|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:56 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Новини от цивилизования свят
те и по-големи стават, но на никой не му пука ще сменят правителството и толкова
|
| Пет Юли 28, 2017 3:21 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Пон Юли 31, 2017 1:19 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
а мириканците рИвът, че мечките им бърникали в избирателните компютри (май)
виж, защо алис веднага е проявила интерес към топките на боб е много впечатляващо. вероятно е следствие от опита да се моделира психологическия профил на типичния фейс-потребител от женски пол?
|
| Пон Юли 31, 2017 1:42 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Мдаааа .... те гугъл са си купили вече квантови компютри, нищо чудно и фейс бук да са го направили ... току виж утре от Toyota открили че вместо коли са започнали да произвеждат Т-800.
|
| Пон Юли 31, 2017 1:45 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ще стане още по-феерично, ако в уолмарт пуснат Т90ИИ. между щандовете за консерви и минерална вода. --- според мен единствения начин да се справиш с персонала е да нямаш персонал. първо правиш робот. после робота прави роботи. после си правят завод за заводи. и тогава разбираш, че си излишен вид.
от какъв зор фейса прави ботове? (1) да удовлетворяват безработните паразити (2) да им свалят поведенческия модел (3) базирано на (2) и (1) да променят изобщо поведенческия модел на фейс-зомбито
Последна промяна ДедоБоре на Пон Юли 31, 2017 1:57 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Юли 31, 2017 1:50 pm |
|
 |
|
ToHu
|
- тате, тате, какво е това - това сине е скелет на човек, живял преди 1-2 млн години, много глупаво, двуного създание ... казал тако хлебарка ....
|
| Пон Юли 31, 2017 1:57 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ето това и аз си го мислих, за къв чеп им е бот ? И не искам да подценявам техния AI но толкова ли е паднало нивото та хората да си говорят с ботове .. ако е така Т-800 изобщо няма да е излишен, може да тръгне по адресника на фейсбук. Разбирам гугъл д аправи ботове които обикалят сайтове, айде събира данни, ама фейсбук и то ботове които да чатят .... не че съм фейс бук ползвател, ама какво точно да си чатя с бота, малко не ми е ясно .... Верно понякога човек се чуди как да си запълни времето /като мен сега, пробудих се в 2 и се чудя какво да правя докато съмне /, ама чак да си чатя с ботове, по скоро може да изгледма нещо в тубата, да разпиша някоя процедура /това вече го направих / и да спамя форума ....
|
| Пон Юли 31, 2017 2:07 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
аз също. имам усещането, че за качеството на повечето диалози няма особена разлика дали са между хора или с бот. но предвид съвременната мания всички политици да управляват света през фейса или туитера (визирам суджук бей и оранжевия), прилагането на изкуствен интелект може рязко да компенсира липсата на естествен. но и малко ме плаши перспективата тези индивиди да бъдат изцяло заменени с ИИ. за първия е ясно, че той не си пише нещата във фейса и може да има само положителен ефект за фенките Му, но втория много ме е страх да не обърка някоя сутрин бутончето на нощното си шкафче за тутера с онова, червеното.
|
| Пон Юли 31, 2017 2:22 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е ако обърка .... обърка, чак пък страх. Сега за съжаление няма да сме от тези които нищо няма да разберат, съмняваме в близките 7-800 км да падне нещо, т.е. ще е радиационно замърсяване и то не в много големи дози, та ще се мъчим, ама няма как. Имаше един филм, Брегът .... та те така, няма нищо за страх, няма да живеем вечно я.
|
| Пон Юли 31, 2017 2:31 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Индустрията явно проблеми няма, само шведските социалисти имат (справка скандала с IBM облаците) http://evertiq.com/news/42221
|
| Пон Юли 31, 2017 7:05 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Ей само за това си струва да ги учат 2 години, и да играят карти в пилотската кабина ако искат http://dnes.dir.bg/news/pilot-gradushka ... 56650?nt=4
|
| Вто Авг 01, 2017 11:15 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами някой не си е свършил работата, такава градушка се вижда, какво са търсили вътре...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Авг 01, 2017 11:51 am |
|
 |
|
ToHu
|
Браво на пилота, но не е било съвсем насляпо се разбира. В крайна сметка те имат доста време в симулатора, а и може би има и доста нальот, така че каквато и видимост да има, дори и през 2х2 см парче никак не е малко, единственото което му е нужно е да може да държи самолета ориентиран по пистата, всичко останало малко или много може да стане на сляпо. Отделно Ататюрк би следвало да е оборудван със система за кацане при намалена видимост, при гъста мъгла не се вижда кой знае колко повече, верно че летищата обикновенно затварят при такава ситуация, но системите ги има и затова са правени. п.с. Цецо на 1300 м не можеш да направиш много неща, реално той е набирал височина, не е невъзможно при силен вятър да го е нямало на курса но да се е появило, това е в началото на излитането, скоростта е ниска, ъгъла на изкачване сранвително голям, намираш се все още в зоната на заход/излитане и не можеш да правиш произволни маневри. Всичко се случва, може да не му е работел радара за времето, може на земята да не са го видели, или както казах вятъра да го е довял преди някой да успее да се усети какво става.
Последна промяна ToHu на Вто Авг 01, 2017 11:58 am, променена общо 1 път
|
| Вто Авг 01, 2017 11:56 am |
|
 |
|
Grubi
|
А никой не е идеален - или контролната кула са пили чай с небет-шикер, или украинския пилот им е казал - вие ми казвате, ама аз ще се оправям, или радара тъкмо е бил в планов ремонт...важното че са живи.
|
| Вто Авг 01, 2017 11:56 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Да бе - ще излети без разрешение - и повече няма да е пилот. Има интервюта с него - каза че нещо радарите не могли да хванат градушката или нещо от тоя сорт.
|
| Вто Авг 01, 2017 6:29 pm |
|
|