|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:39 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
 Радио схемотехника
Освен @Ицо, @jig.tak и @Desert Leo - някой друг занимава ли се професионално с радио схемотехника, както и в частност радио PCB? Честотни обхвати - 2.4GHz и 5GHz.
Следващата година по някое време може би ще ми се наложат някои промени, и ако тукашните капацитети са твърде заети, ще трябва да търся външна помощ. Отнася се и за споменатите 3-ма, но все пак питам отдалеч, ако някой може да препоръча конкретен човек и такъв който има свободен капацитет за нещо подобно.
Рек ако прецени, да премести темата в Обяви, но мисля, че ще е по-полезна тук.
Благодаря!
|
| Пон Дек 31, 2018 1:55 pm |
|
 |
|
stoyanoff
|
 Re: Радио схемотехника
Ами аз използвам "син зъб" на 2.4GHz. Ако говориш за някаква електроника с готови модули при тези честоти мога да опитам да помогна, до колкото мога. Обаче за чисти аналоговщини - без мен!
_________________www.elkran.com
|
| Чет Яну 03, 2019 1:18 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Радио схемотехника
По-скоро - чисти аналоговщини... ще трябват и да се смята и симулира, предполагам не особено сложно, но не е само използване на готови блокове.
|
| Чет Яну 03, 2019 1:19 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|