|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 4:53 pm
| Автор |
Съобщение |
|
palavrov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 Re: Автомобилите ...
Тони, виж това голямото субару - още не съм го пробвал но от форестъра нямам забележка откъм стабилност и друсане. Боксеровия двигател наистина сваля центъра на тежеста и усещането е все едно караш нормална кола - почти няма клатене. А проблема с багажа го реших със 700л багажник отгоре - не, че пак не натъпквам лятото и купето но без него наистина беше кошмар.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пон Май 14, 2018 3:25 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Това за багажника и аз го мисля новинаги има нещо по важно и така си остава с мисленето. То в момента почти не сме в БГ, покрай това Мексико още по рядко се събираме там, та не е някакъв належащ проблем, а и голямата щерка завършва и предполагам все по-рядко ще сме толкова на куп, та за сега май сме ОК. Ще го мисля като дойде време за смяна, то се задава се, стана вече на 3 или 4 години това време му е да пътува преди много да му е паднала цената.
|
| Пон Май 14, 2018 7:32 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
|
| Вто Май 15, 2018 8:16 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Абе то има Mercedes ...  и Mercedes ... 
|
| Вто Май 15, 2018 9:53 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
...и Мерцесес... 
|
| Вто Май 15, 2018 9:55 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Виж сега, хондата е супер, за фамилна кола няма равна, но има и други не лоши в този клас но в САЩ не в Европа. За мерцедеса какво да кажа, не вози лошо спор няма, това е за което се продава, и дума не може да става да се сравнява с Ауди еле пък с каруците не BMW, ама нищо общо, като във вица за чучката и жирафа. Хубава голям S класа вози удобно, ама много проблеми мамка му и мечка. Няма момент в която да сме нямали поне 1-2 просто защото се налага, то не бяха грешно зацепени вериги които 2 години от балканстар ни убеждаваха че са си ОК, не бяха самозапалващи се табла, не бяха проблеми с електриците ... за ванчето какво да кажа, и сега иаме едно служебно. Преди имах две, едно купувано чисто ново 2006-та, другото го взехме втора ръка беше произведено май около 2003/4 ... и там нищо общо, пак като във вица. По-дъртото изкара повече, не се счупи не изгни нищо. Новото първо турбо, после електрониката се прецака не можеш го отключи, и за капак изгни. Но така или иначе за луксозна лимузина за мен това е един от малкото избори, нищо друго европейско освен ако не си мазохист, друго според мен си струва е лексус. Ако е за нещо луксозно и малко по-малко, може би панамера, иначе и мазерати имат голям красавец ама .... все пак трябва и да се кара не само да се гледа, а и луксозната кола предполага шофьор, и панамерата и мазератито са правени сам да си ги караш. А от хайлукс съм доста разочарован, още не съм го водил да видят защо не си знае броя цилиндри ама ми се струва че е някакво много мексиканско изпълнение. Верно че е камионче и го взех да бъде камионче, ама все пак.
|
| Вто Май 15, 2018 11:04 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Абе остана ли марка дето да не е изгърмяла с фалшификации на въглеродните емисии? Nissan Admits Emissions-Test Data Was Falsified
|
| Пон Юли 09, 2018 7:28 pm |
|
 |
|
ToHu
|
На кой му дреме ...
|
| Пон Юли 09, 2018 7:30 pm |
|
 |
|
palavrov
|
На всички с дизели  Сега ще им вдигнат данъците, вече им забраняват да влизат в градовете и т.н.
|
| Пон Юли 09, 2018 7:35 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Е, да не преиграваме. Градовете в които не е разрешено за печки, се броят на пръстите на ръцете, ако не и на едната, като има не малко изключения.
|
| Пон Юли 09, 2018 7:40 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Нъц ... в Германия вече са доста градове - даже и в Аахен дето не е никакъв град не можеш да влизаш без еко стикер - доскоро можеше тихомълком да се мушнеш в някой подземен паркинг и да ти се размине ама немеца се е усетил и сумати народ изрева с по 200 евро глоба  В Брюксел също му се вижда края - колегата трябва да сменя кола до края на годината - чак имам чуството, че е това е геополитика за борба с емиграцията - всичката паплач тука кара стари таралясници дето до няколко години ще са забранени за каране из града.
|
| Пон Юли 09, 2018 7:49 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Е що това трябва да е лошо?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Юли 09, 2018 11:45 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Геноцид срещу работническата класа !
|
| Вто Юли 10, 2018 11:39 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами специално в София, определено са нужни някакви рестрикции, щото такива кюнци се движат, че един час след него седят следите във въздуха.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юли 10, 2018 12:54 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Това в общия случай се дължи на друго. Не малка част от собствениците на печки, искат да имат и бегачка. И се започва един ремап, от който може и от който не може. Отделно, кой каквото е орязал от изпускателната система.
|
| Вто Юли 10, 2018 1:45 pm |
|
|