| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: пазаруване от ибей
Това е наистина много лоша идея. Пейпал ти дава допълнителна защита. Да не ползваш пейпал е все едно да ебеш непознат китаец без презерватив.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Юли 24, 2018 6:00 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Е то нали затова е виртуалната карта, там слагам точно преди покупката колкото пари струва.
|
| Вто Юли 24, 2018 8:34 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Да де, ама ако не ти прати нищо на кой поп ще се оплачеш в случая?
|
| Вто Юли 24, 2018 11:37 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
А инак на кой трябва да се оплача ? Ще оставя обратна връзка, че не съм го получил. Пък и има 99.3% positive feedback . А то аз мога да го получа и да кажа, че не работи и да го върна. Мога да кажа че не съм го получил, защото няма проследяване. Т.е. и аз мога да излъжа. Но за 6лв. едва ли някой някого ще лъже 
|
| Вто Юли 24, 2018 11:54 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Не знам, колкото пъти (малко) съм имал оплакване и съм повдигал случай пейпал е отсъждал в моя полза.
|
| Сря Юли 25, 2018 8:02 am |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
Преди като имаше проблем- веднага пращат друго или връщат парите. Сега трябва да пратиш обратно за твоя сметка и ще видим. Някой връщал ли е стока до Китай? 
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Сря Юли 25, 2018 8:50 pm |
|
 |
|
slav4o.com
|
Ясно. Явно нещо не съм направил както трябва и затова не съм успял да платя през пейпал. Тарифен калкулатор 2.40 лв. пакета беше 50ст. по спомен в български пощи. т.е. общо 2.90лв. Иначе като връщат пари, в картата ли ги връщат или във wallet ? Защото ако ги върнат в портфейла, има и такса 2евро за изтегляне към картата.
|
| Сря Юли 25, 2018 9:00 pm |
|
 |
|
jig.tak
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
когато има проблем със стока от флибей пускаш кейс и казваш на жълтуркото или там който се пада: Стоката не отговаря на описанието. Моля да ми пуснеш рефънд и да уредиш куриер да си я вземе обратно. Нормален търговец праща етикет за куриер, но китаец досега нито веднъж не си е искал стоката обратно При всички положения парите си ги получаваш на 100%, обикновено до 2 седмици
|
| Чет Юли 26, 2018 12:34 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
На чекоут-а първата опция е плащане чрез тях. Не ти трябват пари във виртуалната карта за да стане плащането. Като се логнеш в пейпал (аз съм дал да не запомня паролли и т.н. и за всяко плащане ме кара да се логвам) ти казва при какъв курс ще ти обърне валутата и това е. След секунди получаваш мейл колко пари са ти дръпнали и след неопределено време ти излиза и извлечение в банката. При мене в ПИБ първо ми излизат като "блокирана сума" и чак на другия ден излиза извлечение. Имах 5 евро в сметката, щото като се регистрирах искаше заради някакви допълнителни глупости. При първата покупка в евро и си ги изхарчи автоматично.
|
| Чет Юли 26, 2018 1:07 pm |
|
 |
|
slav4o.com
|
наредител/получател GBR ********* PAYPAL CHENRUIHONG ******** е някакъв номер, не искам да го показвам.
|
| Пон Юли 30, 2018 4:18 pm |
|
|