| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Новини от страната
|
| Съб Мар 10, 2018 11:05 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Важното е да се усвоят парите.  Да речем, че това "Анализ, дигитализация и реставрация на аудиовизуално наследство", схващам какво е но това: "Социални иновации, рекреативен хюмън дизайн и нишов туризъм" що за животно е 
|
| Съб Мар 10, 2018 12:05 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
На обикновен български Къпане в обществена баня - покрива всички чуждици
|
| Съб Мар 10, 2018 12:09 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Въх... А тва значи ли, че мога да осъществявам социално общуване в женската баня в съответствие с Истамбулската конвенция? 
|
| Съб Мар 10, 2018 12:22 pm |
|
 |
|
Grubi
|
ако си я подписал
|
| Съб Мар 10, 2018 1:12 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
От ланда на кауфа все още може да се намери фурна за хляб за няк'ви си 70лв. Препоръчвам я много, по-късно ще пиша защо. Edit: Пък от наш'та селска баня направиха нещо с гръмкото название "Бизнес инкубатор". Нямаше да ме е яд, ама преди това, още през 90-те исках да направя там едно магазинче (например 4х2.5м) за алкохол, цигари и мезета (щото мястото е вървежно в буквалният смисъл), ама не ми разрешиха, че съм щял да им заема почти половината фасада. Днес там функционира един вечно неработещ фризьорски салон и работилница за сладкиши в която се влиза някъде отзад. Другото - никой не знае. ПС: Всъщност бях тръгнал да отговарям на Desert Leo: Може, но от кой джендър си? 
|
| Съб Мар 10, 2018 3:56 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Grubi, подписвам я с двете ръце! bongo_x2, адаптивен джендър. Когато Шефа ме кара да работя се оплаквам от сексуално насилие на работното място. Когато жената ме скастри да свърша някоя силова работа, се оплаквам от домашно насилие. 
|
| Съб Мар 10, 2018 4:40 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ама вие мъжете сте големи прасета. За вас думата равенство нищо не значи. Вечно в главите са ви разни апартейди - разделяне на мъжки и женски бани. Може и да ти се струва невероятно, но всяка жена достатъчно способна да ползва мъжката баня. Трябва да се борим за справедливост и да има само една баня в която мъже, жени, деца и кучета да се къпят като равни, както преди 2000 години в древен Рим.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Мар 10, 2018 5:59 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Хъх, байно ти Бонго и това е виждал: едно време, още по комунистическо, влизаме в съблекалнята на закрития басеин и бууум: една готина маца заедно с нас и започна да се съблича уж прикривайки се с вратичката на шкафчето. Пичовете зарязаха всичко и гледайки уж настрани взеха да следят стриптийза. Да, ама мацата се падаше точно срещу мен и не че не я следях с удоволствие, ама забелязах как все повече си забавя движенията и се оглежда с неудобство, и тогава си казах: " Комунизъмът си е комунизъм - всички сме равни, ама чак пък толкоз..." и й казах, че женската съблекалня е отсреща. Нямате идея с к'ва скорост се изпари мацата (явно някой я беше избудалкал), а на мен как ми се размина боя ннам, не че не се опитаха...
|
| Съб Мар 10, 2018 6:34 pm |
|
 |
|
HCL
|
Ами че то на север си е нормата. В германия ако се опиташ да влезеш с нещо друго освен с гол хуй или цици в която и да е сауна, настава революция - перверзник, как не те е срам  и тук става въпрос за минерални и спа центрове с капацитет по няколко хиляди души и без разделение, жени/мъже, стари/млади, грозни/красиви. Да кажеш, че им е останало от хитлерово време, защото е преследвал нудистите не е вярно - и норвежците са така. Та разни нрави, разни идеали.
|
| Пон Мар 12, 2018 12:52 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Мда, пък в хамериканско ще те линчуват само ако споменеш че може да има общи спа за мъже и жени ...
|
| Пон Мар 12, 2018 8:25 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Всяка страна си има своите особености на лова и риболова. В щатите на 18 можеш да влезнеш в Walmart и да им изкупиш всичките оръжия. Може на 18 да те деплойнат в афганистан за да те разстрелят като куче, но да пиеш бира трябва да си на поне 21.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Мар 13, 2018 11:27 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
чул си ама не си разбрал там си е професионална армия, така че ако си се записал за такъв войник и взимаш пари и облаги зарад това ще те деплойнат където си искат и няма за какво да се оплакваш.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Мар 13, 2018 12:58 pm |
|
 |
|
ilkor
|
 Мярка 6.4 ф добиване/копаене на биткойн или други криптовалу
|
| Вто Мар 13, 2018 6:34 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Е па няма такава държава! Или Европа? Значи малко ни е Фейсбука дето ни го набутаха. То най-вероятно журналята си пишат както винаги, но щом се е почнало...
|
| Вто Мар 13, 2018 7:44 pm |
|
|