|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:15 am
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
велосипедист наряза гумата на линейкабила му спряла на вело-алеята... първо, такъв индивид съществува. и ходи с нож по улиците. второ, учудващо много хора го защитават качеството на една държава се създава от индивидите в нея. като се почне от велосипедиста и се стигне до баш-бабана.
|
| Нед Юни 10, 2018 12:01 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами те такъв ако го видя ще му избродирам пикасо на мутрата със собствения му нож. Интересно очевидците какво са правили. Това важи не само за линейки а и за каквото и да е, може да съм спрял колата на вело алея или в градинка и да си пия кафе, ако не му харесва да с еобади в полицията, всякакви индивиди лепящи лепенки, режеи гуми , драскащи и други такива само да ми паднат в ръчичките ще ги смачкам така че да се напикава една година напред само като си помисли за лепенка. Всеки който иска да раздава правосъдие трябва да е наясно че това е абсолютно незаконно, и щом той нарушава закона с удоволствие бих го нарушил и аз. Между другото велосипедистите в София специално се мислят за безсмъртни, ако малкото не се беше преместило в САЩ досега все на някой щеше да му излезе късмета да стане инвалид за цял живот, но пусто все сме били с жената и се разминават с падане и някой друг шамар. Редовно в южния парк има идиоти които явно не правят разлика между парк и писта. На няколко пъти докато малкото беше малко да го сгазят, просто навреме съм ги виждал и съм ги събарял или пък съм успявал да я дръпна. Не знам къде е полицията и защо нищо не прави. Отделно на кръстовища редовно нарушават сигналите на светофара, а аз редовно такива се опитвам да ги прегазя ама много бързи мамка им, до де ги видя и се огледам да няма друга кола наоколо и те пресекли, но и някой такъв ще му излезе късмета някой ден.
|
| Нед Юни 10, 2018 1:54 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Приемете, че колелото е просто притурка към един малоумник. Т.е. новината е дрогиран младеж сряза гума на линейка. Или мутра сряза гума на линейка. Разгневен циганин сряза гума на линейка. Оп това вече не е новина, мангалите (и не само) си ги бият докторите и трошат линейките и никой не се е впечатлил вече доста време. Ама друго си е да наблегнеш на велосипедист... И хоп имаме новина.
Като с прайда на гейчетата - Хляб като няма, яжте зрелища...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Юни 10, 2018 3:54 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Да сигурно е така, но велосипедистите по принцип създават проблеми. Не казвам всички, но не малко.
|
| Нед Юни 10, 2018 5:11 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Искат да имат предимството на пешеходец пък да са на платното заедно с колите ... как съм гонил с колата майки с деца на колелото като ме изпреварят от дясно докато чакам да влезна в кръговото и гледам в ляво - а те и нагли, не само, че влизат без да ги види човек ами и не карат по периферията ами секат направо т.е. в трафика като видиш, че има дупка да се мушнеш и влезеш мъжката в кръговото изведнъж пред капака ти колело с майка и бебе в кошче ... щях да я набия, ще ме вкара в грях с безхаберието си.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Юни 10, 2018 9:51 pm |
|
 |
|
s.ivanov
Ранг: Новодошъл
|
Това втори рунд ли е било? Тъкмо е отървала капака и решихте да я довършите с гонитба с 1-2 тона возило в трафика? Разумно... Разбирам, че това което е направила е тъпо но не е работа на редовия гражданин да се прави на служител на закона застрашавайки околните.
|
| Пон Юни 11, 2018 1:45 am |
|
 |
|
ToHu
|
Няма страшно, природата ще си каже думата, тъпа майка ще затрие и потенциално генетично тъпото си бебе, все някой ще я прегази, естествен подбор нали така. Това с майките ... все ми се иска да мисля че не съм прав, ама мнооого тъп народ има в тая държава. Остави колелото, редовно ги гледам зарязват количките на улицата, нали съм до южния парк. И не само, оставят ги количките си вървят на някъде. Или пък деца, седят говорят си, децата щъкат по улицата ..другото което, семейство с колела, ами хубаво с колело, ама като пресичаш слез, избутай го, помогни на децата. Айде сега си представи караш по бяла черква в посока арсеналски, и караш в лява лента, да речем светнало е зелено преди 3-4 секунди, в лява лента няма коли, а от дясно типично има спрели от които се качват и слизат, и точно там на пътеката останало дете да бут аколелце щото баща му/майка му го зарязали да се оправя само, ами ако си видял зеленото нормално е да минеш с 40, и сега зависи вече кога ще го видиш това дете, колко бързо ще натиснеш спирачката, с каква кола си, с какви гуми си ... и като нищо ще го прегазиш без да си направил никакво нарушение и в същото време ще си виновен. Аз редовно от там като минавам се оглеждам по 5 пъти и намалявам доста щото знам какво става, ама утре ще мине някой човечец който не живее там, не е наясно и ще го вкарат в затвора за нищо. Няма да говорим колко е малоумен светофара там, особено тия с ляв завой от витошка направо ... лятото или си в нарушение или няма минаване, като е хубаво времето са тълпи пешеходци и тяхното зелено светва със зеленото на витошка ... псуват хората, разбирам ги, и едните и другите, аз избягвам там да правя ляв ако е в по-активното време, предпочитам да завъртя през малките улички от колкото да си късам нервите. А на всяко пресичане с малкото има поне един който е много нервен и иска да минава, аз го разбирам човека, но това не ми пречи да му тегля една и не само една. Та едно че са ни смотано регулирани кръстовищата, и като добавиш малоумни пешеходци ... няма значение дали майки с деца, бабички, велосипедисти ... от къде на къде пешеходеца да е с предимство ? Той е много по маневрен, има по-добра видимост към пътната обстановка. Значи скача някой педалче и аз трябва да успея да спра точно с 2 тона возило, така ли ? Няма да говорим как изкачат из зад автобуси, спрели коли и какво ли не, мен лично ми е все тая, аз ако има проблеми ще си ги реша, ама ей така за нищо хора стават убийци, без да са го искали, без дори вина да имат, и лежат и в затвора без вина, а тия които имат вина, те в повечето случаи се оправят.
|
| Пон Юни 11, 2018 2:17 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Това пък откъде на къде?! Настигнах я спокойно, направих и знак да спре и и обясних какво щеше да се случи защото тя дори и не разбра. И след обяснението пак не разба. Имам и други любимци - решават, че пешеходните пътеки за каране на колело а не за бутането му - разбира се засилени и без видимост, що да слизат да го бутат както е по правилника ако не бъркам. Или пък вместо да си се движат един след друг по велоалеята да са един до друг, че така по лесно си говорят - и колите да се чудят как да ги заобикалят ... нямам нищо против карането на колело, напротив, ама това, че си на колело не те прави нито безмъртен нито с някакви привилегии - има си правилник, има си разумно поведение на пътя - пази се сам за да те пазят и другите
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пон Юни 11, 2018 3:25 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Чет Юни 21, 2018 2:26 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Пет Юни 29, 2018 12:02 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Тоя е намерил какво да пита ..
|
| Пет Юни 29, 2018 6:02 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Съседна новина с божествен правопис  :  |  |  |  | Цитат: > От дискусията "Да! На българската електроника": Велев: Инженерната индустрия е подценена"Инжереарната индустя е подценена у нас". Това каза Васил Велев, шеф на АИКБ, която е партньор на в. "Стандарт" в дискусията "Да! На ългарската електроника". "За разлика от туризма и автотранспорта например, ние нямаме министрество поради българския нихелизъм и невежество. Мехатрониката е недооценена, въпреки, че дава значинетелен дял от българската продукция", подчерта Велев. Като най-голям проблем в бранша той определи липсата на кадри. "И точно затова искаме помощ от държавата. "Работим с МОН за средното и висшето обзазувание, чието качество е под всякаква критика", допълни Велев и продължи: "Относно вноса на инженерно технически кадри се направиха редица облекчения в закона за трудовота миграция. Вече имаме споразумение с Армения и Молдова, предстои да подпишем и с Украйна". Според Велев сивият сектр в бранша е по-малко отколкото в другите сектори. "Но все пак го има", допълни шефът на АИКБ и подчерта: "Това се отнася не само за крайни изделия като акумолаторите, но и при изделията за вграждане". |  |  |  |  |
Качеството на "обзазувание"-то е под всякаква критика. 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Пет Юни 29, 2018 7:01 pm |
|
 |
|
fred
|
https://www.mediapool.bg/prokuraturata- ... 81036.htmlПрокуратурата иска разкриване на данъчната тайна на Кирил Домусчиев
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Вто Юли 03, 2018 10:44 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
поне акумулатор са написали правилно, може би случайно. дадох на унучето да прочете статията. хвана всички грешки. като цяло, качеството на държавата си е такова. съответно се получават и качествата на УбразУванието, здравеопазването, туризЪма, съдебната "система", минисТРествата...
|
| Сря Юли 04, 2018 7:14 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ей .. то можеше аз да го напиша по правилно ...
|
| Сря Юли 04, 2018 7:26 am |
|
|