|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 2:20 am
| Автор |
Съобщение |
|
woody
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Произволна фирма препродавец, или онлайн такъв. Реалните вносители са много малко и не работят директно с клиенти. Виж примерно на "pazaruvaj.com", като ориентир.
|
| Нед Ное 05, 2017 7:23 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
tutiv за какви точно монитори говориш, дай спецификация, има всякакви, чудно къде гледаши не намираш. Големите вериги са шир потреба, там е пълно с 4к ТВ-та, монитори нормлано да няма, който търси такивамонитори не пазарува от такива фирми. Техвижън е една от тези фирми, има и други. Зависи от приложението за което го търсиш, десктоп, професионален или ОЕМ, ако е за ОЕМ изобщо не търси в БГ, т.е. може и да намериш, има 1-2 фирми с представителство които предлагат за ОЕМ цели, примерно Алфадисплей, но като цяло има много по-голям избор.
|
| Нед Ное 05, 2017 11:14 pm |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
Търся 4К монитор за лично ползване, може и нещо за ремонт, стига да се намери въобще.
|
| Пон Ное 06, 2017 4:24 am |
|
 |
|
ToHu
|
|
| Пон Ное 06, 2017 1:10 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А пък наште журналя съвсем се уляа, освен ако не става дума за някоя някоя глупост. Уж всяко чудо беше поне за три дена. Вчера основната новина беше колко стотици хиляди младежи не били мотивирани нито да учат, нито да работят. Мислех да пиша моето решение на проблема, но ме домързя и го отложих, а днес вече не е актуално. Все пак: аз левия си шамар съм го кръстил Стимул, десния Мотивация и винаги когато малкият се опита да шикалкави го питам с какво да започна 
|
| Вто Ное 07, 2017 8:20 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Така е, докато не стане 1 кг. по тежък от теб. След това той започва да те мотивира 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Ное 08, 2017 3:04 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Цък! До тогава ще е станал човек, а никой Човек не бие баща си  Дори повечето казват след време: "Малко ме би баща ми навремето!" 
|
| Сря Ное 08, 2017 9:49 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2767 Местоположение: София
|
А боя не е гаранция, аз що бой отнесох навремето и пак не съм много стока. То не случайно е приказката, то да е хуй да ти го набие човек ми то акъл, не става.
|
| Сря Ное 08, 2017 10:03 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12902 Местоположение: София
|
Не давай повод за подобни приказки - бий го регулярно! 
|
| Сря Ное 08, 2017 10:14 pm |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
|
| Чет Ное 09, 2017 11:27 am |
|
 |
|
bongo_x2
|
Ааа, тези образ увателни касетки навремето ги имах всичките, даже ги взех с мен в гръчко. Тогава жената гледаше една свръхлуда бабичка която веднага мирясваше щом пусна Контрол. Иначе мерси за подсещането - утре ще ги опъна по двора - на село съм. Например този линк: https://www.youtube.com/watch?v=x6c3mqpfv_8 -
|
| Чет Ное 09, 2017 11:37 pm |
|
 |
|
ToHu
|
От няколко дни мисля да сложа нещо да пее в тоя цех, така и така осветление и стени още нямам, поне на джангър мога да го докарам,да им промия мехиканските мозъчета,ама контрол много леко, може да редувам хиподил с канибъл и тиамат,първо да ги събудя, след това да ги зомбирам и на последното да са готови са срещнат създателя 
|
| Пет Ное 10, 2017 4:33 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1512 Местоположение: София
|
Звукът се движи с 20 години закъснение. Нещата, които баща ми говореше едно време, ги чувам чак днес. 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Пет Ное 10, 2017 9:02 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
накрая цеха ще е в бели квадрати на зелени черти. сложи им актуална снимка на миленището - заплаши ги, че ако не почнат да бачкат по-бързичко, ще я докараш лично да им пее. ама все пак не прекалявай с контролните, хиподилите и подобни. ще озориш преводачите, няма да разберат някоя думичка и токи виж да падне тръмпи. може да ги циментираш накрая с това, ама трябва да осигуриш адекватен превод. просто им обясни, че силовите методи за подобряване на дисциплината вече не са на мода, ще подходиш новаторски, това е уважаван човек, депутат, кандидат за президент...
|
| Пет Ное 10, 2017 9:09 am |
|
 |
|
ToHu
|
Мда ... със сигурност ще го чуят, но няма как да им го преведа, аз испански не говоря, те не говорят английски ... трябва да мине през н-к производство, ама той я разбере английския превод, а и не е ясно как ще го интерпретира на спаниш... абе все си мисля ще е много по лесно ако научат български, чувам испанки се учиел лесно, значи и обратното трябва да е в сила. Днес бяха на косъм от научването ня някои конкретни думи а и да опознаят текста на твойто линкче по емпиричен път. Всичко е хубаво, бачкат хората но искат менъджмънт, все едно има роботчета ама не с ИИ ами с дистанционно управление, но пак по-дпбре от БГ, поне слушат и бързо си вземат поука, а и гледат виновно, това може би ги спасява от емприричното научаванена Български, или по-точно хиподилски. Значи дори да бяха толкова мързеливи колкото хората в БГ, пак щеше да е по-доре защото поне не са нагли, а и най-вече мога да ги уволня от днес за вчера без да се налага да им обеснявам, че жалбите са лошо нещо и водят на дълъг път в неудобна поза ... 
|
| Пет Ное 10, 2017 10:26 am |
|
|