Отговори на тема  [ 1396 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 94  Следваща
Лаптопско проблемно видео 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Лаптопско проблемно видео
ти чак сега ли попадна на нея :D

на Корфу само с аероплан. гърчолята толкова често им стачкуват фериботите, че трябва да пускаш лотария след всяко успешно прибиране.

Вто Май 30, 2017 7:14 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
HCL написа:
..Ебахти лудата тема сте си спретнали тука с това лаптопско видео.

нещо като бг-мама, ама без съвети за фейшъл маски с краставици и как да преодолеем ПМС('луда крава' по жените ;))

Вто Май 30, 2017 11:53 am
Профил
Аватар

Мда така съм го замислил, от местното село летят за под 300 отиване и връщане, така че другото не е рентабилно. Особено щом е толкова зле ситуацията с лодките. Но за това лято, са визирани Озора в Унгария и Ровиня в хърватско. Само да ремонтират митсубишито :cry:

Муха, аз лично за краставици и друго зарзават много изписано видях, ама те май с друго предназначение :D

Вто Май 30, 2017 12:04 pm
Профил WWW
Аватар

В Корфу (Керкира) е най-скъпарско и тъпанарско от всички гръчки йонийски острови.
А ако се беше обадил миналата година нямаше нужда да ходиш до гръчко, но вече дядото се разболя и ги заряза.
Но който търси и в БГ намира.

П.С: Лефкада има сухоземна връзка, полети има и към другите, а по принцип йонийските фериботи рядко стачкуват, особено през лятото.
А Кефалония си има няколко специални ферита от които поне едно (най-голямото) не би стачкувало - човекот го поддържа за земляците си.

Вто Май 30, 2017 10:11 pm
Профил
Аватар

@HCL завиждам ти за Озора...

Сря Май 31, 2017 6:05 pm
Профил ICQ
Аватар

@Cekins, мятай се на колелото края на юли до Будапеща или до Грац и те събираме. В палатката все ще се намери място за още един психопат :D

Сря Юни 07, 2017 8:44 pm
Профил WWW
Аватар

Де да можех - мойте шефове баш лятото намират работа на всички, а на мене двойно. И после питат що съм имал 40 дена отпуска за две години.

Иначе много ми се ходи на някой такъв ивент. Boom също сигурно е култов. А за Burning Man май само ще си мечтая...

Съб Юни 10, 2017 8:37 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение КЪРТИЧИНИ
Отдавна съседите се оплакват от къртици и друга подземна гад, пък у нас са рядкост. Сигурно заради масовия невен, щото нито рицин нито татул имаме.
Днес видях съседните градини и реших да направя профилактика: изкарах суба на цимента и надух Metallica S&M като подчертах на тематичните парчета Fuel и Battery :mrgreen: (нали не ги слушате без бас?!)
Комшиите трябва да почерпят защото никоя ъндъргрунд гадина няма да ме пожелае за съсед!

А чемширите: видях няк'ви пеперуди, днес ми остана малко БИ58 и ги пръснах и взеха да падат като круши. В кръчмата подочух ужасни истории. В тъмното оставих няколко крушки за капан и... нафрашка се!!! Яко пръскане падна и тепърва предстои, маа му китайска!

Нед Юни 25, 2017 2:18 am
Профил

Що не си казал че имаш къртици щи кажа един много як препарат Делиция, малко е играчка да наслагаш хапчетата по дупките им но пък за това действа убийствено.
Пък за чемшира ще ти препоръчам да си купиш Ланат, като ще ги купуваш тия работи кажи че си земеделски производител, не са майтап химикали и не ги дават на всеки.

Нед Юни 25, 2017 3:29 am
Профил
Аватар

Абе на майка ми чемширчетата съхнат, ама само тук таме и не се вижда така масово наядено. Майка каза че ги пръскала с карате и вътре им не се виждат паяжини. Ясно още не е стигнала гадината до тама ама се очаква включване - на 15 километра от селото вече май имало гадини.

Нед Юни 25, 2017 8:00 pm
Профил ICQ

Мнение Re: КЪРТИЧИНИ
bongo_x2 написа:
Отдавна съседите се оплакват от къртици и друга подземна гад, пък у нас са рядкост.

Идиоти! Тва са си много полезни животичета. Особено къртиците, от тях почти няма поражения. Сляпото куче е малко по-нахално и краде повече, ама колко да открадне ;-)
Не се шегувам, тия дзерове поддържат почвата в дълбочина, миналото лято си правих шахта и стигнах 3.50 а дупките продължаваха още... Скоро това ще е съвсем сериозен проблем. За последните 30-40 години откакто Добруджа се е механизирала и подземните животни избити почвения слой е спаднал от 3-4м на 1м на места и по малко...

Пон Юни 26, 2017 9:28 am
Профил
Аватар

ще се сетят ама късно.
като изчезнам двукраките, ако не сме затрили всичко, природата сама ще се оправи. и по-големи бедствия от нас е преживявала.
по-скоро да колонизират луната, марс и по-нататък и да дават безплатни билети

Пон Юни 26, 2017 9:37 am
Профил
Аватар

мдааа...

скел 300,000 години два комара си бръмчат:
- тоя нефт от бозайници мноо як! мога да си карам комароциклета цяла обиколка на голямата луна!
- не знам за голямата луна, ама хлебарките открили на малката някакъв контейнер с неясни знаци, написани върху вкусотия от дървесен произход. докато големите мозъци се усетят, че може да е останало от човеците, малките хлебарки го изяли.
- хлебарки! правят се на големи умници. от тях по-силно мразя само зелените мухи - съсипаха природата! изядоха всичкото кафяво по планетата.
- кво ти пука? нали ти дадоха карта за онези почивни домове на север, дето са в дупки в земята! сигурно е голям кеф да се излежаваш под як поток бързи неутрони?
- ми така казват, де да знам. мисля че е мода, по скоро. на мен радиацията не ми влияе, поне тен да хващах.
- е, да с тен ще свалиш някоя по-сочна комарка от местната тундра. обаче преди да ги пуснеш да кацнат на остъкления мегдан, трябва хубавичко да си измият крачката, че са много примитивни в околните блата.

Пон Юни 26, 2017 1:07 pm
Профил
Аватар

Grubi написа:
ще се сетят ама късно.
като изчезнам двукраките, ако не сме затрили всичко, природата сама ще се оправи. и по-големи бедствия от нас е преживявала.
по-скоро да колонизират луната, марс и по-нататък и да дават безплатни билети

В тая връзка

https://youtu.be/BB0aFPXr4n4?t=107

Пон Юни 26, 2017 1:32 pm
Профил
Аватар

В интерес на истината селяните много добре различават къртица от сляпо куче, да не говорим за попово прасе, когато стане дума за нанесени щети. Но се трепе наред за по-сигурно.
Те затова повечето си "излекуваха" чемширите с брадвата и добре направиха според мен...

Пон Юни 26, 2017 2:34 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1396 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 94  Следваща