|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:42 am
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Коли
Това е фейк! Истината:
|
| Нед Окт 21, 2018 8:39 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
|
| Пон Окт 22, 2018 8:05 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
|
| Пет Окт 26, 2018 12:06 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами то електрически коли.... гумени жени.... безалкохолна бира....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Окт 26, 2018 9:31 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
...миналата седмица донесоха писко.. 14%.... а това си перуанска ракия, поне 38 трябва да е, та.... скоро водката ще я бутилират от чешмата а уискити ще го правят като и добавят оцветител.
|
| Съб Окт 27, 2018 9:41 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
мрънкачи жалки 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Нед Окт 28, 2018 10:15 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Мислих да отворя нова тема, но то си имало. Днес попаднах на интересен доклад за проблемие с въздушните възглвници на Тойота, произведни от вече фалиралата Takata. Предупреждавам - има картинки, които не са за хора със слаби сърца https://www.nhtsa.gov/sites/nhtsa.dot.g ... v3_tag.pdfhttp://cdn.gonorthwebsites.com/849924ae ... report.pdf
|
| Чет Ное 01, 2018 4:48 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Едно време японците и швабите бяха блестящ пример за инженерство, сега е тотална деградация.
|
| Чет Ное 01, 2018 6:22 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
|
| Чет Ное 01, 2018 7:51 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Японците извървяха логичен път, от нискобюджетни решения, през ценово ефективни такива и стигайки до висококачествени и много скъпи продукти, но следвайки пазара еатествено се преориентираха и започнаха да бълват скъп скрап. Виж за немците е по-странно, никога не са били лидери в иновациите, но пък можеха да произвеждат добре проектирана и надеждна техника, но дали покрай оутсорсването по източна европа, или товав турция и китай, или пък в следствие на източното влияние тотално осраха всичко. Никога не съм бил фен на немски каруци, щото те това са произвеждали винаги, но поне бяха добре измислени и надеждни каруци, а сега са си само каруци, и то доста посредствени.
|
| Чет Ное 01, 2018 8:06 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
... и скъпи.  Лошото е, че всички гледат от тях, вкл. и японците, което е тъжно. Но, както казват руснаците, човек гласува с портфейла си. Редовият потребител е прост, необразован офисен планктон, който не се интересува от нищо, освен от модните тенденции. Съответно индустрията се стреми да му угоди.
|
| Чет Ное 01, 2018 8:26 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Не знам какъв път са извървели японците, откъде са тръгнали, и най-вече накъде са се запътили... Приятел наскоро си закупи няколкогодишна Тойота RAV4. Евтин интериор, странно за моите разбирания вътрешно оформление. Както и да е. Кола като кола, с нейните си особености. Истинския прелом настъпи когато затворих шофьорската врата, и се чу издрънчаване с ехо. Явно наистина съм имал много изненадан вид, защото поглеждайки ме, измърмори нещо като "сети се за Вартбург ли". Пробвах и друга врата, да не би тая да е била удряна и да е спестено нещо при ремонта. Тц, дрънчи на варел. С ехо. Няколко дена след това пътувахме с въпросния автомобил. Стъмни се. Погледнах за да видя къде е бутона за сваляне на стъклото. Не се вижда. Спестили некой долар от осветление на бутоните. Въпреки че не обичам да убивам радостта от новата придобивка, по някое време не се стърпях и си му казах че виждам неща на които в Тата не бих обърнал внимание, но при претенциозен производител като Тойота намирам за някак неприемливи. Доскоро бях убеден че по-народните автомобили на VAG са олицетворение на автомобилната цигания, ама май не съм бил прав... 
|
| Чет Ное 01, 2018 8:32 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Отключваш, ръгаш ключа и въртиш...ако успееш и да потеглиш- всичко е ок, другото са екстри....може и без тях.,,,,,Да те убие еърбег ,,,си е тъпотия отвсякъде....
|
| Чет Ное 01, 2018 8:47 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Абе не знам дали е добре или лошо че няма осветление на бутоните за стъклата, не е кой снае ква болка, ма комшията кара А8 и вътре всичко свети като коледна елха, та и това не е много добре.
|
| Пет Ное 02, 2018 1:20 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Какво не ти харесва RAV4-ката - шефа има такава от предпоследния фейслифт (2016-та) и не са ми правили впечатление такива неща. съвсем приличен автомобил със съвсем приличен комфорт. Неговата няма някой супер-дупер екстри ама си е ок. Само не ме кефи че е печка, иначе сериозно бих се замислил да я купя като и свърши лизинга. Между другото в тойтата пътувам по комфортно отколкото в "ебаси големия голф" на другия шеф дето има 100 копчета за наместване на седалката - е за 3 часа от Разград до София никога не мога да уцеля комфортна позиция на седалката в която да не ме заболи гърба. Пикам ти на седалката дето е по-скъпа от цялата мойта кола като не ми е удобна...
|
| Пет Ное 02, 2018 10:02 am |
|
|