Отговори на тема  [ 16188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 590, 591, 592, 593, 594, 595, 596 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Grubi, не си спомням да съм гледал друго изстрелване на крилата ракета. Тази е и доста специфична,
смяната на посоката на такава малка височина е красиво шоу и техника. Останалото ...ясно, МНО-тата са ми безразлични....необходимо зло.

Чет Сеп 27, 2018 7:25 pm
Профил

lcr написа:
Цецо написа:
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/09/27/3317487_agenti_na_prikritie_vlizat_vuv_firmi_i_svobodni/?ref=home_mainStory

Просто си представям как агент на ДАНС влиза в някоя фирма под прикритие без да информира шефа...
Като какъв? Хигиенист? Или ще им издават фалшиви дипломи, а на интервюто ще използват хипноза върху изпитващия?

Не е ли по-лесно да се мине на старата практика на ДС да се вeрбуват "за каузата" вече работещи във фирмата?
Е - няма да могат да им предложат това, което са предлагали някога (членство в БКП, панелен апартамент и излизане в чужбина), ама все ще измислят нещо. :)

Румънците им дават процент от разкритите нарушения. Доста мераклии е имало :)

Чет Сеп 27, 2018 7:51 pm
Профил
Аватар

Бит, бит, но недонабит. 8O :D

https://m.dir.bg/dnes/na-fokus/videozap ... r-varbanov

Съб Сеп 29, 2018 12:16 pm
Профил ICQ

Трябва да се коригира неправдата и да бъде донабит, срамота една синина да не могат да му оставят на тоя помияр..

Съб Сеп 29, 2018 5:35 pm
Профил
Аватар

Жалко, че никой не вижда по-далеч от носа си. Коментарите подминават поддържащите роли. А далаверата с храните вече не е интересна.

Съб Сеп 29, 2018 6:03 pm
Профил

Няма нищо общо с храните, това е манипулация и измама, и за такова нещо трябва да се ходи в затвора. Когато с действията си и думите формираш мнение и поведение на зрителя, не може да се допуска таковаповедение. Очевидно е какво се случва, тук въпросът следва да е защо изобщо са повикали полиция, и защо полицията не е задържала репортера. Частната собственост е неприкосновенна, и дори деца да разфасоват вътре никой няма право да влиза просто ей така, камо ли журналист.

Съб Сеп 29, 2018 6:24 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Няма нищо общо с храните, това е манипулация и измама, и за такова нещо трябва да се ходи в затвора. Когато с действията си и думите формираш мнение и поведение на зрителя, не може да се допуска таковаповедение. Очевидно е какво се случва, тук въпросът следва да е защо изобщо са повикали полиция, и защо полицията не е задържала репортера. Частната собственост е неприкосновенна, и дори деца да разфасоват вътре никой няма право да влиза просто ей така, камо ли журналист.

Разбира се Тони, разбира се... частната собственост, формирането на мнение на първо място... пък за останалото ако има време и мерак.
Стока все пак не се преетикира от вчера, кой не е поискал той не го е направил, но театъра на 'журналиста' минава всякакви граници. Заслужава да го разфасоват. Успя да подведе цяла телевизия, премиер, че чак и институцията "шоуто на Слави" ! ...
Само дето тая долна постъпка не изключва да се потърси отговорност и за храните с изтекъл срок на годност нали... Но това сега е бял кахър.

Съб Сеп 29, 2018 8:57 pm
Профил

Мда, разфасоване звучи добре, естествено трябва да се прави достатъчно бавно и да е в съзнание. Пак ти казвам, какво е ставало в склада няма никакво значение, можеше да си направи репортажа без да играе театри и да се прави на бит. Това в крайна сметка има точно обратният ефект, щом може да си позволи да се прави на бит каква е гаранцията, че изобщо репортажите които прави са верни, може всичко да е измислено. аз ако бях собственик на тая телевизия отдавна да съм го уволнил, а прокуратурата вече трябваше да е повдигнала обвинения срещу него.

Съб Сеп 29, 2018 9:15 pm
Профил
Аватар

Тони, частната собственост в тая държава, не е баш частна. Ако наистина го бяха пребили, наистина щяха да лежат.

Съб Сеп 29, 2018 10:13 pm
Профил
Аватар

Те ако искат да го пребиват, няма да го правят пред камери. В 18:00 си тръгва от работа, в 19:00 е тъмно...

Съб Сеп 29, 2018 10:51 pm
Профил ICQ
Аватар

ToHu написа:
...Пак ти казвам, какво е ставало в склада няма никакво значение, можеше да си направи репортажа без да играе театри и да се прави на бит. ...

И аз пак ти казвам, за мен какво е ставало в склада има значение. Театъра от репортера набеден за журналист е на второ място. Всеки избира на кое да даде приоритет и разбира се за мнозинството шоуто е по-важно. И това да не те правят на глупак когато гледаш телевизия. Това че някъде, някое и друго дете е яло закуска, приготвена с продукти с изтекъл срок и някой се възмущава от това, явно е проява на лицемерие.

Нед Сеп 30, 2018 12:17 am
Профил
Аватар

А защо трябва да е или едното прегрешение или другото? Къде е казано че заради локумите на "репортера", ще им се размине на склададжиите? Какво пречи да "напляскат" и двамата съгрешили?

Нед Сеп 30, 2018 12:25 am
Профил
Аватар

Zdrav написа:
ToHu написа:
...Пак ти казвам, какво е ставало в склада няма никакво значение, можеше да си направи репортажа без да играе театри и да се прави на бит. ...

И аз пак ти казвам, за мен какво е ставало в склада има значение. Театъра от репортера набеден за журналист е на второ място. Всеки избира на кое да даде приоритет и разбира се за мнозинството шоуто е по-важно. И това да не те правят на глупак когато гледаш телевизия. Това че някъде, някое и друго дете е яло закуска, приготвена с продукти с изтекъл срок и някой се възмущава от това, явно е проява на лицемерие.

Каквото и да е ставало в склада, вече е в минало време. Изцепката на този хубавец провали всичко...
След това изпълнение от къде можем да сме сигурни, че в този склад са се правили описаните неща или хубавеца е отишъл на акция по поръчка? От никъде. На всичкото отгоре толкова преигра, че чак и в Търновската болница от леглото го даваха.
Мисля, си, че не би трябвало да си толкова наивен да вярваш на журналисти правещи разследвания. Ходят, снимат, приказват един куп приказки вземат си хонорара и нищо.

Нед Сеп 30, 2018 11:44 am
Профил ICQ
Това че частно-партийната собственост в държавата и частно -телевизионната собственост ни лъжат всеки ден не е новина. Както и че и двете са неприкосновени.
Не е новина и че истинската частна собственост за разлика от тях е прикосновена от всякъде и за когото му се прииска.
Новината е че по селата и малките градове тихо и кротце са наредили на кметовете отново да изключват нощното улично осветление, за да пестят. Предполагам - пи ар ефекта на 'Сигурността по малките населени места' вече отмина, А и европейския 'корпус' си замина ...зако още да абЯт тока.

Нед Сеп 30, 2018 1:19 pm
Аватар

Tisho написа:
Мисля, си, че не би трябвало да си толкова наивен да вярваш на журналисти правещи разследвания. Ходят, снимат, приказват един куп приказки вземат си хонорара и нищо.

Аз пък си мисля, че с диагонално прочитане на 2-3 поста няма как да разбереш в какво вярвам и в какво не.
"Разследването" е почнало от преди няколко месеца. Има репортажи в предаванията на "Господари на ефира" от 16, 17, 18 юни...Но съм сигурен че са минали покрай ушите.
Жалко, че сега "не може да сте сигурни" иначе просто не ми се мисли какво щяхте да направите с тия дето Ви хранят с боклуци.
В частно партийния Китай например, дават смъртни присъди за подобни престъпления.

Нед Сеп 30, 2018 3:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 590, 591, 592, 593, 594, 595, 596 ... 1080  Следваща