Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Кукла на конци... още преди изборите беше ясно каква ще е линията. А липсата на "наздраве" е целенасочена - опитва се да предаде негативно настроение. Провокация спусната свише и то с две целеви групи - по-бедните да го почувстват като брат, по-заможните да се почувстват "гузни" че като са работили през годината са успели да си сложат туй-онуй на масата. Като цяло точно следване на червената линия - плюеш по всички до последно.

Живи и здрави и все по-доволни от живота да сте!

Вто Яну 01, 2019 4:57 pm
Профил
Аватар

По-добре се представя, когато говори за това, в което е доказано добър - авиацията:

> Gen Rumen Radev, Slavi Show 2008 - част 1 от 2

> Генерал Радев в Шоуто на Слави 2008 - част 2 от 2

Писах тези неща през година 2016, още когато беше кандидат-президент:
Цитат:
Генерал Радев ми е симпатичен като професионалист и летец, представителен е, неистеричен, ама сега ще влезне в политиката, за която има един готин лаф: "Има две неща, които не ти трябва да знаеш как се правят: политика и колбаси". Отделно и това, че зад него стоят едни червени кардинали... То не, че зад другите кандидати знам точно какви стоят, но тук са очеизвадни. На тези избори Трайчо Трайков се вписва идеално за поста, ама за съжаление, ще му се размине, та колкото и да е зле Цецка Цачева, поне е юрист и политик. Румен Радев не мисля, че ще е на мястото си. Човекът има кохонес, летял е цифра часове на бойни машини, спокоен е и носи на претоварвания, но се усеща една скованост в следствие дългия престой в йерархична структура, каквато е армията, където колкото и да си як, за много неща зависиш от началници и министър. Иначе за главнокомандуващ армията ще стои добре, но за лупинги в модерната международна политика - не толкова.

Вто Яну 01, 2019 6:17 pm
Профил

Аз имам едно правило, телевизия гледам само на запис. Така имам възможност да подбирам какво ще гледам и ако не ми харесва просто го спирам или прескачам. А политици не гледам никакви, дори и на запис. Защото предварително знам какви Опорни Точки ще следват и че ще лъжат без да им мигне окото.

Така че новогодишното възвание на нашият пРезидент го пропуснах. Но събудихте интересът ми и го потърсих. По-постна и умърлушена физиономия на политик не съм виждал досега. И речта му същата, пълна с негативизъм. На нас българите ни е национален спорт да мрънкаме и се оплакваме, но все пак има и моменти в които се чувстваме малко по-щастливи. И обикновено те са свързани с хапване и пийване, тогава за кратко забравяме лошото и малко отпускаме душата.

Така че тези негови мрънкания съвсем НЕ БЯХА на място. Нова година е, семейството събрано, всички си пожелават един на друг хубави неща а това мрънкало сипе горчилката си без спиране. Дори на запис не го издържах, тъкмо си бях налял една прекрасна домашна ракия със съответните мезета, съвсем в дисонанс беше. Така че не го изтърпях ами направо спрях записа.

Ха наздраве, яжте, пийте, веселете се и си носете новите дрехи! Последното е особено важно защото ако не ги носите а само на празник ги вадите ще установите, че сте станали твърде дебел и вече не влизате в тях! От личен опит го знам :)

Вто Яну 01, 2019 9:13 pm
Профил
Аватар

Много слаб ПР... Голяма издънка с това изявление.

Сря Яну 02, 2019 10:30 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение Президенто
Мии първото ми впечатление от Радев все още стои лепнато на един шкаф в мазето:
Прикачени файлове:
IMG_20190102_144706-M.jpg
IMG_20190102_144706-M.jpg [ 57.63 KiB | Прегледано 5191 пъти ]

Развитието изобщо не е в негова полза! Като да е решил, че на всяка цена иска кака Кури в леглото си. Ама има и по-лесни начини, бе...

Между другото: а бе вие виждате ли коментари под видеото? Според мен трябва да са бол и уж не са забранени, ама...?!
Вярно, че за умрелите или добро, или нищо, но този още мърда!

Сря Яну 02, 2019 4:12 pm
Профил

Все си мислех, че от ББ надолу няма, ама съм се лъгал!
Еба си Президенто, ебаси новогодишната реч!
:axe:

Сря Яну 02, 2019 5:10 pm
Профил ICQ

Далеч е от ББ но речта си беше голяма излагация.

Сря Яну 02, 2019 5:34 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: Президенто
bongo_x2 написа:
а бе вие виждате ли коментари под видеото? Според мен трябва да са бол и уж не са забранени, ама...?!
Имам профил в YouTube и няма техническа пречка да оставя коментар, ако ме напъне музата. Стига си преигравал, а си направи и ти профил и започвай да се бориш с вятърните мелници в онлайн говорилните. :D

Сря Яну 02, 2019 9:48 pm
Профил
Аватар

Мии направи ми услуга, напиши едно просто "123" да речем.

Сря Яну 02, 2019 10:09 pm
Профил
Аватар

Те го те:

> Румен Радев - Новогодишно обръщение 2019

Прикачени файлове:
123.jpg
123.jpg [ 67.38 KiB | Прегледано 5091 пъти ]

Ето го и вече изтрито от мен, защото не мисля да оставям подобна безсмислица да виси там:

Прикачени файлове:
123 изтрито.jpg
123 изтрито.jpg [ 60.22 KiB | Прегледано 5091 пъти ]

Ако ти е важно да си кажеш мнението, си направи акаунт и започвай, почти сигурен съм, че при правилно подбрани писания никой няма да те трие. Няма драма с липсващите коментари - просто видеото е качено в някакъв очевидно непопулярен канал и не са го налазили гневните писачи, иначе щеше да е обичайната манджа с праз, каквато става под повечето новинарски сайтове.

Сря Яну 02, 2019 11:35 pm
Профил

Моят опит е с конституцията, на времето нали имаше един сайт за предложение за промяна на конституцията.
Когато видях че трият мнения ми стана ясно че Станишев пак си е назначил хакери. Не залагай много енергия, когато има протестиращи има и платени кинтаджий дето и майка си ще продадат за доза. Държавата е обречена на гибел и не виждам начин как би се подобрил живота. Рекета е във всички посоки ....

Чет Яну 03, 2019 12:52 am
Профил
Аватар

На мен пък веднага ми направи впечатление сакралните 30-на "палци" нагоре на ден, не нощ, а отрицателните се появяват независимо от работното време на троловете. В момента са 2394 views, 76 нагоре и 50 надолу, но до довечера има време. А коментари - йок.

Private, избърза с триенето. И аз имам акаунти в тубата, но те някак си станаха "служебни" и не искам да ги свързвам много с личните ми пристрастия, още по-малко с политика. Затова влязох с малко ползван gmail (лесно е) и написах остро мнение. Когато съм логнат то се появява като единствено...

То е ясно, че навсякъде ще се правят акаунти (знам долу-горе как), но сега не ми е до това.

П.С.: Глей к'во все пак е казала баба Ванга: https://www.youtube.com/watch?v=U-5dGbGpzzk
На следващите избори да помните: идвам от чужбина, не съм нисък, на 50-60 години съм и не се казвам Симеон! Дали ще оправя цяла България ннам, но на 20-30 засукани българки не бих отказал.

Чет Яну 03, 2019 4:05 pm
Профил
Аватар

Ами явно речта на президента не подлежи на коментари. На телефона ми пише че има 15 ама не ги показва. На компютъра - показва 0. Бонговия не го виждам.

Чет Яну 03, 2019 9:48 pm
Профил ICQ
Аватар

Хъх, случайно попаднах на речта Му от миналата Нова година, голЕм напредък! :axe:
Цитат:
Скъпи сънародници,

Заедно сме на финала на 2017-та година, така както бяхме заедно през всичките ѝ дни. Бяхме заедно въпреки различията, разстоянията и границите помежду ни, защото ни свързва общата ни съдба като народ.

В навечерието на Новата година всички си пожелаваме тя да е по-щедра от тази, която изпращаме. Но за да бъде годината щедра към някого, собствените му усилия не винаги са достатъчни – трябва някой друг да му посвети внимание, време и разбиране. Затова първата ми мисъл е за онези, които преживяват труден период от живота си: обезверените, болните, самотните. За тези, чиито близки са далеч зад граница и за хилядите бедни българи, които днес се борят за оцеляване. Всяка стъпка към тях възвръща част от достойнството ни като общество.

Благодаря на всички, които през 2017-та година се бореха за една по-добра България. Изминалата година донесе надежди, но не и прелом. Истината, справедливостта и законността остават несбъднати очаквания. Новата година ще е изпитание за българската демокрация. Вярвам, че ще намерим мъдрост и характер да я съхраним.

Всеки от нас свързва смяната на годините с добри намерения, надежди и заричания. Те често угасват още през януари. Успехът остава редом с тези, които не жалят сили през цялата година. Защото дали годината ще е добра или лоша, зависи от нас и най-вече от общите ни усилия да градим справедливо, достойно и сплотено общество. А за това са нужни разум, воля и морал.

Нека през 2018-та година бъдем към себе си поне толкова взискателни, колкото сме към другите. Да ползваме мъдро свободата си. Да осъзнаем силата на единението. Да надмогнем безверието и сбъднем огромния потенциал на нашия народ, който винаги се е славел със своята жизненост, сила и таланти.

Нека бъдем здрави и нека Новата година донесе радост, любов и благоденствие в домовете ви!

Честита Нова година!

А бе да ги разкарат, мааим малоумна! Аз пущам ТВ-то да чуя "Честита Нова година!" и Дунавското, не гадории!

Чет Яну 03, 2019 11:31 pm
Профил
Аватар

бонгич,
вместо да се взираш в казаното и неказаното от президента, да беше споделил опит със сайта за винетките?
след плевню (с малка буква) какъвто и президент да ни се падне, трудно ще му достигне 'експертизата'

---
https://segabg.com/hot/shvedskata-mtg-t ... za-nova-tv

само дето не разбрах, защо вземат кредит, за да я продадат не толкова новата талавизия?
ще дават кинти под масата, само и само някоКОЙ да я вземе за 1 афро?

Пон Яну 07, 2019 9:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 1080  Следваща