Отговори на тема  [ 717 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 48  Следваща
Защо сме най-бедната страна в Европейския съюз? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Защо сме най-бедната страна в Европейския съюз?
Е то ако трябва да сме съвсем точни да, ама сега някой ще каже тия чиновници полицаи и т.н. участват в целия процес, и до някъде ще е прав.
Груби, ела в мехико да видиш, пиши колкото си искаш, аз доставчиците си дето им плащам, т.е. предполага се че трябва да им плащам, не мога да ги науча на елементарни неща .. единия ми е издал стока за има няма половин милион и не съм му платил и стотинка, че и глоби му слагам, и съм му казал че докато не почне да спазва график няма да му платя нищо, и все така графика е най-вече мексикански, маняна. Другия ми дължи в глоби повече от колкото стока ми е произвел, ефекта клони към нула, сега е момента да затворя кепенци и да си тръгна, поне ще си компенсираме ДДС-то дето един господ знае кога и как ще възстановим :)

Пет Юни 22, 2018 10:33 pm
Профил
Аватар

Тони, не се заяждам, ама понякога наистина се чудя - от толкова много писане тука, кога ти остава време за работа? ;)

Пон Юни 25, 2018 5:06 pm
Профил

Оооо не ме мисли мен, аз работя по горе долу 17 часа на ден, а последните седмици и по 19 защото конферентните ми разговори с БГ започват още в 5 мое време, освен това аз пиша бързо :) а и от както пуснах спел чек май и правилно ... да го кажем така, за да получа норма деля мойта норма на две, не че се хваля, и така докато си пиша по форума генерирам по 100-на страници документация :) писането тук ми е като пушенето на цигара за някои, минута две почивка.

Пон Юни 25, 2018 5:19 pm
Профил
Аватар

velio написа:
Тони, не се заяждам, ама понякога наистина се чудя - от толкова много писане тука, кога ти остава време за работа? ;)

ToHu написа:
Оооо не ме мисли мен, аз работя по горе долу 17 часа на ден, а последните седмици и по 19 защото конферентните ми разговори с БГ започват още в 5 мое време, освен това аз пиша бързо :) а и от както пуснах спел чек май и правилно ... да го кажем така, за да получа норма деля мойта норма на две, не че се хваля, и така докато си пиша по форума генерирам по 100-на страници документация :) писането тук ми е като пушенето на цигара за някои, минута две почивка.

От цитатите не можах да разбера - ние сме най-бедната страна в ЕС, защото Тони се разсейва с писания във форума, вместо да бачка? Ами звучи съвсем логично. :lol:

Вто Юни 26, 2018 6:56 pm
Профил

Ами да, вместо да пиша из форума мога да спретна една революцийка, да взема властта и да ни направя най-богатата по статистика, само кажете коя статистика искате да оглавим по глава от населението и веднага ще ви реша проблемите и за статистиката а и по принцип.

Вто Юни 26, 2018 9:50 pm
Профил
Аватар

itso.t написа:
От цитатите не можах да разбера - ние сме най-бедната страна в ЕС, защото Тони се разсейва с писания във форума, вместо да бачка? Ами звучи съвсем логично. :lol:

Щеше да е странно ако си разбрал. Все пак сме още на страница 28. Тони е само с 16000 поста... в началото на кандидат-президентската си кампания така да се каже...
А има и други теми където също трябва да пише...

Вто Юни 26, 2018 11:11 pm
Профил
Аватар

velio написа:
От HWBG форума:
BornToDrink (програматор :D) написа:
А може би просто хората на запад работят и нямат време да се дърлят в работно време за BMW е36, бензин/дизел, огнестрелни оръжия и т.н. :D
anrieff (програматор :D) написа:
Зависи от компанията, но поне в IT компаниите няма такова правило. Аз съм работил на запад и не съм спирал да пиша във форума в работно време, при това не съм единичен случай, че да кажеш специално над мен да са се смилили. На запад е доста като тука - ако си отмяташ задачите, никой не ти държи сметка как си го постигнал и дали си си "губил" времето във форуми. Та всичко е въпрос на мярка.
Zdrav написа:
Тони е само с 16000 поста...
Ти си на път да направиш 16000 поста само с коментари колко много бил писал този или онзи. :D Само дето тези коментари не носят никаква полезна информация.

Сря Юни 27, 2018 1:01 am
Профил
Аватар

Private написа:
...

И какво ще правиш с тази полезна информация ако ти я дам? Ще ходиш да я препечатваш по други форуми ли?
Имай предвид, че когато сочиш с пръст към мен, други три твои пръста сочат в същото време към теб.

Сря Юни 27, 2018 7:08 am
Профил
Аватар

Zdrav написа:
И какво ще правиш с тази полезна информация ако ти я дам?
Ще я затворя в буркани и ще я продавам на Женския пазар. :D
Zdrav написа:
Ще ходиш да я препечатваш по други форуми ли?
Самоцитирам се от съседната тема:
Private написа:
Нямам проблем с това да цитирам някого, който е видял повече свят, изчел е повече книги и има повече знания и умения от мен.
Форумите са медия точно както вестниците, радиото, телевизията, сайтовете, ЕЖК пред блока, приятелските кръгове и т.н.. Когато науча нещо интересно, понякога го препечатвам (с посочване на източника) в други форуми, защото нали идеята на знанието е да се разпространява? Ако не беше такава идеята, тук на входа щеше да виси табела за задължителен NDА и щях да я спазвам. Но сега от един публичен форум с доброволно предоставени мнения ако цитирам нещо в друг публичен форум с доброволно предоставени мнения, не виждам къде е драмата.

Сря Юни 27, 2018 2:13 pm
Профил
Аватар

Private, доволен съм от себе си, че не съм ти полезен. Сега ме извини, но не са ми интересни претоплените ти манджи.
Интересно е да чуем мнението на този "който е видял повече свят, изчел е повече книги и има повече знания и умения" как би реагирал ако влизайки в офиса види "машинописките" да тропосват из форумите.
Интересно как реагира вашия форумен космополит в една такава ситуация. Ако знаете, ти или itso.t, бързайте да го напишете тука ще бъде много полезна информация.

Сря Юни 27, 2018 8:33 pm
Профил
Аватар

Zdrav написа:
...Интересно как реагира вашия форумен космополит в една такава ситуация. Ако знаете, ти или itso.t, бързайте да го напишете тука ще бъде много полезна информация.

Уж позахладня времето... Залепват ти контакторите? :D

Чет Юни 28, 2018 11:06 am
Профил

Ми нещо не го кефи човека, нали затова е форум, всеки пише каквото мисли лошо няма, пък колко е да е смислено сам си преценява.
При вас захладня а тук е жега и дъжд, мисля да сменям колата с лодка.

Чет Юни 28, 2018 4:58 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
ToHu написа:
Ми нещо не го кефи човека, нали затова е форум, всеки пише каквото мисли лошо няма, пък колко е да е смислено сам си преценява.
При вас захладня а тук е жега и дъжд, мисля да сменям колата с лодка.

e- жега , колко да е жега... то тва вашето жега ли е ?
тука при средногодишни температури от 12-13 градуса сега е 30 + и не е валяло от две седмици...
направо ми идва да си взема два сладоледа - единият по предназначение а в другия да си топна "грехомера" че направо не се търпи.... :)
местното население повсеместно е откачило, кара само на перифрена нервна система, или вегетативна ли беше .. незнам като кокошките са само ядат/серат и кудкудякат - ум и разум няма, то и аз ще си врътна шалтера..

Чет Юни 28, 2018 5:47 pm
Профил

Жегата я мани, тук е дъждовен сезон, и последната седмица вали малко в повечко, почнах да паркирам колата на ррампата защото по паркинга редовно 20 см вода, не ми останаха сухи обувки. То че по принцип тук си имат проблеми с отводняването имат, някои булеварди направо се затварят като навали щото на места става по 2-3 метра дълбоко, тука има страшно много преминавания под пътища. По-старите им булеварди също явно не са добре отводнени, нормално е да караш в 20-30 см река, лошото е че някъде си става и повече, мен с камиончето ми е все тая, ама тия с нормалните коли ги е страх, карат като баби, става неприятно за каране, хубавото е че като спре бързо се оттича, само не знам къде отива толкова вода, ако в София завали такъв дъжд смятай ще се издавим като нищо, ама тропици, какво да правиш :)

Чет Юни 28, 2018 8:07 pm
Профил
Аватар

itso.t написа:
Уж позахладня времето... Залепват ти контакторите? :D

И ти бързо навърташ полезни постове. С тия контактори си много ON topic за форума.

Пет Юни 29, 2018 10:43 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 717 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 48  Следваща