|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:36 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Gost
Ранг: Новодошъл
|
 Crap Cleaner
За почистване на много траш без да треперите дали ще ви тръгне ПС-то след рестарт мога да ви препоръчам тази програма - Crap Cleaner - www.ccleaner.com. Напълно е безплатна и се обновява често.
Ако ви е много задръстен регистъра - я пуснете повече от един път и няма нужда да си правите backup - няма да ви счупи компютъра.
|
| Вто Мар 28, 2006 4:14 pm |
|
 |
|
Tisho
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
 Re: Crap Cleaner
Пробвам. 
|
| Вто Мар 28, 2006 7:14 pm |
|
 |
|
elmi
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пон Мар 06, 2006 7:47 pm Мнения: 43 Местоположение: Пловдив
|
Много хубава програмка.
Само където след рестартиране на РСто Windolsa започна да ми излиза на арапски. Та се наложи да го преинсталирам
|
| Сря Мар 29, 2006 8:29 pm |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
Хахаха, ебати боклушката програма...
elmi, то преди да пробваш някой такъв боклук на компа, се прави restore point.
|
| Сря Мар 29, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
 Re: Crap Cleaner
За друго ми е мисълта. Такава препоръка там де вирее виндовса не може да се дава 
Последна промяна Nikola Kirov на Пет Мар 31, 2006 3:29 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Мар 29, 2006 11:30 pm |
|
 |
|
elmi
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пон Мар 06, 2006 7:47 pm Мнения: 43 Местоположение: Пловдив
|
То хубаво да си направиш restore point ама после как да го пусна като всичко ми е на арабски. Само по картинките в Windows ми е трудно да се ориентирам.
|
| Чет Мар 30, 2006 8:42 am |
|
 |
|
Gost
|
Никола, ти май си свикнал да си вечната "будна съвест" и "кошаревски свидетел" на всичко и всики във форума. Смешно е.
Тези две момченца хабер нямат от Windows, като им слушам глупостите, но ти направо взимаш жълтата фанелка.....
Сигурен съм, че поне 20 човека от всички са пробвали програмата, но амо при тези аджамиичета се появи "араПския" проблем... Windows не е роман за четене. Ако не можеш да се оправиш дори надписите да са на СУАХИЛИ - значи не си за Windows...джиткай си под ДОС - там няма как д сбъркаш.
Не че има абсолютна сигурност с която и да е програма, но то и с химикалка можеш да се ослепиш ако не внимаваш, но тук случая е различен.
За тоя случай народа е казал - "ти пръднеш...оно се ....."
|
| Пет Мар 31, 2006 11:12 am |
|
 |
|
Gogo
|
Gost, колко хабер трябва да си има някой от windows, за да стартира една програма, дето по някакви си причини му прецаква системета? И какво значи "да си има хабер"? От къде знаеш кой колко го има?
Да, инсталирах въпросната "програма", стартирах я, прееба ми шрифта, деинсталирах я и след около 1 минута и помен нямаше от "араПския" проблем.
А ако искам и под дос мога да си джиткам - избора си е мой.
Дадох мнение за програмата и кво стана!? Да не си я писал ти??? Дори да не си, това: си го писал ти и не е съвсвм вярно. Според написаното, без значение колко си "аджамия", можеш да си пуснеш тази програмка без да ти пука за последствията, защото такива (отрицателни) няма! Да, ама не...
И ще е добре, ако се въздържаш от раздаването на определения за хора които не познаваш.
|
| Пет Мар 31, 2006 11:47 am |
|
 |
|
nickich
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 10:23 am Мнения: 704 Местоположение: Limerick, Ireland
|
Що да не е вярно? Човека е писал, че няма да ти счупи компа... Да не би да ти го е счупила? Не е писал че няма да ти пре**е виндовса
Нали компа ти не е счупен  - значи човека правилно е написал 
_________________ "640 К са достатъчни на всеки за всичко." Бил Гейтс
|
| Пет Мар 31, 2006 11:56 am |
|
 |
|
Gogo
|
|
| Пет Мар 31, 2006 12:05 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Какво означава "Да ти счупи компа" ? Отговор: Да го направи такъв, че да не можеш да го ползваш. Точно за това става дума.
|
| Пет Мар 31, 2006 12:59 pm |
|
 |
|
Gost
|
Очевидно има много "разбирачи" на дефинициите, но нека не изместваме проблема. Според единия потребител самото инсталиране на програмата е довело до "араПския" проблем, а при другия след стартиране на програмата след инсталация. Кое от двете е верното? Или и двете.
Аз нямам интерес от това кой/колко тази програма, не е моя нито имам изгода. Целта ми е да споделя информация с повече възможни потребители, което би било добре за тях.
Разбира се, че е възможно да има collateral effects - няма абсол. сигурност, но нали няма да задълбаваме във вероятности. Хеле, пък ми е противно когато някой почне да лепи "калификации" - кое било боклук, кое не - за да лепиш такива етикети е нужно да си експерт по темата, а не слабо подготвен потребител.
Толкова по темата. Отделихме и ненужно внимание. Ако някой се е подвел от моето уверение, за счупения комп., което му е довело до неприятности има моите извинения.
А към тези дето плачат на чужди гробища - спрете да го правите, излагате се.
|
| Пет Мар 31, 2006 1:27 pm |
|
 |
|
nickich
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 10:23 am Мнения: 704 Местоположение: Limerick, Ireland
|
Абе, в интерес на истината пробвах прословутата програмка (на служебния комп, разбира се  ) инямаше проблеми. Е, не съм я пробвал какво може, само я пуснах, тя почна да прави нещо, после ми каза че ще ми изтрие 1ГБ, аз и казах: "ми хуу", тя продължи да ръчка нещо и тва беше. Нищо странично не се случи (надявам се) 
_________________ "640 К са достатъчни на всеки за всичко." Бил Гейтс
|
| Пет Мар 31, 2006 1:42 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Защо се занимавате с глупости ? След всички тези програми за изчистване на регистрите, се налага на поне един продукт да се прави преинсталиране. Ако толкова е задръстен регистъра има си regedit, аз например само с него бъзикам по регистъра, но знам какво да трия и какво да не пипам. Иначе и аз мога утре да драсна някоя програмка-clean и да затрия целия регистър и после да се хваля, че съм го почистил
В Ред Хат Линукс всичко е решено по елементарен начин: rpm +конзола, кеф ти риба, кеф ти паламуд.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Мар 31, 2006 1:59 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
 |  |  |  | Gost написа: Очевидно има много "разбирачи" на дефинициите, но нека не изместваме проблема. Според единия потребител самото инсталиране на програмата е довело до "араПския" проблем, а при другия след стартиране на програмата след инсталация. Кое от двете е верното? Или и двете. Аз нямам интерес от това кой/колко тази програма, не е моя нито имам изгода. Целта ми е да споделя информация с повече възможни потребители, което би било добре за тях. Разбира се, че е възможно да има collateral effects - няма абсол. сигурност, но нали няма да задълбаваме във вероятности. Хеле, пък ми е противно когато някой почне да лепи "калификации" - кое било боклук, кое не - за да лепиш такива етикети е нужно да си експерт по темата, а не слабо подготвен потребител. Толкова по темата. Отделихме и ненужно внимание. Ако някой се е подвел от моето уверение, за счупения комп., което му е довело до неприятности има моите извинения. А към тези дето плачат на чужди гробища - спрете да го правите, излагате се. |  |  |  |  |
Пишеш глупости...
Аз като я пуснах ми се смениха системните шрифтове и прозорците станаха едни странни. А две програми спряха да работят!
Разясни ако обичаш какво е направила безгрешната ти програма ? 
|
| Вто Апр 04, 2006 10:33 am |
|
|