|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:06 am
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Новини от страната
Споко, забраниха им... до следващия път. Ама ти защо изтърва суперновината?! http://dnes.dir.bg/news.php?id=27062323&nt=13
|
| Чет Апр 19, 2018 12:42 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Това е дигиталната Мария. Боко пък ги разбира тия неща. Още от Бай Тошо знае, що е туй нещо полупроводник и че имаме големи традиции във високите технологии 
|
| Чет Апр 19, 2018 1:06 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Тъпото е, че по цял свят ги търпят, неясно и за мен защо. В Германия кютеците са си редовни, в Испания също. В Англия "внимават" и ходят да се бъхтят понякога и до смърт организирано на друго място.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Апр 19, 2018 2:17 pm |
|
 |
|
lcr
|
Да направят един стадион на полето и да ходят да се трепят там. Защо трябва няколкостотин хиляди жители да страдат заради няколкостотин идиота?
|
| Чет Апр 19, 2018 2:20 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Миналата година в немско, хванахме някакво футболно събитие. На няколко централни метростанции, полицай до полицай. Въоръжени. Пълно и със служители на метрото. На всяка врата на влакчето, по един човек. Без изключение. След като пътуващите се качат, донатъпкват неориентираните и "тонизираните", и когато се справят със задачата, вдигат ръка че всичото пътник е във влака. Когато всички вдигнат ръце, тогава потегля влака. Футболна идилия... 
|
| Чет Апр 19, 2018 2:33 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
За правене има адски много в тая държава, но се действа по около 5% от това, което трябва.
|
| Чет Апр 19, 2018 3:02 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе отдавна футболът (и не само) не е спорт, а бизнес, пък тези са му рекламното лице: щом се стига до такива крайности - играта е велика! Чудя се колко години ни делят (ако не се е почнало вече) от описаното в един фантастичен разказ: всичко се разиграва на компютри и се създава впечатление, че стадионите са вечно препълнени. Просто така - за снижаване на разходите. Той ББ е прозорлив - не случайно ще прави европейски суперкомп  Едит за lcr отдолу: да де, почнало се е!
Последна промяна bongo_x2 на Чет Апр 19, 2018 3:41 pm, променена общо 2 пъти
|
| Чет Апр 19, 2018 3:35 pm |
|
 |
|
lcr
|
От футбол не се интересувам, но имам приятели - запалянковци, които твърдят, че отдавна не ходят по стадионите именно заради дискутирания идиотизъм.
|
| Чет Апр 19, 2018 3:38 pm |
|
 |
|
sthx
|
На пловдивска спирка преди мач нервно и ядосано крачи напред-назад един младеж. По едно време пристига втори и първият му се кара: "Хайде бе! Защо закъсня! Изпуснахме боя!" Хляб и зрелища. Футболът сега е най-голямата част от зрелищата, които осигурява управляващата класа за изпускане на парата. На мачове се ходи най-вече публиката да пореве на воля, да псува на воля, пък ако има малко кютек - ще е върха. Някои се чувстват най-добре, като са част от тълпата. Като студент ме водиха ме веднъж на мач - на националния отбор. После ми правиха забележка защо не съм викал заедно с другите. Ми не ми се отдава да вървя с тълпата . Какво да правя? 
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Чет Апр 19, 2018 3:43 pm |
|
 |
|
HCL
|
"които осигурява управляващата класа за изпускане на парата." - Ми ебете си жените бре, това е позволено... все още 
|
| Чет Апр 19, 2018 5:17 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами аз мога по интересни занимания да измисля, хем и енергията им да ползотворен ама трябва да стана цар ....човек без работа е така, чуди се какво да прави, и понеже нищо не може няма голям избор за изява.
|
| Чет Апр 19, 2018 5:47 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Вто Апр 24, 2018 11:39 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ееее ти пък, първо таквиа хеликоптери има не малко, чак да е толквоа незнаен едва ли, това са все бивши земеделски, най-вече, не е паднал от луната. Да не мислиш че е единственият, за отличителни значи ... знам ли може и да е нямал, тия дето ги изпзолват за селскостопански цели обикноченно летят ниско и първичния ръдар не може да ги хване, а те са без транспондери или с изключени такива така че ... ама това как да е, какво ще стане, ще падне в полето най-много да затрие пилота, ама то трбява да си карък. Машината е голяма, здрава, ако не се омоташ сериозно в някой стълб трябва да не си пилот та да се утрепеш, не че не може ама по трудно. Но какво да ти кажа когато преди години правихме туристически полети на морето. При нас всичко беше точно, пилотите и двамата бяха инструктори, единия австриец другия сърбин, инструктори за този модел. Хеликоптерите си бяха регистрирани, поддръжани и вс.останало. Имахме съгласувани полетни планове, площадка и всичко както го пише по книгите. Първото лято добре, второто някой се усети че от това може да изкара пари и се появиха едни измамници от Варна, нито е ясно пилота им има ли привет за тоя хеликоптер, нито хеликоптера дали е обслужван .. ние бяхме единствения сервизен център за БГ за тия модели а той при нас не е идвал, нямаха съгласувани планове, то летяха с изключени транспондери, кацаха и излитаха от където им падне .. и естетсвено подбиха цените, идилия .. не успяха да утрепят някого, но май единия го потрошиха след това, без пътници за късмет.
|
| Сря Апр 25, 2018 12:03 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Абе за да кацне в това пространство пенсионера си е бил яко добър. Личи си, че е старо куче, от времето на истинските неща. 
|
| Сря Апр 25, 2018 1:07 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
тоя коптер каца всяка седмица в дворчето на винпрома сега забърсал 5 керемиди и го забелязаха, та чак се разквичаха
|
| Сря Апр 25, 2018 1:10 pm |
|
|