Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
търся лазери от CD 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
не мисля че тука му е мястото ще ти ги пратя на ЛС или на мейла!спрете да пишете неща извън темата!

Пет Мар 17, 2006 8:30 pm
Профил ICQ
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение 
E аде бе пич разкажи молко мако повечко за това :D

Пет Мар 17, 2006 8:36 pm
Профил ICQ
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал
Аватар

Мнение 
@IGBT,
я се замисли, кога една записвачка се изхвърля :wink: !

Пет Мар 17, 2006 8:58 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
IGBT написа:
Dimiter написа:
Следващата тема сигурно ще е:

А как се пускат лазери от CD записвачки ? :lol:
вии май за хептен ахмак ме взехте :evil: пускат се лесно даже вкъщи имам 3 които вмомента дори бачкат-прехвърлям едни филми между компютрите!така че вие само ми продаите пък аз ще се оправя!

И кво прехвърляш филми през лазерите които си пуснал лесно (понеже му разбираш)
А и между компютрите? (само селяните ползват кабели)

Направо се чудя защо не ни светкаш и нас на туй-онуй нас простосмъртните ами питаш глупости..
Сигурно ни пробваш, пък ние... не те разбираме

А и нещо не ми се вярва да имаш повече от 1 компютър ,даже си мисля ,че си чатиш от клуб

Пет Мар 17, 2006 9:20 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Dimiter написа:
IGBT написа:
Dimiter написа:
Следващата тема сигурно ще е:

А как се пускат лазери от CD записвачки ? :lol:
вии май за хептен ахмак ме взехте :evil: пускат се лесно даже вкъщи имам 3 които вмомента дори бачкат-прехвърлям едни филми между компютрите!така че вие само ми продаите пък аз ще се оправя!

И кво прехвърляш филми през лазерите които си пуснал лесно (понеже му разбираш)
А и между компютрите? (само селяните ползват кабели)

Направо се чудя защо не ни светкаш и нас на туй-онуй нас простосмъртните ами питаш глупости..
Сигурно ни пробваш, пък ние... не те разбираме

А и нещо не ми се вярва да имаш повече от 1 компютър ,даже си мисля ,че си чатиш от клуб
По твоята логока стоя в зала вече близо 7 часа така ли?така мисля че казах няколко пъти че търся лазерите само и да не пишете други неща!тоя спор за кво ми са го започнахте вие->нямам намерение да се ебавам с никой!за твое сведение имам не един а 3 компютъра-2,4GHz(AMD athlon xp);222MHz(INTEL MMX),350MHz(AMD athlon K6-2)мисля че достатъчно офтопик изписахте!ако някои има да каже нещо ПО ТЕМАТА да пише тука! :arrow: другите на ЛС :idea: :!:

Пет Мар 17, 2006 9:43 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
за рекурсия нещо чувал ли си .. едва ли
само Никола за тебе

Пет Мар 17, 2006 9:47 pm
Профил ICQ
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
IGBT тия глупости можеш да ги говориш на съучениците си в училише,не им е мястото тук.

Пет Мар 17, 2006 9:48 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Dimiter че тои и ми е на един шамар разтояние, в съседния блок. :)

Пет Мар 17, 2006 9:50 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Nikola Kirov написа:
Dimiter че тои и ми е на един шамар разтояние, в съседния блок. :)

Евала ти правя за мерните единици. Па било то и оф-топик =D> =D> =D>

Пет Мар 17, 2006 10:30 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
@IGBT....пич...със всеки изминал ден надминаваш очакванията ми...вчера пита какъв кварц трябва да сложиш на ATmega за да тръгне гласово разпознаване, днес вече прехвърляш филм на 222MHz-ов PC през лазер (че то върви ли на 222)....ще правиш масово производство на лазерен убиец за комари ли :lol:

Пет Мар 17, 2006 10:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Predator_MF написа:
@IGBT....пич...със всеки изминал ден надминаваш очакванията ми...вчера пита какъв кварц трябва да сложиш на ATmega за да тръгне гласово разпознаване, днес вече прехвърляш филм на 222MHz-ов PC през лазер (че то върви ли на 222)....ще правиш масово производство на лазерен убиец за комари ли :lol:
никой не е казал че ги гледам на 222ката просто ги тегля в нея и от там ги прехвърлям!кво общо има тва за АТмегата с тая тема? :-k разбирам ги нещата просто:weedman: поне слава на господ че Никола ми е на един шамар разстояние :D :lol: да го питам като не знам :prayer:що не ходи питагор да пасе патките :?: :lol: един шамар разстояние е тва ми оправи деня :lol:

Пет Мар 17, 2006 11:05 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Бива те в хумора, това ли писа последните 5 минути....има едно бутонче в профила ти, което може да стане примерна тема в КОШЧЕ Вижте всички мнения на IGBT

Пет Мар 17, 2006 11:11 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Predator_MF написа:
Бива те в хумора, това ли писа последните 5 минути....има едно бутонче в профила ти, което може да стане примерна тема в КОШЧЕ Вижте всички мнения на IGBT

Имай милост! :oops:

Пет Мар 17, 2006 11:38 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Пич - това тука е вса пак малко по-сериозен форум. Хората дето ти четат постовете са на малко по-високо ниво от съучиниците ти и в повечето случай преди някой да напише нещо тук трябва малко да помисли - особенно ако е някаква глупост. Моля те не ме карай сега да ти обяснявам защо нещата дето ги говориш са абсолютни глупости - просто е достатъчно човек да прочете за какво питаш и какво после пишеш за да му стане ясно. По-добре хвърли излишната си енергия да учиш английски и неща, които са ти интересни от тук - предполагам вече и сам си разбрал, че има какво да научиш. Остави писането за след това. Приеми го това като приятелски съвет от човек, който одавна е минал по твоя път. Бъди благодарен за това че сега има интернет и имаш неограничен ресурс за учене, защото както някой преди каза - едно време не сме можели и да си мечтаем за такова нещо а ти сега го имаш наготово :) .

Пет Мар 17, 2006 11:45 pm
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Бъди благодарен за това че сега има интернет и имаш неограничен ресурс за учене, защото както някой преди каза - едно време не сме можели и да си мечтаем за такова нещо а ти сега го имаш наготово :) .

=D> =D> =D>

Съб Мар 18, 2006 12:50 am
Профил YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща