|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 2:55 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
mitko_el
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1756 Местоположение: Варна
|
 Малък сервомотор ?
Търся сервомотор които да може да се управлява със стъпка и посока. Малка мощност , 100-400 вата , ще са достатъчни. От Електроинвент съм купувал преди 1.5 KW , ама сайта им се мота. Gemamex ровнах , ей туй изкопах , то пък цена няма: http://gemamex.com/servozadvijvania/Pro ... 27Nm-0.4kW
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Съб Юли 28, 2018 4:55 pm |
|
 |
|
sthx
|
 Re: Малък сервомотор ?
Ползвам на делта електроникс променливотоковите и съм доволен. ASDA B2, 400W предполагам, че ще ти свърши работа. http://delta-electronics.bg/produkti/er ... anija.html
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Съб Юли 28, 2018 5:11 pm |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
Т.е трябва ти серво управление което работи със стъпка и посока и нормален серво мотор. Сермомотор имам какъвто търсиш на Indramat , но не и серво за него което работи със стъпка и посока. Ако те интересува само мотора пиши.
_________________www.ev-bg.com
|
| Нед Юли 29, 2018 10:57 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12826 Местоположение: София
|
Тия неща обикновено се избират според диапазон на работни обороти, въртящ момент, габарити, цена и т.н. Само по мощност, по подхожда за избор на печка или сешоар. 
|
| Нед Юли 29, 2018 11:25 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|