|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:56 am
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Теб верно трябва някъде да те затворят, щото вече незнаеш кви ги плещиш. Недей да даваш оценки наляво и надясно, щото си нямаш на идея какво пишеш. Вземи си щтракни в профила на "Всички мнения..." - погледни ги - и ще се хванеш за главата. 100 пъти ти се повтори, че тоя форум не е "оня" форум - ама ти твойто си знаеш.
|
| Чет Мар 30, 2006 6:46 am |
|
 |
|
TEDDY
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Мар 29, 2006 6:16 pm Мнения: 5 Местоположение: stara zagora
|
В МАГАЗИНА НИ ВСЯКА ПРОДАЖБА Е ОТДЕЛЕНА ОТ ПРОГРАМАТА И СЕ ВИЖДА ЯСНО КОЙ КЛИЕНТ КАКВО Е КУПИЛ.
РЕДОВНИТЕ НИ КЛИЕНТИ ПОЛЗВАТ ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ДРЕБНО В 4 ЦЕНОВИ ГРУПИ.ТЕХНИТЕ ПРОДАЖБИ СЕ РЕГИСТРИРАТ ПО ИМЕ НА КЛИЕНТА.ОСТАНАЛИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДЯТ ЗАЩОТО ВСЯКА КАСОВА БЕЛЕЖКА ПОКАЗВА ВИД,НАИМЕНОВАНИЕ НА ЕЛЕМЕНТА,ЗАКУПЕНИ БРОЯ.СЛЕДИ СЕ ВСЯКА РЕКЛАМАЦИЯ ЗА ДЕФЕКТНИ ЕЛЕМЕНТИ И ПРИЕМАМЕ РЕКЛАМАЦИЯ КОГАТО ИМА ТАКИВА,ТАКА ЧЕ МОГА ДА ТВЪРДЯ,ЧЕ 90% ОТ ЕЛЕМЕНТИТЕ НИ СА С НЕОБХОДИМИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ.
ОТНОСНО СТРАНИЦАТА НИ НА АДРЕС www.tpetrov.com ТАМ МОЖЕТЕ СПОКОЙНО ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ АРТИКУЛИ,СНИМКИ И PDF БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ.НЕОБХОДИМО Е САМО ДА "КЛИКНЕТЕ" В/У КАТАЛОГ И СЛЕД ТОВА ИЛИ ДА ТЪРСИТЕ ПО НАИМЕНОВАНИЕ ,ИЛИ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ГРУПИТЕ КОИТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ.
ТОВА КОЕТО ПЕЧЕЛИТЕ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА Е,ЧЕ ВИ "ПОСТАВЯМЕ" В НЕОБХОДИМАТА ЦЕНОВА ГРУПА.
Още веднъж с главни букви и ще трия - Реконструктор
_________________ todor
|
| Чет Мар 30, 2006 10:18 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Като натиснеш каталог излиза списък по групи стоки, като избереш група стока излиза списъка на групата, като избереш артикула от групата и ти излиза една страница, че трябва да се регистрираш. Ето ако не ми вярваш:
http://www.tpetrov.com/ELC_Order.asp?Art_ID=7819622 , а на този линк би трябвало да ми излезне информация за кутия KUT KM- 1 . Примерно аз не мога да ти бъда редовен клиент, тъй като си доста далеч, но да речем ако ми хареса нещо мога да го поръчам. Само че как да го харесам, като не мога да го видя. За туй ми беше въпроса, а мразя да се регистрирам за всяка една глупост или чарк, сякаш сме в затвора и на всяка врата трябва да се идентифицираш
Ще си позволя да ти дам един безплатен съвет: махни ги тия регистрации при разглеждане на стоки, само ако реши човек да поръчва тогава искайте да се регистрира.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Мар 30, 2006 1:43 pm |
|
 |
|
BrainStorm
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пон Юли 04, 2005 11:51 pm Мнения: 651 Местоположение: София
|
А на мен ми е чудно само защо IGBT се скътава ... в краина сметка той претендираше за некоректност .... 
_________________ От наше село са види връо, ама от връо се невиди наше село ... що така и я незнам .. ?!?
|
| Чет Мар 30, 2006 1:54 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Търси си касовите бележки 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Мар 30, 2006 2:08 pm |
|
 |
|
TEDDY
|
То и сега реално е така-артикула може да се види само когато преди наименованието има знак за снимка-фотоапарат.
Когато кликнеш върху фотоапарата се отваря снимката или pdf-a за съответния артикул,но няма данни за артикула а само снимка.Данните за съответния артикул са дадени в описанието му.Например повечето тхо-та имат gif и може да се види структурната им схема.При кутийте може би имаме пропуск за това,че не са дадени размерите им.
Страницата ни е на 1 година и е малко трудно да "кача" всичко което имаме налично и особено снимките,защото всичко за сега правя сам,но да се надяваме ,че ще успея.В момента има 12633 артикула,а ние имаме около 22000 артикула на склад и то в количества,но работя по въпроса.Приемам всякакви мнения и препоръки защото те ще ми помагат в работата,но донякъде съм зависим от програмиста който трябва да даде вид на идеите ми,а програмистите винаги за "заети".Благодаря за вниманието може да ми пишете и в ICQ 139652973,където съм обикновено винаги.
_________________ todor
|
| Чет Мар 30, 2006 2:09 pm |
|
 |
|
Stanislav
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
Не се скътавам TEDDYне казвам че магазина Ви е лош или нещо от рода  Просто 2 от продавачките Ви през тези 4 години през които пазарувам от магазина Ви непрекъснато се мъчат да ме преметнат.Ето един случай-взимам 2 броя LM311 и още някакви дискретни елементи още докато и бяха в ръката на продавачката видях че въпросните интегрални схеми са с 14 крака  (а те са с 8 ).Когато и казах че това не е LM311 тя започна да спори че съм бил в грешка и темподобни неща  . Винаги когато взимам резистори или/и кондензатори от магазина Ви има поне 5 броя които не отговарят на поисканото от мен  следващият път ще си нося мултимер в джоба да си меря резисторите и ще им кажада те викнат ако има грешка  съгласен ли си? Плюс това се познаваш с баща ми така че ще разбереш за проблема 
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Пет Мар 31, 2006 7:49 pm |
|
 |
|
TEDDY
|
С риск да стана досаден ще доуточня.
На 29.03.2006 сте си купили от магазина:
LM311N08 в корпус DIP-8 2бр. по 0.50лв.
ценерови диоди 24v 1.3w 2бр. по 0.15лв
набор регулатор кит на монтана 2бр. по 5.60лв.
Не сте си купили резистори,нито продавачката ги е мерила-това не и е работа.
Резисторите които продаваме са с цветен код и са на различни места в склада/навярно не знаете,че имаме 9271 кутий и чекмеджета и няма два арикула разположени на едно място.това е направено с цел да не се губи време за обслужване./
LM311 за която стана въпрос имаме в наличност в корпус DIP-8,DIP-14,TO-99 и SMD.Изводите им може да видите на адрес www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/ ... LM311.html.
За сравнение на цените на елементите на "най-скъпия магазин в града" можете да направите да си труда да погледнете цените в другите подобни магазини,а нашите цени може да видите на адрес www.tpetrov.com и така ще си спестите разходката до нас.
Уважавам мнението Ви като клиент,но намирам,че колежките в магазина са достатъчно компетентни и внимателни в консултациите при обслужване на клиентите ни,което е довело до това да сме най-големия магазин за електронни компоненти в града.
Ако желаете да се срещнете с мен за препоръки и забележки относно обслужването и техническа информация винаги ще ви приема, изслушам и помогна-за мен вие сте клиент и колега и не бих си позволил да ви загубя като клиент.
За мен засега намирам въпроса за приключен и няма да досаждам повече с уточнения и обяснения по темата.
_________________ todor
|
| Пет Мар 31, 2006 9:24 pm |
|
 |
|
asp
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
Абе брато баща ти ли щи оправя проблемите с резисторите и интегралките 11 клас си ей:idea: . Трябва сам да се справяш тва звучи все едно плашиш човека с баща си. Като излизаш с гаджета да не взимаш и тате да помага с мъжката работа 
|
| Съб Апр 01, 2006 7:18 pm |
|
 |
|
zz_stefanov
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 3:19 pm Мнения: 336 Местоположение: Varna
|
Съжалявам, че написах първото, след като прочетох второто и подобните на него. То всеки може тук да реши да скапе бизнеса на някого. Добре, че в конкретния случай не става дума за кални номера на конкуренцията, а за некомпетентноста на IGBT.
IGBT Спри се! Стана грозно.
Успех!
|
| Съб Апр 01, 2006 8:07 pm |
|
 |
|
Stanislav
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Съб Апр 01, 2006 8:25 pm |
|
 |
|
zz_stefanov
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 3:19 pm Мнения: 336 Местоположение: Varna
|
|
| Съб Апр 01, 2006 8:29 pm |
|