам думи
|
| Пон Фев 04, 2019 2:16 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
Аз затова се чудя... Кара френска кола, пие уиски, щерките на запад, не понася рускини, а все путин и русията в устата... 
|
| Пон Фев 04, 2019 4:31 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
|
| Пон Фев 04, 2019 10:10 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
|
| Вто Фев 05, 2019 11:06 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
https://www.dnes.bg/cars/2019/02/06/uni ... iia.401279 Говорете ми за нови технологии, за литиеви батерии, за автопилоти... Има непреходни автомобили 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Фев 06, 2019 10:39 am |
|
 |
|
fred
|
Те руските пътища смляха танковите дивизии на Хитлер та една Тесла ще им се опре 
|
| Сря Фев 06, 2019 11:51 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12902 Местоположение: София
|
Гледката как Волга тегли Брадва е изненадваща? Да бе, да... 
|
| Сря Фев 06, 2019 12:50 pm |
|
|