|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:31 pm
| Автор |
Съобщение |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
 Re: Тънки сметки ...
Не ми се вярва кораби и самолети в едната посока да пътуват празни, ама ддз.
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Пон Юни 25, 2018 9:59 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Е той визира конкретно пощенски услуги, защото договорката е между националните пощи. Кораба му е все тая дали вози поща или друга стока, всичко трябва да се плаща, и въпроса е кой плаща. Също така на местно ниво.
|
| Пон Юни 25, 2018 10:01 pm |
|
 |
|
nik
|
визирах националните пощи които разнасят малките пратки щото предполагам договорката им е всеки разнася безплатно международната поща която пристига, и вземат пари само за това което се изпраща баща ми и той се зариби по евтини китайски джиджавки, там некво малко градче е може да няма и 10к души, като ходи в пощата да си взема пратките било пълно с още пратки от китай, масово народа поръчва та за тва си мисля че потока е основно еднопосочен
|
| Пон Юни 25, 2018 11:16 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Да за пощенските е еднопосочен, определено, той и DHL.Fedex е така.
|
| Вто Юни 26, 2018 12:10 am |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
|
| Чет Юли 05, 2018 6:23 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е тъй де, те си искат пък който кликне добре, който не... Не
|
| Чет Юли 05, 2018 7:51 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Сетих се за тази тема  Преди 2 месеца се скапа тази звукова карта - спря да се разпознава от USB. Поръчах си друга. Още ги има около 2$ са. Тази ми стана любопитно какво и е. Тръгнах да меря с уреда дали не се губят някъде 5те волта - да е прекъснала буксата например. Случайно допрях с пипалото 2 SMD кондензатора и взе че тръгна за момент  Сложих капка припой между тях и така бе отремонтирана успешно. Вероятно е прекъснал проходен отвор в платката. Интересното е, че си изкара 3 години и малко от горе.
|
| Нед Сеп 05, 2021 10:44 am |
|
|