|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:42 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
 pin hole USB камера
Някой да е изпозлвал модул за вграждане от който да е доволен и който да е ценови диапазон 60-80$.
|
| Сря Апр 04, 2018 1:32 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
 Re: pin hole USB камера
Нищо не казваш за другите параметри... резолюция, диапазон, чувствителност, интерфейс, и т.н... Аз съм дялкал неща с омни преди време. Погледни ovt.com и търси там серия CameraCube
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Апр 04, 2018 9:06 am |
|
 |
|
ToHu
|
Омни ги знам, чакам оферта, аз преди изпозлвах или на Videology или на Lumenera, но идват скъпи за тоя проект. Интерфейс казах, USB, за другото ми се струва че няма големи претенции, сега гледам full HD.. друго няма, това е за киоск, така че предполагам и фрейм рейт не им трябва .. добре е да има добър динамичен диапазон, ако ме питаш за число .. каквото ид а кажа ще е малко на изсут, в смисъл най-вероятно ситуацията е каквото е такова. За референция са дали Logitech C310, C920 ... но това са десктоп камерки.
|
| Сря Апр 04, 2018 2:48 pm |
|
 |
|
bobihot
|
Това в смисъл всичко да им е на фокус ли означава в случая?
|
| Съб Апр 07, 2018 10:18 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ааа не точно, но и това. То не всичко е на фокус, но от едно определено разстояние да. И за да съм съвсем конкретен, няма нужда да е пинхол, но да е с малък обектив, защото там където ще я вграждам няма много дълбочина.
|
| Нед Апр 08, 2018 3:22 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|