|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 12:07 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Е по-добре от 94-та, вече е 3-ти, поздравления.
|
| Пон Ное 20, 2017 9:35 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Малко бях на път да си скъсам нервичките.
Като цяло и белгиеца беше от същото тесто като нашия - много неравномерна игра. Половината мач, нашия не можеше да види къде му сервират, страхотен начален удар на белгиеца. И после пльос взе та клекна. Добре че и накрая белгиеца взе, че сам се би, че на Гришо мачболите са кошмар. Баси на 5-тия ми идеше да замеря телевизора....
Много му се радвам на нашия, ама все още си има едни пропадания в играта, дето ако срещу него е Надал или Федерер - няма да му простят. Сега си имаше и дозичка късмет, че белгиеца отнесе тия двамата вместо него.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Ное 20, 2017 11:27 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
А дали силите на белгиеца не са отишли за елиминирането на ония двамата и за Григор просто да се е уморил  Нещо не мога да разбера цялата тази истерия около Григор Димитров и цялата тази "гордост" с него, все едно че обществото има някакъв принос за неговия успех. Успехът си е негов и на никой друг, независимо със или без късмет. Радвам се за него, но това не ме кара да се чувствам "горд, че съм българин" 
_________________ Хайде де!
|
| Пон Ное 20, 2017 11:44 am |
|
 |
|
Цецо
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Ное 20, 2017 11:47 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
|
| Пон Ное 20, 2017 12:24 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Ами 94 бях в САЩ след световното / за 2 месеца само/. Знаеха къде е БГ, знаеха кой е Стоичков! Някои знаеха и какво е "мамата" ..... Та си има значение спорта!
|
| Пон Ное 20, 2017 12:31 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
Хареса ми момента и тръпката от мача - просто като зрител пред телевизора. Прочел съм какво е времето, кой се е контузил, изморил и кой какъв късмет е имал. Да, мога да го посоча с пръст и да кажа - и той е от България. И нещо лошо ли има в това? Иначе национална гордост, пеене на химна, Господ бил българин и незнам какво си. Добре стана, че снощи нямаше химни. И питаха и втория и първия какво мислят за мача, в този ред.
Май е добре понякога просто да си преживеете момента, и да не ви пука за журналисти, телевизии, коментатори и т.н. На човека никой не можа да му го вземе - утре може да му писне и да ходи да се пече само на плажа.
п.с. може ли един път да кажете "Браво!" и толкова. Ни повече, ни по-малко - като на малко дете. Май не можем вече - все нещо друго има... Хайде лека ви седмица!
Последна промяна Grubi на Пон Ное 20, 2017 1:59 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Ное 20, 2017 1:53 pm |
|
 |
|
trakon
|
Дамм.... " Ленин, Сталин , Гришо Димитров" И после искаме хората по тея ширини да си знаят мярката и да си работят работите съвестно и качествено.
|
| Пон Ное 20, 2017 1:55 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Абсолютно. Не виждам какъв е проблема, някой да си се кефи на спорта и да бъде фен на един или друг състезател. Както и да се радва, ако той случайно е българин. Имам чувството, че българина до толкова е зает да се прави на страдащ и мизерстващ, че когато някой друг му демонстрира някакъв успех - гледа да се дистанцира от него. Жалка картинка.
Последна промяна Цецо на Пон Ное 20, 2017 2:32 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Ное 20, 2017 2:11 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
_________________ Хайде де!
|
| Пон Ное 20, 2017 2:14 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Вируса вече не е това, което беше: https://hardtech.bg/
|
| Пон Ное 20, 2017 4:47 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
в смиъсл станал е по-добър, продали са го или просто са сменили кожата?
|
| Пон Ное 20, 2017 7:09 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
За сега знам, че са си сменили името, сайта и приемат поръчки онлайн. Днес поръчах, да видим какви ла@на ще ми изработят.
|
| Пон Ное 20, 2017 7:50 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Не се интересувам от спорт, но и аз се радвам на Гришо. И не защото е българин а защото постига нещо с много труд и постоянство.
А Волгин - същият онзи Волгин, който си позволява систематично, нагло и арогантно да пропагандира политическите си пристрастия от трибуната на национална медия, която се издържа от всички нас. Ако от мен зависеше, отдавна да съм го изритал от там.
Същият онзи Волгин, за когото вандалски акт на палеж в центъра на евпопейска столица е нещо правилно.
Същият онзи Волгин, който сега неприкрито се дразни от чуждите успехи.
Жалък нещастник!
|
| Пон Ное 20, 2017 11:17 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ако беше Мария Шарапова педераста Волгин щеше да я възхвалява до небесата  . Иначе браво на Гришо, даже и само заради това че натрива яко носовете на кретени като Волгин  .
|
| Вто Ное 21, 2017 1:58 am |
|
|