|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 8:23 pm
Възможно ли е да конвертирам Low Display Format to higher
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Възможно ли е да конвертирам Low Display Format to high
Аз пък: откога се каня да се зазяпам що за чудо е това устройство и все ме домързява. Но ми се струва, че всеки лаптоп или таблет би заместил хардуера, а софтчета по темата има бол, или евентуално може козметично да се дооправи нещо Open source. Така и така е отворена темата - я дайте инфо к'ва е целта на задачата.
|
| Сря Апр 11, 2018 3:36 pm |
|
 |
|
stom1
Ранг: Новодошъл
|
Не съм имал оригинален монитор и не съм виждал как изглежда графиката освен на снимка. Не ми харесва качеството на оригиналната картинка и за това попитах да ли е възможно нещо да се направи. От многото отговори на участниците във форума разбрах,че всичко може,но не си струва.Този отговор ме удволетворява и затова уреда ще го изпратя отново за продажба на ebay.
|
| Чет Апр 12, 2018 7:38 pm |
|
 |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ако ти трябва ползвай си го така, ако не ти трябва продавай го. В момента както е, е напълно използваем, нищо че изглежда грозно защото сега сме се разлигавили с 4к дисплеите с 8 милиона пиксела.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Апр 12, 2018 7:49 pm |
|
|