Отговори на тема  [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 387, 388, 389, 390, 391, 392, 393 ... 1194  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
Забелязал съм, че едни от най-изтрещелите туристи по нашето черноморие са скандинавците. Шведи, норвежци, финландци - като дойдат тук и късат синджира. Излагацията е страшна... Ей го и тоя - на 53 години да се осере по тоя начин.

Вто Юни 06, 2017 7:08 pm
Профил ICQ

Да го настанят за една почивка във варненския затвор при мангалите и да къса синджирите колкото си иска ;-)

Вто Юни 06, 2017 8:04 pm
Профил

http://uk.tek.com/experience5series

Вто Юни 06, 2017 8:41 pm
Профил

Досега не се е появявал интелсканплатка с видео на тая цена - 69усд , А дано ,ама...

Вто Юни 06, 2017 9:57 pm
Профил
Аватар

Интересно скопче. Работи под Win, дали интерфейса са го направили респонсив?....

https://www.youtube.com/watch?v=JDKtllS-Lw0

Всъщност като гледам как се задъха само като му включиха още 3 канала... пък какво остава за всичките 8...

https://www.youtube.com/watch?v=TkSElXr202I

Сря Юни 07, 2017 12:03 pm
Профил

stefan63 написа:
Досега не се е появявал интелсканплатка с видео на тая цена - 69усд , А дано ,ама...

Ако за малинкоубиеца - то си му е вградено видеото. На мен друго ми е интересно - интел му дават максимум 2GB RAM, а и таблета ми и това горе от линка е с 4GB. Как ли го лъжат?

Сря Юни 07, 2017 3:32 pm
Профил ICQ
Аватар

Да имаше една SATA... От друга страна си има USB 3.0, така, че пак бива.

Едит: То си имало и по-сериозна версия с SATA:

https://www.kickstarter.com/projects/80 ... tel-apollo

Сря Юни 07, 2017 6:42 pm
Профил ICQ
Аватар

абе, какво става с изборите на острова?
по нашите медии гробовно мълчание...

Чет Юни 08, 2017 10:29 pm
Профил
Аватар

http://www.independent.co.uk

без промяна

Чет Юни 08, 2017 11:11 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
ДедоБоре написа:
абе, какво става с изборите на острова?
по нашите медии гробовно мълчание...

ко да става...
напасват статистиката, ясно е че онази лудата бабаичка ща спечели, доста хора забравят, че преди беше вътрешен министър и драстично намали парите на полицията... резултатите са налице - всекви луди се трепят по улиците...

Пет Юни 09, 2017 1:16 am
Профил
Аватар

Стана като у нас. Печели, ама и вероятно вече и се ще да не е спечелила.

Пет Юни 09, 2017 8:05 am
Профил ICQ

Не съм много запознат, но като гледам из другите държави и без орязване на парите пак не могат да ги удържат. Как да стане да спреш някакъв дето решил да се забие в тълпата на тротоара? То всъщност това е въпросът не за милион, ами за милиард долара.
Всъщност май "нашия" подход статистически изглежда най-добър - малко пари, много на брой полицаи, 90% от тях скатавки някъде, нищо не правят и няма атентати (Бургас да го сложим по линия на антисемитите). Невероятно, но факт - явно работи. Или е по-скоро заради "Абе аз само да ви намеря на картата...".

Пет Юни 09, 2017 8:48 am
Профил

Ами не, просто са малко, не се задържт и нямаме такива от преди, или по-скоро са малко. Подхода е правилен, дръж ги гладни и на студено, така хем няма желаещи много да остават, хем ако останат хич ме им е до това. Естествено това не е нарочен подход, просто обстоятелства. Все пак доста се навъдиха и тук, време е да линчуваме 2-3 хил...

Пет Юни 09, 2017 9:01 am
Профил
Аватар

коя бабичка? 8)
най-бабичката винаги пИчели.

Мей много добре я помня какво говореше, докато беше вътрешен министър. особено за нас и румънците. рядко неприятна жена, поне за мен. а на последък съвсем вампиряса.

на приятел сина беше студент по онова време. 3 години му мотаха преписката за студентско разрешение за работа, да мие чаши в някой бар. и то с чисто чиновнически хватки - досието пътувало, било се загубило, разглеждало се, чакало за подпис от някакъв фактор, който излязал в отпуск по болест за половин година... и така беше за всички нашенци и комшии, не беше някакъв уникален случай.

не мога да си обясня тази вековна омраза към българите. айде, чърчил е ясен - бил е лично обиден заради достойното раняване край Дойран. в задника, бил е набучен със щик. предполагам и коментара е бил подходящ "айде трътко дебела, върви си от където си дошъл!". явно след това сме били сериозен противник на империята зад желязната завеса и инерцията е продължила. ама нали уж вече сме съюзници? да се надяваш на такива съюзници, без да си спомняш гръмкото им мълчание в Кипър при нахлуването на турчолята... цели 40 години.

---

не мога да твърдя, че познавам в пълнота британската избирателна система, още по-малко че я разбирам. не че си и давам зор, де. само ми прави впечатление, че най-големите демокрации са малко странни - при англичаните може да вземеш сериозни проценти, ама да не вземеш депутатско място, пък и са кралство (!); при американците може номинално кандидата да вземе повече гласове и да загуби, пък и тази система с делегатите също ми изглежда супер демократично.

сега, сигурно пак Путин ще е виновен. тия руски хакери! баси могъщите злодеи излезнаха. без да гръмне и една пушка, разбичкаха половината свят. да се готви Мути :D

---

Камерън проведе референдума за брекзита и си би камшика. Мей стана премиер, без избори. нашия аналог би трябвало да е боцко да хрърли кърпата (пак) и Цецо да стане премиер. а пък от скици като Борис, фарадж и подобните им направо зяпвам с уста. Корбин, като го слушам 10 минути, и оставам с впечатлението, че съм слушал някой герберски интелект от нашенския парламент. не че тук са много индивидите, които могат да говорят 10 минути.

Тръмп излезе от климатичното споразумение. ей така, фръцна се и толкоз. не вярвал в глобалното затопляне. то и аз не вярвам особено, ама така да заплюеш многогодишна работа на купища чиновници и "еколози"... Мей изтърси "ако сделката за брекзит не е изгодна за нас, няма да има сделка". все едно да гуляйстваш в ресторант 2 дена и накрая да почнеш да се пазариш с келнера за сметката и да му кажеш - ако не ми направиш добра оферта си тръгвам.

а брекзита трябваше да се използва само като плашило за немскоговорящата бабишкера. че да се стреснат малко и да осъзнаят, че миризмата от напикания памперс не е ухание на цъфнали портокали, а идва от разлетия по килима портокалов сок, чист химически продукт. само че стана обратното. Юнкер продължава да си плещи кухи фрази, да предлага грандиозни планове, които кой знае защо са все насочени към неговия си Люксембург. на който случайно е бил премиер десетилетия.

винаги ли е било така, или нещо напоследък? признавам си, че като млад нито ги следях нещата, нито ги разбирах особено.

---
Роджър Уотърс издаде нов албум.
липсата на специфичните звуци от Гилмър е осезаема, обаче текста отново накара косите ми (вече побелели) да настръхнат, както на младежки години с The Wall или The final cut. майстора си е майстор, много се радвам, че поне той не е изкуфял.

Пет Юни 09, 2017 9:02 am
Профил

П.с. А как се спира такъв с бус, лесно със страх. Не го застрелваш, хващаш го жив, 2 седмици изтезания, публична екзекуция, преди това публично кастриране, изнасилване, рязане на глава и прпикаване ако се налага. Трябва да бъдат брутално изтезавани и унижавани. След 10 екзекуции в национален ефир, и видеа ма всяка входна точка на ЕС според мен ефекта ще е огромен. Едно времв оня в Румъния не случайно е бучил глави по колове, доказано ефектно.

Пет Юни 09, 2017 9:06 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 387, 388, 389, 390, 391, 392, 393 ... 1194  Следваща