|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:24 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Акумулаторни батерии
Икейските ги спрягат за пребандиран enelop. И лидълските се държат много прилично.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Апр 02, 2018 12:10 pm |
|
 |
|
Pif
|
Лидълските се държът много добре. Като вътрешно съпротивление са по-ниско от GP. Как ще са след много зарядни цикли не знам. За първите няколко са перфектни.
|
| Пон Апр 02, 2018 1:00 pm |
|
 |
|
stoyanoff
|
До къде я докрахме?! Да си купуваме хубави батерии от бакалията?! Какво следва?! Да пуснат истинско кисело мляко по железариите?! ПП: Сигурен съм, че са хубави батериите. Просто ми стана супер смешно...
_________________www.elkran.com
|
| Пон Апр 02, 2018 4:31 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Нищо ненормално не виждам - таргета на тия батерии е точно домашна употреба, защо да не се продават в бакалията? Аз мога да ти покажа и такива не от бакалията. Ама съм сигурен, че цената няма да ти хареса https://www.mouser.bg/ProductDetail/Pan ... ajMhZzY%3dТая е евтинка, като за индустриална серия...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Апр 02, 2018 5:59 pm |
|
|