| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Има и по-просто бре. Ама ако си много приказлив, може да те заболят ръцете. 
|
| Чет Юли 05, 2018 8:53 pm |
|
 |
|
fred
|
Това за пълен/непълен член според мен гарантирано ще изчезне. Запетаята пред "че" зависи, когато бързам не я слагам... в общи линии слагам запетая да подредя мисълта, малка пауза преди новото.
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Чет Юли 05, 2018 10:09 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Пълен / непълен член имат смисъл и улесняват разбирането на написаното, но нЕмате идея к'ви глупости от 'найсти век продължават да наливат в главите на децата (които и аз не ги изучих) и те преливат, и накрая в най-добрият случай им остава утайката - шльокавицата. А винаги съм твърдял, че едно от най-големите богатства на българския език е упростения правопис, ама последната сериозна (и правилна) реформа май е преди средата на миналия век... ПС: За да пишеш неграмотно правилно също се изисква грамотност 
|
| Чет Юли 05, 2018 11:35 pm |
|
 |
|
HCL
|
|
| Вто Юли 17, 2018 2:29 pm |
|
 |
|
bobihot
|
Пишете за какво става дума, че да се пести време на останалите. Пък и писалият може да забрави  Белгийският лидер в производството на микрочипове Melexis започна строежа на своята нова база в столичния квартал Горубляне.Там мисля правеха кварцови генератори и израстваха моносилициеви пластини. Съученици ходеха на стаж там. Сега не знам какво ще произвеждат- предполагам нещо подобно. До колкото знам след 1990г предишното производство е изнесено и са останали празни сградите. И на мен ми е интересно какво ще го бъде?
|
| Вто Юли 17, 2018 2:49 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Сега разбрах, че са белгийци.  Ама като им гледам обявите за работа, чисти българчета.
|
| Вто Юли 17, 2018 3:56 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Какво повече да кажем от това че са Мелексис ..... нямам добри впечатления, може би са добро място за начинаещи, година две, и толкова. Освен това като че ли работата им в БГ е повече чиновническа, QA мисля че и бондираха, или планираха да бондират, не помня. Те доста бяха замрели, нещо са живнали. Това си им е старата сграда според мен, решили са да е обновят може би.
|
| Вто Юли 17, 2018 5:40 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
какво е "бондиране"?
|
| Вто Юли 17, 2018 6:38 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
ако прочетете малко историята на мелексис - ще ви се изяснят някои неща http://yellowpages.bg/bg/members/meleksis-bylgarija/изречението " Мелексис България е създадена през 2000 година върху основите на успешната дотогава българска фирма Сигма Делта. " и после http://www.banker.bg/obshtestvo-i-polit ... i-komplotiсъбирате 2+2 и получавате пет но това е информация от нета дали е вярна никой не може да каже  а иначе сенсори правят и се търсят, не са лоши....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
Последна промяна MYXATA на Вто Юли 17, 2018 7:10 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Юли 17, 2018 6:45 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
като имаш гол чип(силикон) и го сложиш в корпуса на интегралната схема от контактната площадка на сигнала до металният пин на корпуса има тънка жичка. процеса дето се пои жичката се нарича бондиране https://www.youtube.com/watch?v=FRvECYvlaT0много забавено: https://www.youtube.com/watch?v=Mi9_ll_Z8mk
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Юли 17, 2018 7:06 pm |
|
 |
|
HCL
|
За банкерско писание така да объркат нулите е малко странно.
|
| Вто Юли 17, 2018 11:40 pm |
|
 |
|
ToHu
|
To това статия от миналия век май, не е ясно каква е била целта.
|
| Сря Юли 18, 2018 6:42 am |
|
 |
|
Реконструктор
|
Тоест, карат им пластините, те ги режат и ги слагат в корпуси? Или идват нарязани вече? 
|
| Сря Юли 18, 2018 10:55 am |
|
 |
|
ToHu
|
И двете са възможни, но какво правят не ми е ясно, отдавна не оознавам никой който да работи там. Бях чул че щели да корпусират,ама дали е станало или е останало само щели не знам. Знам че тедтваха доста и пишеха репорти, имаха и дизайн уж но как са се развили идея си нямам.
|
| Сря Юли 18, 2018 11:29 am |
|
 |
|
MYXATA
|
ми незнам какво точно искат да правят. то зависис какво оборудване имат - разни точни, капризни машинарии... пък обучен персонал за тях... може да им ги карат нарязани и тествани те само да ги турат в корпуси и после да характеризират и тестват затворените вече чипове..
|
| Сря Юли 18, 2018 12:07 pm |
|
|