| Автор |
Съобщение |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
 Re: Черен списък: Фирми от които сте се парили лошо...
Ами гледай по възможност да поръчваш от търговец с повече от 10000 звезди и рейтинг над 98.5%... Друг шанс нямаш. Така поне ще знаеш, че търговеца не е съвсем менте. То не винаги е възможно, ама поне за по-скъпите работи винаги гледам колко звезди има и какъв му е рейтинга.
|
| Пон Яну 15, 2018 3:54 pm |
|
 |
|
fred
|
Чудни истории стават при вас. Аз съм пълен новобранец в Интернет пазаруването но досега от почти 150 поръчки от Китай /разни дреболии но и 2 таблета/ за 2 месеца са ми пристигнали 120 и останалите 30 на път. В т.ч. дойде една дреболия за $2 която я бях направо отписал защото китайците я даваха пристигнала в БГ още на 20 декември но да 10 януари я нямаше в пощенският клон. И понеже не е препоръчана поща нашите не можеха и да я проследят. Китайците могат нашите не могат, тъпа история. Е, на 13 януари цъфна.Това от централна поща до клон в София за 23 дни наистина е рекорд. Пък може и в клона да са я забутали по рафтовете. Да не взема да се урочасам за останалите 30 с тези хвалби 
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Пон Яну 15, 2018 4:31 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Пак няма гаранция... Първата проблемна поръчка беше от един с много звезди (вероятно заслужени, понеже той поиска рефънд ). Хакнали му акаунта. Любопитно ми как се е разбрал с ебей при хакнат акаунт... сигурно по телефона  Иначе другия номер по който и аз съм се подхлъзнал е че мошениците слагат продукт с много звезди. И като отвориш страницата гледаш цената, гледаш много звезди и тъй като обикновено вече ти е писнало направо кликаш pay now... Ето тоя със сигурност е менте търговец.
|
| Пон Яну 15, 2018 4:49 pm |
|
 |
|
goose
Ранг: Популярен
|
И китаеца не може  Дава ти дежурен отговор, че е влязла в страната и те праща по пързалката да си я търсиш ти, вместо да се мори той  На мен са се опитвали да ми обясняват как забавянето било заради задържане в митницата, въпреки че липсва изобщо някаква индикация по тракинг номер, и то в момента, в който работех там ... дали бяха прави, как мислиш? 
_________________ In God we trust. All others must submit an X.509 Certificate
|
| Пон Яну 15, 2018 4:59 pm |
|
 |
|
s7ama7
Ранг: Почетен член
|
Да със сигурност . Аз до сега от ebay не съм попадал на измамник , имам над 200 покупки за 5 години . Гледам продавача да има поне 300 обратни връзки , кога е получавал последно обратна връзка какво продава в профила си . Ако е за дранкулки тогава го избирам по брой продажби . Но виж от OLX има по-голяма вероятност да попаднеш на някой тарикат имам 2-3 случая за сега 
|
| Пон Яну 15, 2018 5:05 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
с тая цена... по-добре си купи бош на старо, нов със син зъб е 200лв.
|
| Пон Яну 15, 2018 5:07 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Да бе и аз редовно от години пазарувам и досега съм нямал ядове. Но изведнъж 4 поредни гафа....
|
| Пон Яну 15, 2018 5:09 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
тва е заради годината на жълтото куче, или Джак Ма или незнам кой си е дигнал комисионните... аз купувам някакви пръчки - според мен долнокачествени - но всичко идва и засега изненадващо работи
|
| Пон Яну 15, 2018 5:56 pm |
|
 |
|
radolin
|
Да ви кажа набързо как ме изклатиха от Виваком. Смених тарифата на един телефон от 500 мин/месец на такава с неограничени. Получавам първата фактура и в нея +15 лв разговори в БГ. Виваком смятат така - сменяш тарифата на примерно втория ден от отчетния период, значи за първия ден ти се полагат 500/30=16 минути разговори, пък ако този ден си говорил 100 минути, 86 ще ти ги фактурират по редовната им тарифа. Иначе ми приспаднали пропорционално някаква част от таксата, но тя е по-малка като стойност от фактурираните допълнителни минути.
Та внимавайте. Ако ще сменяте тарифен план - първо проверете текущото потребление или направете смяната на края на отчетния период.
|
| Пон Яну 15, 2018 6:38 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Останалите оператори са същото цвеке.  Когато ми изтече договора с Ментел, ми звъняха техни служители сума ти пъти да ми предлагат нов договор (естествено ва по-висока месечна такса). В крайна сметка отказах и сега съм на старата тарифа. 
|
| Пон Яну 15, 2018 7:40 pm |
|
 |
|
s7ama7
|
От 2-3 години има нова схема . Преподписваш нов договор на някакви си уж промоционални условия . Примерно 15лв е основната такса + промоционалните пакети с 50 - 100% намаление . Дотук добре но след изтичане на договора месечната такса автоматично скача с 30-60% .Така напрактика нямаш избор  Вивакомци поне не таксуват разговора с 123 
|
| Пон Яну 15, 2018 8:08 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Схеми да искаш... Що народ седи в офисите им и само схеми за по-високи печалби умуват. На мен ми излязоха с номера, че стария ми тарифен план вече не съществува, но по ЗЗП без мое съгласие не могат да променят условията на договора, а аз се тъпаних до последно и така си останаха старите условия.  То аз по телефона говоря малко и за кратко, та колкото и минути да ми дават, никога не ги използвам.
|
| Вто Яну 16, 2018 10:19 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Не знам защо с частните абонати така се гаврят. Да видиш като е фирма с 50-60 телефона и как клякат веднага. И двете ми карти са на фирми - едната Виваком другата Теленор - и двете са с достатъчно минути и достатъчно (за мен) мегабайти. Даже на едната не и ползвам дата-та. по 5-6 лв. на месец са и двете.
|
| Вто Яну 16, 2018 11:34 am |
|
 |
|
s7ama7
|
Аз съм на 20лв с неограничени минути + 8гб
|
| Вто Яну 16, 2018 11:59 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Нямам спомен колко минути разговори са включените в месечната такса, обем данни, както и за точната сума, а и не ми дреме... 
|
| Вто Яну 16, 2018 12:42 pm |
|
|